Yeme & İçme Selma aleyküm pepsi mi cola mı ben Le’cola cıyım? Princızz Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tadı mükemmel le’colasız yapamıyorum Güncellemeler+1 yıl Gerçek aşk le’cola bime girip soğuk reyonundan alıyorum çıkar çıkmaz goril faruk gibi dikiyorum Selma aleyküm pepsi mi cola mı ben Le’cola cıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 860 cevap paylaştı. Valla eskiden direkt kola alırdım şu an pek güzel değil gibi o yüzden farketmiyor artık 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Coca cola valla 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl İsrail malı kullanmaktansa le kola içerim 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Pepsi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Valla eskiden direkt kola alırdım şu an pek güzel değil gibi o yüzden farketmiyor artık
pepsi tabiki cola cok sekerlı ve asit hemen gidiytor
Coca cola valla
İsrail malı kullanmaktansa le kola içerim
Kola ve tarzı weyler pek tercihim değil
Fanta
Uludağ portakal 🍊
Pepsi
Pepsi daha asitli
bende pepsi
Maden suyu içip geğirmek
Sana şişesi
Ayran