Ben ocak temiz olmadan yaptığım yediğim yemeğin temiz olduğunu düşünmüyorum ama bu benim düşüncem başkasını bilemem bana göre yemek yaptığım alan temiz olmalı ki yediğim yemek de temiz gelir gözüme
Bu döküp saçılmış bi mutfak mı allasen izmarit var be😂😂 1 yıldır Cif (çamaşır suyu😂😂) görmemiş, bulaşık deterjanının icadından habersiz bi mutfak burası 😂
Bilmiyorum ben kullanmıyorum pasif içiciyim ben😂😂 biraz da sinirliyim şu an mantık iptal lakin senle ilgisi sıfır. Görüşünüze salça olduğum için de sorry 😂 kesiyorum ve gidiyorum 😂
Princi yağda biraz kavuruyosun 5 dk falan sürekli karıştırarak ama kızmış yağa dökmen lazım sonra 2 su bardağı prince 3 su bardağı ‘soğuk su’ ekliyosun böylece tane tane kalıyor suyunu döktükten sonra karabiber ve köri tozu ekliyosun tuzunu koyduktan sonra karıştırıp suyunun tadına bakıyosun sonra bekliyosun işte
Güzelmiş bende yapıyorum bunu ama köri atmıyorum birazcık et koyuyorum Özbek pilavı oluyor ama güzel görünüyor cidden tarif için de teşekkür ederim afiyet olsun :))
En İyi Cevaplar