Yeme & İçme Vazgeçemediğiniz tatlı nedir? laraçınarr Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ben tam bir baklava aşığıyım Güncellemeler+1 yıl :) Vazgeçemediğiniz tatlı nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. triliçe 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tiramisu, muhallebi, profiterol, limonlu cheescake başı çekiyor. 0 0 Yorumla
Girift_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tatlı ayırt etmiyorum ama yoğun tatlılar daha ağır basıyor muhallebi türevi gibi 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl tatli şeyler ile aram yok , ama baklava tercih ederim 0 0 Yorumla
zelalnisa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl profiterol, ekler, subway kurabiye efsaneler ya 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tereyağlı şöbiyeti tek geçerim 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çikolata 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
triliçe
Tiramisu, muhallebi, profiterol, limonlu cheescake başı çekiyor.
Tatlı ayırt etmiyorum ama yoğun tatlılar daha ağır basıyor muhallebi türevi gibi
tatli şeyler ile aram yok , ama baklava tercih ederim
profiterol, ekler, subway kurabiye efsaneler ya
Sütlü, çikolatalı tatlılar
profiterol, ve ekler. aşığım bunlaraaa
Tereyağlı şöbiyeti tek geçerim
Sütlü baklava
Çokokram👦👼
Çikolata
kadayiffff
Waffle
Çiğ köfte
asdfghjkl