Yeme & İçme Tavuk pilav mı nohut pilav mı? tuzsuzfıstık Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ay her ikisine de bayılıyorum üzerine bir de karabiber of tadına yenmez Tavuk pilav Nohut pilav Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tavuk pilav mı nohut pilav mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. nohut pilav tabi ki de 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl İğrenç iğrenç pilavlar yiye yiye soğudum, adam gibi yapan yer yok piyasada. O bıyıklı lavuğa bile gittim, yok aga. Benim bulyonlu tel şehriyeli pilavım etmez hiçbiri 0 1 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Ahdjajdjakd isyan bayrağını çekmiş birileri Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Tavuk pilav ama kemik çıkarsa çok ayar olurum 0 1 Yorumla Mamyy1 +1 yıl :) Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. tavuk pilavv 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
nohut pilav tabi ki de
İğrenç iğrenç pilavlar yiye yiye soğudum, adam gibi yapan yer yok piyasada. O bıyıklı lavuğa bile gittim, yok aga. Benim bulyonlu tel şehriyeli pilavım etmez hiçbiri
Ahdjajdjakd isyan bayrağını çekmiş birileri
Tavuklu pilav daha güjel
Tavuk pilav ama kemik çıkarsa çok ayar olurum
:)
tavuk pilavv
tavuk pilav tek geçer
bulgur pilavı
Nohut pilav