Sık sık tüketiyorsa, ama ağız bakımına dikkat ediyorsa...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAğız bakımı mevzuyu kalıcı olarak çözmüyor ne var ki. Bence sevgilisi/eşi olan bir kadın soğan ve sarımsak ile mesafeyi belirlemeli. Ten kokusu çok önemli daima ve ten kokusunu yedikleri belirler insanın.. Ya sevgiliyle/eşle birlikte yesinler ya da hiçbir şekilde yemesinler cidden. Öpüşürken ağızlarının tadı kaçmasın..😏🍀🗝️
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSarımsak hakkında yorum yapamam çünkü sevmiyorum ama soğana laf getirmem hiç kimse paristen gelmiyor kokucak diye yiyemiyorsam ne anlamı kalır sevmemin ya da sevmeden yiyememin göm gitsin afiyet olsun tabi insanlara ve kendine eziyet etmeyeceğin şekilde..😅😂👍🏻
10 Yorumla
+1 yılsoğan sarımsak yiyor diye kızı itici bulan erkekler önce kendi gtünüzdeki bku yıkayın 2 aylık bebeler gibi gtlerinde bokk lekesi geziyorsunuz
ayrıca kızın heryerini yalarken sorun yok soğan sarımsak yediği içinmi sorun olacak uzak durun o tip ppiçlerden21 Yorumla- +1 yıl
ayrıca Türkiye şartlarında soğanı alabiliyorsak ne mutlu bize demekki henüz ölmemişiz fakat dirhem dirhem tükeniyoruz
Abi insanız illaki yeniyor, belki birlikte de yenir fakat önemli olan buluşmaya kötü koku ile gelmemek. Yalnızca soğan sarımsak ya da kokulu yiyecekler değil sigara kokusu deodorant vesaire de dikkat edilmeli
21 Yorumla- +1 yıl
Sigara içen bir kız iticidir...
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
108
Cevap
100Cevap
- Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSoğan ve sarımsak tüketen insan akıllıdır kokarsa koksun
20 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 65,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet bence iticidir. zaten bunu yapanlar genelde ağır abi kadını olur sjssjj böyle erkek gibi konuşurlar kaba olurlar ya da küfür de edebilirler sdf tabi hepsi aynı değil ama yeme içme zevki tartışılmaz tabi seviyorlarsa yesinler.
10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılNiye itici olsun kızlar sadece çilek mi yemeli ya. Lahmacunun arasına soğan koymayan insandan olmazz
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYooo ne alakası var neden itici olsun ya da ağız bakımıyla bir alakası yok ağzın kokarsa Maydanoz direkmen kesiyor kokuyu deneyebilirsiniz o kokuyo bu kokuyo derken neden vitamininden eksik kalayım ben yemeklere bolca Sarımsak soğan doğuyorum çig bile yiyorum
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani çok saçma düşüncelere giriyorsunuz her şeyin bir şifası olduğunu unutmamamalısın belki senin hastalığının şifası Sarımsak soğan da
+1 yılNeden sogan sarimsak sadece erkekler icin mi yaratilmis? Boyle sacma sapan yorumlar hep kizlardan geliyor hep onlar kendilerini kisitliyorlar saka gibi😂
30 Yorumla
+1 yılAğzının tadını biliyordur yesin benim birtanem dişlerini fırçalar gelir ne olacak. Ben de sigara içiyorum ona bakarsan bence sigara kokusu daha beter.
40 Yorumla
+1 yılKadinla erkeğin bir farkı yok insanların gözünde nasıl soğan sarımsak yiyen bir erkek normal karşılanıyorsa kadında böyle karşılanmalı Ama burada iş kadında Bitter biz kadınlar kendimize ne kadar toplum algıların yukletilmesine izin vermezsek o kadar eşitleniriz bu toplumda maalesef kadına yüklenen algılar her geçen gün artıyor buna hep beraber dur demeliyiz
20 Yorumla
+1 yılTabii ki değildir. Bizde insanız sonuçta. Evde vs. yenilebilir tabiki. Ama ilk buluşmada yenmez 😂. Yenicekse de naneli şeker vs. kullanilirsin. Hiçbir alakası yok kızlıkla.
20 Yorumla
+1 yılNeden itici olacakmış ki yedikten sonra güzelce diş fırçalanıp gargara yapıldıktan sonra koku falan kalmıyor zaten düzenli ağız bakımı yapan kişide koku bile neredeyse oluşmaz.
