Yeme & İçme Hayırlı ramazanlar arkadaşlar ilk sahur nasıldı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar ramazanda kaydetmiştim soruyu paylaştım şimdi okumadan 😂 Hayırlı ramazanlar arkadaşlar ilk sahur nasıldı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kenank07 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Bayram o Bayram. 🤣🤣🤣Deliye her gün bayram ramazan değil sen yenisin galiba 😅 1 0 Yorumla
Whitecruz1 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 76% +1 yıl Noluyor ya o kadar mı unutkan oldum dedim ramazanı kacırcak kadar 😄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Ne güzel bizede sen gibi insanlar lazım hayırlı ramazanlar 🙂 0 0 Yorumla
Caretaker Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ramazandan beri hiç mi soru sormadın? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne sorayım ki ben genelde cevap yazıyorum Yorumla Caretaker +1 yıl Şaşırdım sadece Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ramazan daha gelmedi ki🙄 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl sen iyi misin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İyiyim siz?😝 Yorumla builder +1 yıl sağolun ben de iyiyim ama ramazanda değiliz bu sorunun anlamını çözemedim Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. İyi bayramlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bayram o Bayram. 🤣🤣🤣
Deliye her gün bayram ramazan değil sen yenisin galiba 😅
Noluyor ya o kadar mı unutkan oldum dedim ramazanı kacırcak kadar 😄
😂😂😂
Ne güzel bizede sen gibi insanlar lazım hayırlı ramazanlar 🙂
Ramazandan beri hiç mi soru sormadın?
Ne sorayım ki ben genelde cevap yazıyorum
Şaşırdım sadece
Ramazan daha gelmedi ki🙄