Yeme & İçme Kurabiye olmuş mu? serhatsas Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Canım sıkılıyor hastayım aslında ama canım çekti yağmurlu havada çayla güzel gider dedim sizce olmuş mu? Kurabiye olmuş mu? Cevapla Güzellik Soruları Hasta Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzel gorunuyor. Sanki birazcık fazlamı kalmış firinda 1 3 Yorumla serhatsas +1 yıl Evet hastaydım o yüzden unuttum biraz ama yinede zamanında çıkarmışım Yorumla Yaban00 +1 yıl Yok zaten yanmamış. Ellerine sağlık bu arada. E bir tarif alırız artik Yorumla serhatsas +1 yıl YouTube'dan ya da Google'dan Bakarak yapıyorum bende ya ezberim yok 🙂 Yorumla
Benimadimcokokrem Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bize de ikram edersen seviniriz 0 2 Yorumla serhatsas +1 yıl Al bi çokokrem gel ayıpsın Yorumla Benimadimcokokrem +1 yıl Bütün çokokremler senin olsun geliyorum Yorumla
barbie1997 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nesin sen gastronomi mezunu mu? 0 1 Yorumla serhatsas +1 yıl Yok be sadece aktivite güzel oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güzel gorunuyor. Sanki birazcık fazlamı kalmış firinda
Evet hastaydım o yüzden unuttum biraz ama yinede zamanında çıkarmışım
Yok zaten yanmamış. Ellerine sağlık bu arada. E bir tarif alırız artik
YouTube'dan ya da Google'dan Bakarak yapıyorum bende ya ezberim yok 🙂
Bize de ikram edersen seviniriz
Al bi çokokrem gel ayıpsın
Bütün çokokremler senin olsun geliyorum
Nesin sen gastronomi mezunu mu?
Yok be sadece aktivite güzel oluyor