20 YorumlaYav niye itici olsunki böyle şeylerin kızı erkeği ya da iticiligi olmaz herkes istediğini yer sonuçta ha karşındaki kokusundan vs rahatsiz olur ona saygı duyulmalı ama asla itici bişey değil ben ikisinide çok severim soğanı lahmacunla kebapla çiğ de yerim hiç sıkıntı yok iticide degilim bence sonrasında iki kere dişini fırçalayıp naneli sakız çiğnerseniz hiçbir şey kalmaz bence soğana sarımsağı olan genel ön yargıda kalkmalı
20 Yorumla
+1 yılHayır değildir. Asıl sarımsak soğan yemem diyen kişiler itici. Tabi sevmiyorsa o başka ama koku yapıyor diye yemiyorsa itici
30 YorumlaYeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ağız bakımına dikkat ediyorsa hiç de bile, itici değil akıllı kızdır. Sarımsak, soğan sağlık hastalığa şifa!
32 Yorumla- +1 yıl
Herkes sağlık demiş sağlık dedikçe damarıma bastınız bence bu bir saygıdır ilişkiye kendine etrafındaki kişilere sigara buram buram kokuyosun bazen sarılasım bile gelmez yani. Çünkü o duman elerine bile bulaşıyor. Ellerini. bile tutmam cafeye bile gitmiyorum bazen heryer sigara Allah'tan yasakladılar içerde içmeyi de sigara içmeyenler rahatladı
+1 yılYav ne iticisi soğan sarımsak doğal antibiyotik ağzım kokacak bilmem ne olacak diye sağlığımdan ödün veremem tabi ki de yenir itici falan da değil bir çok hastalığın önleyicisi ilaç içmek su içmek ne kadar doğalsa onları yemekte okadar doğal bi kere tadı güzel zaten
10 Yorumla
+1 yılHayır değildir. Bayılırım soğan ve sarımsağa. Yemiyor diye de vazgeçemem. O da bir şey seviyorsa ve onun için yararlysa ben sevmesem bile yemeye devam edebilir. Yani sonuç olarak itici değildir
10 Yorumla
+1 yılSenden önce kokun dikkat çekmediği sürece itici değildir. Yani "Seviyorum ya soğan sarımsak candır" diyip 10 km öteden önce kokunla selamlamakta saygısızlıktır.
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılHayır niye itici olsun buda bir nevi sağlık için faydalı gıdadır güzelce tüketilmeli koku olayına gelince bir maydanoz yenince kokuyuda alıyor ağız spreyi de sıkılır çözüm çok
12 Yorumla- +1 yıl
İyi yararlı gıda deyip ye meslea sarımsaklı mantı buluşmaya git sen yeri ve sırası vardır herşeyin bana göre bu göreceli bir şey ama -1 ile başlar görüşme benm için herşeyin yeri zamanı var işinyoktur görmiceksindir yersin veya buluşmaya zaten gitmişsindir birdaha buluşmayacağın kesindir ye gitsin ben bazen sarımsak yediyse aşkım yarın görüşürüz diyorum buram buram tüm sokaklar soğan sarımsak kokuyor özelikle sarımsak itici soğan yine sıkıntı yok o bir şekilde yeniyor ama fazla korkmuyor bence. Ama sonuç olarak bunları yemem ben genelde görüşmiceksek yiyorum. Özellikle görüşme bittiğinde sarılma safası oluyorya Allah'ım yeter diye bağırasım geliyor benim.
