Yeme & İçme Gece gece kiminle çay kahve saati yapmak isterdiniz? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Benim ufaklıklar hazır 🤩Ben baya baya aştım kendimi 🥰kendime aşık oluyorum sanırım 🥸 Gece gece kiminle çay kahve saati yapmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sdkdkfkf Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Karşısına oturduğum an beni kahkahalara boğacak birine hayır demezdim. Öyle biri yoksa da hayali gelsin. Bu arada çok iyi iş çıkarmışsın. 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 714 cevap paylaştı. Sevgilim dicektim umrunda olmadığım için kendimle olurdu @To_Be_Honestt 0 6 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Yazık Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl O da benim umrumda digil ztn 😊 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Sanmıyorum 😀 Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Aa neden Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Aklının bir köşesinde halen Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Evet 🙂 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Karşımda oturana baktığımda kendimi gördüğüm adamla. 0 0 Yorumla
Vurgunb Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Kendimle yapıyorum ama.. o olaydı iyidi ama yoq 0 0 Yorumla
Ayseglrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Chef misin çok başarılı gözüküyor ellerine sağlık 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Evet teşekkür ederim Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Halim yok hiç bir şey yiyemem valla 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Sorulara gelme lütfen Yorumla ѕüтʟüĸαнve +1 yıl Peki gelmem meraklı değilim Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Aşkım karimlaa❤️🔥😍 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Kim o kdjdjd Yorumla whsinemm +1 yıl Karimmm (en yakın arkadaşimm)🫀🫀🫠 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tek basima da okayim cay saatine 0 0 Yorumla
derinnnnnnn66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Seninleee 0 3 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Buyur o zaman Yorumla derinnnnnnn66 +1 yıl ne güzel şeyler yapmışn öyle ellerine sağlık 👌😍😍 şu an farkettim Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim çok naziksin 🤓 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 570 cevap paylaştı. Kendimle 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sevgilimle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Karşısına oturduğum an beni kahkahalara boğacak birine hayır demezdim. Öyle biri yoksa da hayali gelsin. Bu arada çok iyi iş çıkarmışsın.
Teşekkür ederim
Sevgilim dicektim umrunda olmadığım için kendimle olurdu @To_Be_Honestt
Yazık
O da benim umrumda digil ztn 😊
Sanmıyorum 😀
Aa neden
Aklının bir köşesinde halen
Evet 🙂
Karşımda oturana baktığımda kendimi gördüğüm adamla.
Kendimle yapıyorum ama.. o olaydı iyidi ama yoq
Chef misin çok başarılı gözüküyor ellerine sağlık
Evet teşekkür ederim
Halim yok hiç bir şey yiyemem valla
Sorulara gelme lütfen
Peki gelmem meraklı değilim
Aşkım karimlaa❤️🔥😍
Kim o kdjdjd
Karimmm (en yakın arkadaşimm)🫀🫀🫠
Tek basima da okayim cay saatine
Keke benzer şey ne
Hangisi?