Kahve Dünyası 🇹🇷
Starbucks 🇮🇱
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Askim benim turkiyedeki starbucks subelerini kapatsan geri kalan dunyada yine bir sey degismez. Coca colayi fantayi da boykot etsen ciroya %0.00001'lik bir etki yaparsin uzerinden biraz zaman gecince de unutursunuz. Bu durumun bitmesinin en kilit noktasi yahudi sirketlerin yerini alacak kadar kapsamli sirketler kurulmasi ve dunya ekonomisinin yahudilerden alinmasi. Siz ilke diyebilirsiniz tabii bu boykot meselesine ama ben kisisel bir kandirmaca oldugunu dusunuyorum. Ciddi bir sekilde sirketlesmeyi basaramadigimiz surece bulunacak cozumler gunu bile kurtarmaz
Meseleden bağımsız olarak zaten Kahve dünyasını tercih eden biriyim. Benimde sormak istediğim bu mesele zaten yarım asırdır var şimdi niye boykot ediliyor? Starbucksın ülkemizde yerli firmalardan daha fazla şubeye sahip olması saçma değil mi? Bence saçma. Bizim insanımız gider kredi çeker borca girer ama yine gider Starbuckstan o kahveyi alır içer storyisini çeker paylaşımını yapar.
Cevap
4Cevap
Tabii ki kahve dünyası. Facebookta Boycott Israhelli Products ismiyle uluslaraeası bir grubu 2024 ten beri yönetiyorum. Maalesef bizde olmayan bilinç batılılarda fazlasıyla var. Şu sıralar Starbucks McDonald's gibi firmalar inanılmaz kayıplar yaşıyor. Benim ülkemin insanı gereksiz görse de Batılılar insan üstü çaba gösteriyorlar. BOYKOT İŞE YARIYOR..
O sırada Türkiye'deki Starbucks'ın asıl işletmecisi Kuveytli Alshaya şirketinin eşgal-i sıfad:
hangisi daha iyi yapıyorsa. Zaten nadir gidiyorum.
Evde kendi kahvemi yapabilirim kahve makinesi ile :D
Ayyy yeter be! Filistin sizin için kılını kıpırdatmaz kuyunu kazar siz de böyle ülkeyi savaşa sürükleyin yettiniz artık!!!
Starbucks devam, zaten amerikada yaşıyorum neyi boykot edeyim aç kalırım
herkes düşüncesini belirtmekte ve taraf tutmakta özgür kimin neyi tuttuğu beni ilgilendirmez
Evde filtre kahve secenegi
Zaten Starbucks'a gitmiyordum hiç
Starbucks'a gitmeye devam edeceğim..
Starbucks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?