Yeme & İçme Tatlı Nasıl Görünüyor 😅? bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Akdeniz Gülü Tatlısı, internetteki fotoğrafları daha hoş ama bizimki biraz şeye benzedi sanki 😅 Tatlı Nasıl Görünüyor 😅? Cevapla İnternet Soruları Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ChungCha Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bu tatlıyı hiç bilmiyoydum şerbetli gibi duruyor 1 1 Yorumla bribón +1 yıl Şerbetli tatlı kuzu 😇 Akdeniz Gülü Tatlısı ama görüntüsü hiç güzel değil. Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Tadı güzeldir şekle aldanmamak lazım insanlarda dışardan mükemmel görünüp içleri bir o. kadar kötü oluyor 1 4 Yorumla bribón +1 yıl Şekli bozuk oldu biraz 😅 ama çok şükür hem kıvamı hem şerbetini yerinde öldü. Aliasing26 +1 yıl Afiyet şeker olsun bribón +1 yıl Teşekkür ederim ablacım 🙏🏻😇 Aliasing26 +1 yıl Rica ederim 😄
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 710 cevap paylaştı. Güzel görünüyor kim yaptıysa ellerine sağlık üzerine Antep fıstığı ya da ceviz ekle 2 1 Yorumla bribón +1 yıl Teşekkür ederim 😌 birşeye benzemedi ya 😅 neyse artık Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 888 cevap paylaştı. Nimet olduğu için aklıma onu getirmek istemem elinize sağlık umarım tadını tutturmuşsunuzdur 1 1 Yorumla bribón +1 yıl Tadı güzel oldu ama görünüş 0 😅 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,3b cevap paylaştı. Namet o kardeşim, bence güzel olmuş ellerinize emeklerinize sağlık 😍 1 2 Yorumla bribón +1 yıl Teşekkür ederim abicim 🙏🏻😇 Yorumla Semih6934 +1 yıl Rica ederim 😇👍 Yorumla
visal01 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl tövbe estağfurullah başka şeklimi yoktu 🫣 1 1 Yorumla bribón +1 yıl Abla başka birşeye benzemesi lazımdı 😅 başka birşeye benzedi Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güzel olmuş ellerine sağlık 1 1 Yorumla bribón +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻😇
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Yoo güzel duruyo 😄😄 1 2 Yorumla bribón +1 yıl Teşekkür ederim Kuzummmmm 🥰🙏🏻🌹❤️ Yorumla Milky7way +1 yıl Rica ederim biriciiiiik 😂🧡💐 Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Şekli pek iyi değil knk ama tadı eminim güzeldir 1 1 Yorumla bribón +1 yıl Tadı güzel, şerbeti tam kıvamında ve yerinde ama görüntü bozuk 😅 Yorumla
PeriAlya Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Afiyet olsun 😊 1 1 Yorumla bribón +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻😇 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ablam kızma ama bana başka bir şey hatırlatıyor 1 3 Yorumla bribón +1 yıl Ne abla 😅😅 benim aklıma gelen mi yoksa 😅😅 Yorumla huzunluyurek +1 yıl 💩💩💩💩 Yorumla bribón +1 yıl Kesinlikle 👌😅 Yorumla
Gece__Meleği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl İlk bakınca 💩 sandım 1 2 Yorumla bribón +1 yıl Ona benzedi zaten 😅😂 Yorumla Gece__Meleği +1 yıl Evet 😁 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Midem bulandı 1 1 Yorumla bribón +1 yıl Özür dilerim ✋😅 Yorumla
