Yeme & İçme Sufle mi yoksa sütlaç mı? Limpos Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 123 Yapay Zekaya Sor Bir tanesini seçecek olsan hangisini seçerdin? Sadece Bir Tanesini Seçecek Olsan. ''Bir, Eins, One'' Sufle mi yoksa sütlaç mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
_ALCHERA_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sufle çikolata her zaman bir adım öndedir. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Sufle severim tabi ki de 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Sen neden hala yeme içme fenomeni değilsinn, sufle severim ama sütlaçç daha çokkk. 1 2 Yorumla Limpos +1 yıl Napacam Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Takıl kafana göre timamm. Yorumla
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çikolatalı tatlılara ayrı bir zaafım var, o yüzden sufle diyorum. 1 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Sütlü tatlılar seviyorum ama bak sufle dedin bu sefer sufle olsun 1 0 Yorumla
simtansama Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl burhan buna soruya güldü çikilata yemeliyim 1 0 Yorumla
Approved Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl İkiside dicem ama süt daha basar kesin bende o yüzden sütlaç tercihim. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sufle bana aşırı ağır geliyor o sebeple sütlaç dedim 1 0 Yorumla
zelalnisa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl sufle sütlaç sevmem😐 2 2 Yorumla zelalnisa +1 yıl sufleyi seçiyorum yani Yorumla Limpos +1 yıl Onu anlamıstık 🤝 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sütlaç hsjdjsjs 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Sufkw 1 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Kesinlikle sufle 💓 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sufle 1 0 Yorumla
clover0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 574 cevap paylaştı. Sufle. 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Fırın sütlaç tabiki 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Suffle 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Sütlaaaaçç 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Bol fındıklı sütlaç 1 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 526 cevap paylaştı. sütlaç tabikide 1 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 362 cevap paylaştı. Sütlaç 1 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 495 cevap paylaştı. Sütlaç 1 0 Yorumla
ivanovna_yepancin Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 426 cevap paylaştı. Sufle 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sufle çikolata her zaman bir adım öndedir.
Sufle severim tabi ki de
Sen neden hala yeme içme fenomeni değilsinn, sufle severim ama sütlaçç daha çokkk.
Napacam
Takıl kafana göre timamm.
Çikolatalı tatlılara ayrı bir zaafım var, o yüzden sufle diyorum.
Sütlü tatlılar seviyorum ama bak sufle dedin bu sefer sufle olsun
burhan buna soruya güldü çikilata yemeliyim
İkiside dicem ama süt daha basar kesin bende o yüzden sütlaç tercihim.
sufle bana aşırı ağır geliyor o sebeple sütlaç dedim
sufle sütlaç sevmem😐
sufleyi seçiyorum yani
Onu anlamıstık 🤝
Sütlaç hsjdjsjs
Sufle
Sufle çok iyi gelirdi şu an.
Suffle tercihim olurdu.
Suflenin piştiği bile muamma.
Sütlaç tabi ki 😻😻
Puding öpüşürken iyi oluyor sürerek
Tarçınlı sütlaç tabiki.