Yeme & İçme Güno🌞 Ne'li turta seversiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Uyanınca canı turta çekip koşup hazırını alan o kızım 🍪 olmasaydık tatlı bağımlısı dkks Güno🌞 Ne'li turta seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bilmiyorum ki elmalı olabilir ya da şeftali vişne de olabilir🤔Ben hepsine varım ya😂 1 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Aç karnına şekerli şeyle mide yanması yapıyor sana afiyet olsun... 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 463 cevap paylaştı. Görüntüsü çok iyi ya baya beceriklisin 0 2 Yorumla LoveBuzz_ +1 yıl Lan ben de kendin yaptın sandım shdbdbshs Yorumla Soran +1 yıl Shjsdjj hazır hazır😅 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. çilekli ya da portakallı 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Turta sevmem 😃 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Büyük kayıp😶 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yoo niye olsun Yorumla Soran +1 yıl Ben öyle diyorumm Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Sen öyle dedin diye kayıp olmaz ayıp olur ajdjdd Yorumla Soran +1 yıl Kalanını tamda şu an çayla yiyorum, yok böyle bi tattt🤤 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ne olmuş ben de ıslak kek yedim az önce 😎 Yorumla Soran +1 yıl Sen onu seviyodun doğru 😄 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Evet ıslak kek için adam vururum ajsjdjd Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 623 cevap paylaştı. Elmalı turtaa 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Elmalı 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 495 cevap paylaştı. Çilekli 0 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. Elmalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bilmiyorum ki elmalı olabilir ya da şeftali vişne de olabilir🤔
Ben hepsine varım ya😂
Aç karnına şekerli şeyle mide yanması yapıyor sana afiyet olsun...
Görüntüsü çok iyi ya baya beceriklisin
Lan ben de kendin yaptın sandım shdbdbshs
Shjsdjj hazır hazır😅
Ben her türlüsünü severim
Elmalı turta seviyorum
çilekli ya da portakallı
Turta sevmem 😃
Büyük kayıp😶
Yoo niye olsun
Ben öyle diyorumm
Sen öyle dedin diye kayıp olmaz ayıp olur ajdjdd
Kalanını tamda şu an çayla yiyorum, yok böyle bi tattt🤤