YasinÇetin32 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ne Tatlısı Bu 1 3 Yorumla bribón +1 yıl Aslı Akdeniz Gülü ama başka birşeye benzedi 😅 Yorumla YasinÇetin32 +1 yıl Onu Diyecektim Gülden Başka Herseye Benziyor Yorumla bribón +1 yıl 😅 vallaha billaha hevesim kaçtı zaten hiç güzel olmadı Yorumla
westcoast547 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Çok yediğinde zicarken yuvarlak çıkartırsin ya.. 1 1 Yorumla bribón +1 yıl 😅😅 Yorumla
berennn34 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl eline sağlıkkkk 1 3 Yorumla bribón +1 yıl Teşekkür ederim ama görünüşü hiç güzel değil 😅 Yorumla berennn34 +1 yıl tadı önemli Yorumla bribón +1 yıl Tadı güzel oldu şerbeti tam kıvamında 👌😇 Yorumla
Kamikazegirl Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl 🌱 üstüne maydonoz sapı 1 1 Yorumla bribón +1 yıl Tam...👌😅 Yorumla
Yagmurrrr-_- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Biraz şey 1 3 Yorumla bribón +1 yıl Ne söyle söyle 😅 Yorumla Yagmurrrr-_- +1 yıl Iştah kapatıcı Yorumla bribón +1 yıl Kesinlikle 👌😅 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. pok gibi :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu tatlıyı hiç bilmiyoydum şerbetli gibi duruyor
Şerbetli tatlı kuzu 😇 Akdeniz Gülü Tatlısı ama görüntüsü hiç güzel değil.
Tadı güzeldir şekle aldanmamak lazım insanlarda dışardan mükemmel görünüp içleri bir o. kadar kötü oluyor
Şekli bozuk oldu biraz 😅 ama çok şükür hem kıvamı hem şerbetini yerinde öldü.
Afiyet şeker olsun
Teşekkür ederim ablacım 🙏🏻😇
Rica ederim 😄
Güzel görünüyor kim yaptıysa ellerine sağlık üzerine Antep fıstığı ya da ceviz ekle
Teşekkür ederim 😌 birşeye benzemedi ya 😅 neyse artık
Nimet olduğu için aklıma onu getirmek istemem elinize sağlık umarım tadını tutturmuşsunuzdur
Tadı güzel oldu ama görünüş 0 😅
Namet o kardeşim, bence güzel olmuş ellerinize emeklerinize sağlık 😍
Teşekkür ederim abicim 🙏🏻😇
Rica ederim 😇👍
tövbe estağfurullah başka şeklimi yoktu 🫣
Abla başka birşeye benzemesi lazımdı 😅 başka birşeye benzedi
Güzel olmuş ellerine sağlık
Teşekkür ederim 🙏🏻😇
Yoo güzel duruyo 😄😄
Teşekkür ederim Kuzummmmm 🥰🙏🏻🌹❤️
Rica ederim biriciiiiik 😂🧡💐
Şekli pek iyi değil knk ama tadı eminim güzeldir
Tadı güzel, şerbeti tam kıvamında ve yerinde ama görüntü bozuk 😅
Afiyet olsun 😊
Teşekkür ederim 🙏🏻😇
Ablam kızma ama bana başka bir şey hatırlatıyor
Ne abla 😅😅 benim aklıma gelen mi yoksa 😅😅
💩💩💩💩
Kesinlikle 👌😅
İlk bakınca 💩 sandım
Ona benzedi zaten 😅😂
Evet 😁
Biraz garip duruyor
Midem bulandı
Özür dilerim ✋😅
Ne Tatlısı Bu
Aslı Akdeniz Gülü ama başka birşeye benzedi 😅
Onu Diyecektim Gülden Başka Herseye Benziyor
😅 vallaha billaha hevesim kaçtı zaten hiç güzel olmadı
Çok yediğinde zicarken yuvarlak çıkartırsin ya..
😅😅
eline sağlıkkkk
Teşekkür ederim ama görünüşü hiç güzel değil 😅
tadı önemli
Tadı güzel oldu şerbeti tam kıvamında 👌😇
🌱 üstüne maydonoz sapı
Tam...👌😅
Biraz şey
Ne söyle söyle 😅
Iştah kapatıcı
Kesinlikle 👌😅
Spiral 🌀