Yeme & İçme Oreo neden bu kadar pahalı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Üretici firma erkek düşmanı (feminist) bir firma olduğu için mi? Güncellemeler+1 yıl Umarım f*minist değillerdir. Oreo neden bu kadar pahalı? Cevapla Erkek Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı. Reklam verenleri hedef almak yasak diye biliyorum. 🤣 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Fiyatından bahsettim moruk 😅 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Ama ona yer vermeden rakiplerini konu alan soru ve anketler açılabilir 🤣🤣🤣 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bilmem 🤷🏻♀️ ama çok lezzetli belki ondan pahalıdır 1 3 Yorumla Soran +1 yıl En son çıkan karamelli çok lezzetli duruyor. Yedin mi hiç? merakettimmişte +1 yıl yok yemedim onu görmedim de 🙄 ama klasik favorimdir aşırı severim Soran +1 yıl Afiyet olsun
uye_ismi_bulunamadi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl kac para ki? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 40 tl Yorumla
Wanheim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl Bok gibi ayrıca 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Aaaa lezzetli sanıyordum ben Yorumla Soran +1 yıl Son çıkan bisküvisini yedin mi? Şu karamelli olanlardan? Yorumla Wanheim +1 yıl Direkt oreodan nefret ediyorum o yüzden hayır denemedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Reklam verenleri hedef almak yasak diye biliyorum. 🤣
Fiyatından bahsettim moruk 😅
Ama ona yer vermeden rakiplerini konu alan soru ve anketler açılabilir 🤣🤣🤣
bilmem 🤷🏻♀️ ama çok lezzetli belki ondan pahalıdır
En son çıkan karamelli çok lezzetli duruyor. Yedin mi hiç?
yok yemedim onu görmedim de 🙄 ama klasik favorimdir aşırı severim
Afiyet olsun
Bilmiyoyum artık her şey çok pahalı abiş
Aaa gratiste 3 TL 4lüsü.😃
her şey pahalııı
kac para ki?
40 tl
Bok gibi ayrıca
Aaaa lezzetli sanıyordum ben
Son çıkan bisküvisini yedin mi? Şu karamelli olanlardan?
Direkt oreodan nefret ediyorum o yüzden hayır denemedim