Tercihiniz hangisi
Ev yoğurdu
Hazır yoğurt
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tercihiniz hangisi
Biz Alanya'da yazlıkta kalıyoruz kaldığımız yer Kocatepe tatil sitesinin yakınlarında çavuşoğlu'nun çiftliği var yani şu anki milletvekilimiz olan Mevlüt çavuşoğlu'nun çiftliği onun yeğeni süt çiftlikleri var oradan süt alıyoruz güzel bir şekilde annem evde yoğurdu kendisi yapıyor ve gayet de sağlıklı oluyor fiyat olarak da dışarıdaki yoğurtlardan hemen hemen belki aynı fiyatta ya da daha düşük fiyata denk geliyor hem sağlıklı hem daha güzel oluyor.
Ancak tabii ki geçen gün reklamını gördüm yoğurt yapma makineleri çıkmış artık ne kadar güzel olur bilmiyorum ama normal olarak kavanozların içinde annem kendisi yapıyor ev yoğurdu
Ev yoğurdu daha sağlıklıymış ve tadı da bir farklı hoş oluyor fakat bizim evde kendimi bildim bileli hazır yoğurt tercih ediliyor ben de ona alışık olduğumdan daha çok seviyorum. İleride kendi evime çıkınca da aynı şekilde devam ederim herhalde zira ev yoğurduyla uğraşacağımı pek sanmıyorum.
Cevap
23Cevap
Ben hazır alıyorum
hep hazır alıyoruz ben kendimi bildim bileli çocukluğumda dahil hatta bizim evin yoğurt markası bile fixtir içim kaymaksız yoğurt
eskiden evde yapıyordum ama artık süt de yoğurt da çok pahalı, eskisi kadar çok yoğurt tüketmiyorum
Ev yoğurtdunu tercih ediyorum , ancak salata ve mezelere de süzme yoğurt kullanirim onu hazır alıyorum maalesef
ev yoğurdu yemek isterdim ama şehirde pek mümkün olmuyor hazır yoğurdu severim ama her yoğurdu yemiyorum misal en sevdiğim bimin yoğurdu
Ev yoğurdu severim ama tutturmak zor geliyor olmuyor. O yüzden hazır alıyorum.
Yoğurt mayalamasını bilmiyorum ama annem kendi yapar bazen de hazır alır.
Ev Yoğurdu Doğal Ve kimyasal madde yok içinde suyunu bile dikerim kafama bardağa doldurup
ben kendim yoğurt peynir sirke turşu sucuk yapıyorum
Kendimiz yapıyoruz. Onun dışında markettekini de seviyorum
Hazır yoğurt tüketmem, kendi yoğurdumu kendim yaparım.
kendim yapmayı seviyorum ama sütçü gelmiyor caddeye 😂 mecbur hazır alıyorum
Kesinlikle ev yoğurdu tercihimiz. Hazır yoğurt lezzetli gelmiyor artık 😄
Mayalamayı biliyorum ama bu aralar hep hazır alıyorum🍀🗝️
Kendim mayalarım... ev yoğurduna alışınca, market yoğurdu aşırı yapay geliyor.
hazır yoğurdun lezzetini ev yoğurdundan alamadığım için hazır tercih ediyorum
Hazır sağlıksız üzerindeki köpük peçeteden yapılıyor
Evdekiler güzel olmaz bir allahın yoğurtu ya hepsi sütten şeyden kimyasal ilaç mı koyuyorlar içine uğraşmayın onun yerine kızartmaları evde yapın, paketlenmiş dondurulmuş ürünler tercih etmeyin
Bazen hazır bazen kendim mayalıyorum.
Hazır.
Annem yapıyor sağ olsun
Bimden dost yoğurt alıyoruz.
Hazır yoğurt severim ama ev yoğurdu yapıyoruz
Harika yoğurt yaparım :)
Hazır yoğurt ama ben yemiyorum
Evvv
Hazır yoğurt alıyorum.
Tabikide mayalama ama genelde hazır kullanıyorum
Ev yoğurdu.
hazır yoğurt