Papaya, mümkün olduğunda alışveriş sepetinize eklemeniz gereken, ağız sulandıran tropik bir meyve. Enflamasyonu azaltabilen, kalorisi çok düşük ve lif oranı yüksek olan papaya bitkisi tok hissetmenizi sağlar, diyetinize yardımcı olur. Aynı zamanda hazımsızlık ve kabızı engeller. Yüksek C vitamini içeren papaya, bağışıklık sisteminizi güçlendirir ve vücudunuzu çeşitli hastalıklardan ve enfeksiyonlardan korur👍🏻
Papaya meyvesini denedin mi? Tropikal 🏝️ meyveleri sever misin?
Tropikal meyvelerden sadece ananası yedim, nasıl da nefis bir tadı vardı öyle lakin hindistan cevizi meyvesini de yemek istiyorum, gözüme hoş geliyor, tatmak istediğim meyvelerden lakin hiç papaya yemedim, hafiften kavuna benziyor sanki.
Hindistan cevizinin tadı güzel, :)) kavun gibi zaten
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
20 gü
Papayayı denedim, tadı bana biraz garip gelmişti. Hafif tatlımsı ama kavunla mango arası bir şey. Tam olarak alışamadım. Tropikal meyvelerden ananas ve mango daha çok hoşuma gidiyor. Özellikle ananasın ekşimtrak ferahlatıcı tadı, mangonun da olgun ve tatlı hali çok iyi. Papaya ve guava gibi meyveler bana biraz fazla yumuşak ve sulu geliyor. Ama sever miyim diye sorarsan, tercih etmem. Herkesin damak zevki farklı elbette. Yani tropikaller arasında ilk sıraya ananası koyarım. Papaya daha sonra gelir. Sen seviyor musun?