- +1 yıl
Olabilir yer ve zaman sırasını kişilere biz belirleyemeyiz ki ne yapayım sarımsak yedi veya soğan yedi diye ayıplayamam kınayamam bunu tüketen zaten yanı sıra koku bastıran önleyen şeylerde kullanıyor maydanoz karanfil ağız spreyi vs bu önlemlere rağmen birde gazmı çıkartacak da hemen eleştirelim belki şart öyledir ya da denk gelmiştir tüketmiştir yani işin özü toplumu rahatsız etmediği sürece kimse kimseye bir şey diyemez
Kişiden kişiye değişmekle beraber ben soğan ve sarımsak tüketemeyen bir insanım ve beni küçük yaşlarımdan itibaren kokusu rahatsız eder. Tüketmediğim için de karşımdaki yediği zaman kokusunu alabiliyorum, ama zevkler ve renkler tartışılmaz deyip sesimi çıkarmıyorum. 🙃
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSoğan sarımsak yemesi sorun değil de babaaa ben sogan yiyorum harbi kizim yiaa modunda olması bayağı itici
20 Yorumla
+1 yılBunları yiyipte ağız bakımına dikkat eden kız görmedim. Bu yüzden itici geliyor
36 Yorumla- +1 yıl
Bakımla alakalı bir durum değil çünkü ben çok çok nadir yerim ama yeyince ne yapsan yap gitmez koku. Çünkü koku senin midenden geliyor o yüzden yemem zaten de. Yani koku sarımsak ve soğan yiyen herkeste olur. En mantıklısı hiç yememek
- +1 yıl
O zaman gece yesinler. Ama soğan sarımsak yiyen kızların kendiside bakımsız oluyor. Sadece ağız bakımı değil
- +1 yıl
Bunun sebebi yine bakım değil siz biraz üstü kapalı söylemişsiniz anladığım kadarıyla ter kokusundan bahsediyorsunuz. Bunun sebebi de yine soğan ve sarımsak işte onlar ter kokusunu pis kokutuyor. Buna örnek olarak Kürtlerin baharatlı ve ağır yemek yediği için daha çok ter kokması denebilir. Çünkü vücut yediklerimizi kusuyor maalesef ki.
- +1 yıl
Doğru ama bu kişiler duş bile pek almıyor, deodorant kullanmıyorlar
- +1 yıl
Yani maalesef ki kar etmeyen tanıdıklarım var. Çok temiz olduklarını biliyorum hatta dedorant sıktıklarını da biliyorum ama yine de leş kokuyorlar sebebi de yemekler işte. Bende ise 1 saat koşu bir saat güneşin altında basketbol oynanamama rağmen temiz kokarim hatta spor sırasında ilitifat almisligimız var sebep olarakta ailecek ege stili yemek yememizdir. Ama insanlar kokunun sebebinin bu olduğunu bilmediği için toplumsal alanlarda ayvayı yiyoruz.
- +1 yıl
O zaman senin derinde bakteri hiç yok. Çok güzel bir şey bu
Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Asıl beraber sarımsaklı cacık ya da soğanlı lahmacun yiyemeceksek itici gelir.
30 Yorumla
+1 yılBirinin yediğine-içtiğine göre dikkate alıp ona göre değerlendirme yapıyorsa mümkün olduğunca kendini itsin, ötelesin o kişilerden.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn nefret ettiğim sebzeler soğan ve sarımsak ne çiğ ne pişmiş asla sevmem eve de soğan sarımsak sokturmam bugün bu yuzden annemle tekme tokat çok kötü kavga ettim eğer birdaha soğanlı veya sarımsaklı yemek yaparsa o yemeği onun kafasına geçiririm
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle alakası yok, eğer sarımsak yiyip insanların içine çıkıyorsa bu zaman sorun olur ama onun haricinde çok faydalıdır tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılYani sonuçta soğan, sarımsak gibi yiyecekler de birer ihtiyaç ve bence ağız bakımına dikkat ederek yemenin hiçbir sakıncası yok.
10 YorumlaNe alaka, ne güzel işte "sağlığını düşünen birisi" derim ama ağzını o şekilde kokulu bırakıyorsa çok itici olur ve iğrenç olur
10 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi damak tadı sadece buluşmalarda ağız bakımına özen göstermesi yeterli sonra gidip beraber lahmacun kokoreç gömebiliriz
10 Yorumlane alaka ben çok tüketmem ama üstüne limon sık soğanın uff çok iyi olur ağız kokusu için gargara yapar geçer
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılsaglıklıdır ama yınede nekadarı agız bakımı yapsanda nefesle yıne kokusu olur enszından yatarken tüketti sabaha kadar etkısı gecsın
10 Yorumla
+1 yılDeğildir. Soğanın, sarımsağın bir yemeğe verdiği lezzeti başka ne verebilir? Ben severek kullanıyorum yemeklerde.
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen ikisini de severim. Bakımıma da dikkat ederim elbette kokmam. İki tane insandan çekindiğim için de sevdiğim yiyecekleri yemeyecek değilim.
