Yeme & İçme Çayı hangi bardaktan içmeyi seversiniz? u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Yapay Zekaya Sor Fincan bardak Kupa bardak İnce belli bardak Su bardağı Karton Bardak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çayı hangi bardaktan içmeyi seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. O an hangisi varsa onunla içerim gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Ben çay sevmem ama kahveyi her azman kupada içerim diğerlerini sevmiyorum pek ama dışarı çıktıysam belki de kağıt olanla içerim. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kağıt bardakta çok sevmem onun dışında su bardağında da içemem elim yanar. 1 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. İnce bellide severim, deminin tadını alabilmeliyim.. 1 0 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Genelde engelli olduğum için kupa bardakla tutmak daha kolay oluyor 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Çay cam bardakla içilir.. porselen demlikte demlenir.. cam fincan alayım ben.. 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İnce belli bardak derim :)) öylesi daha zevkliii 1 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kocaman bir kupa. Zaten günde bir kere içerim o da 5 bardağa bedel. 1 0 Yorumla
ilginfulyaa Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl ince belli bardak olmalı, diğerlerinde çayın tadı değişiyor 🫖 0 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Her bardaktan içerim yeterki çay olsun 😄 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Cam bardak ince belli 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Çay içmeyi sevmiyorum 1 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. çay içmeyi sevmiyorum 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Kahve bardagnda 1 1 Yorumla u MustiEmre +1 yıl O bardak küçük bir kere onda çay içemezsin ki Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. ince belli bardakta 1 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 590 cevap paylaştı. özel bardağımdan 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. İnce belli 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. ince belli olacak 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 989 cevap paylaştı. Fincan bardak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
O an hangisi varsa onunla içerim gadası
Ben çay sevmem ama kahveyi her azman kupada içerim diğerlerini sevmiyorum pek ama dışarı çıktıysam belki de kağıt olanla içerim.
Kağıt bardakta çok sevmem onun dışında su bardağında da içemem elim yanar.
İnce bellide severim, deminin tadını alabilmeliyim..
Genelde engelli olduğum için kupa bardakla tutmak daha kolay oluyor
Çay cam bardakla içilir.. porselen demlikte demlenir.. cam fincan alayım ben..
İnce belli bardak derim :)) öylesi daha zevkliii
Kocaman bir kupa. Zaten günde bir kere içerim o da 5 bardağa bedel.
Çayı fincan bardağında seveyim
ince belli bardak olmalı, diğerlerinde çayın tadı değişiyor 🫖
Benim için fark etmez
Her bardaktan içerim yeterki çay olsun 😄
Ince belli ve küçük bardak d3mli
Cam bardak ince belli
Çay içmeyi sevmiyorum
çay içmeyi sevmiyorum
Kahve bardagnda
O bardak küçük bir kere onda çay içemezsin ki
İnce belli 😌
ince belli bardakta