10 Yorumla Bence olmamasi lazim sofN satmisak saglik demek tir herkes yesinya ben de yiyom arti cok aci biber
20 Yorumla
+1 yılHayır değil bence. Sonunda diş fırçalanıyor sonuçta
20 Yorumla
+1 yılHayır ne alaka ben çok aşırı severim yerimde temiz ol yeter dişlerini fırçala tamamdır
20 YorumlaSevgilimle birlikteyken ya da, buluşmaya giderken yemem tabi.
20 Yorumla
+1 yılçok abartı bi kokusu yok niye herkes abartıyor mübarek köpek burnu var hehalde
20 Yorumla
+1 yılSoğan sarımsak sağlıktır ama tabi cok aşırıya kaçıp etrafı zehirlemeye gerek yok
21 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten de öyle bir arkadaşım vardı sınır illerinden Sabah sabah ciğerle sarımsak yerde iğrenç ya kokarca gibi kokardı
+1 yılYiyorsa ve ağız bakımına dikkat ediyorsa bence değil
10 YorumlaSoğan sarımsağı herkes yiyor yani itici olması saçma olurdu.
10 Yorumla
+1 yılSevgilisinin yanına öyle gidiyorsa saygısızdır, soğan sarımsak candır. İticilik no mümkün 😂
10 Yorumla
+1 yılİkisinin de kokusu uzun süre gitmiyor ben çok az yemeye çalışıyorum her ne kadar leziz olsalarda
10 YorumlaAbi kokusunu geçtim mide delme garantili (gastritim var) asla tüketmiyorum
10 Yorumla
+1 yılSogan ve sarimsagi sevmeyen bizden değildir. Hele ki balık yanında 1 koca kafa Sogan. Misssse
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 845 cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de en sevmediğim yiyecek elime bile almıyorum kokusu desen o biçim
17 Yorumla- +1 yıl
Sanane benim sevip sevmediğim yiyeceklerden ona da karış mk tiksiniyorum var mııı
- +1 yıl
Oturmuş hala düşünüyorum Paris te doğmak yiyecek sevmemenin
- +1 yıl
Yoksa sen soğan sarımsak falan mısın
- +1 yıl
Bu kadar alındığına göre
+1 yılNe alaka askim diledigini ye keyfine göre ağız spreyi kullanıyosan no problem
10 Yorumla
+1 yılSoğan sarımsak yiyen cinleniyor kimse yemesin yasak kilinmiş
10 YorumlaSoğan sarımsak çok sağlıklıdır herkes yemeki yiyin yedirin
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 306 cevap paylaştı. ewet kokmuyorsa sorun yok ama. yinede pek bu bilgiyi kendine saklaması daha iyi
10 Yorumlaçelik gibi metabolizması vardır demek, itici değil çok çekici:)
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece ağız değil
Ter kokusunu ve vajinal sıvıların kokusunu da etkiliyor13 Yorumla- +1 yıl
@strongmss takip edersen yazma iznim olur
+1 yılyemekte soğan yediğim için her şey başlamadan bitti diyen biri vardı :) sanki kendi yemiyormuş gibi
10 Yorumlaİlk buluşma veya öpüşme yoksa problem olmamalı sonuçta kadınlarda insan
10 YorumlaSarımsak ve soğan cok fena libidoyu artırır ama dikkat etmek lazım
10 Yorumla
+1 yılBende yiyorum ve dişlerimi de fırçalıyorum hiçte itici değil
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılBeni etkilemiyorsa neden itici olsun, sarımsak zaten çok faydalı bişey
10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yediğine bağlı yedikten sonra ağız temizliğine özen göstermiyor ise evet
10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil bence bazı şeyler soğan sarımsakla güzel oluyor.
10 Yorumla
+1 yılBence çok itici ya. Medeni ve görgülü bir bayan bunları yemez.
13 Yorumla- +1 yıl
Bayan değil kadın ayrıca saçmalık 🤦 ağız ve diş sağlığına yeteri önemi veriyorsa yemelii
- +1 yıl
Bayan ve kadın aynı şey bir şey fark etmiyor. Ayrıca bir bayanın soğan ve sarımsak yemesi hiç hoş değil.
- +1 yıl
Tamam knka
- Yeme & İçme konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler yiyence bir şey olmuyor kız mi yiyince itici olacak valla yerim ben herkes kendine baksın
10 Yorumla ağız bakımını yapıyosa tabi yesin cinsiyetle bunun ne alakası var herkes seviyosa yiyebilir
10 YorumlaErkek yiyorsa kadın niye yemesin ne alaka cinsiyetle bunun
11 Yorumla- +1 yıl
Kardeş ben sarılmıyorum bile kadın erkek ile alakalı ayrımcılık yapmıyorum ama mesela yemiş gelmiş işkembe kelle paça öpe bilirmisin asla yapamam bunu
- Devamını Gör (148)
Devamını Gör(193)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem