Yeme & İçme Suşi, verilen parayı hak eden bir yemek mi? Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Babam diyor ki Aspavadan karışık kebap yaptır daha iyi jfjf Suşi, verilen parayı hak eden bir yemek mi? Cevapla Babalık Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben hak ediyor güzeldir yani 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Özentilik. Merak edip tatmak için yersin o kadar yoks bir insan evladı "hadi gel suşi yemeye gidelim" demez kokoreç, lahmacun kebab yiyelim filan der 😂 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Hiç yemedim bilmiyorum.. denk gelirse denemek isterim 1 3 Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl İnan bana asla ve asla beğenmeyeceksin. Yorumla asuasuasuman +1 yıl İyi ki yememişim o zaman 😊👍 Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Çocukluktan falan alışırsan belki ama bizim damak zevkimize tamamen zıt bir şey. Yemek diyemiyorum ancak şey diyebiliyorum Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 854 cevap paylaştı. Ne olursa olsun çiğ balık yemem. Pişmiş olanı varsa onu yerim. Daha önce hiç suşi yemedim ama muhakkak kaliteli bir yerde tatmak isterim. 0 0 Yorumla
ŞamanKatun Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bence hak ediyor suşinin yanına ekstralar da sipariş edildiğinde çok keyifli bir sofra oluyor. Ben shabu shabu da çok seviyorum. 0 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şunu denemeden ölmek istemiyorum ya. Aşırı merak ediyorum. 😂 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Denesene Ölürsün falan içinde kalır :d Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl Cesaretimi toplamam lazım çubukları kullanmayı öğrenmem lazım 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Elle ye nolcak :d Yorumla
cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kaç para suşi? Suşi tam ne usta çiğ balık ama hangi balık neye sarıyorlar nasıl oluyor bir anlatabilir misin 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. + Bilmiyorum hiç yemedim. Çok pahalıysa yemem zaten 😀 0 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hiç yemedim, yemem de. Pişmiş balık yemiyorum, çiğ olanını hiç yiyemem. Midem almaz. 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 928 cevap paylaştı. Kesinlikle hak ediyor ama keyfi olarak tüketiyorum ben doymak için değil 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Suşiyi bilmem ama baban haklı nxnxjd ortaya karışık yaptır yiyelimm jxjd 0 0 Yorumla
200x5 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl fakir asyalıların doymak için ortaya çıkardığı bir yemek 0 1 Yorumla 200x5 +1 yıl hamur kızartması gibi ayıktın Yorumla
hayaletsehirden Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Bayılıyorum ya her gün olsa her gün yerim o biçim bağımlısıyım. 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Suşi yiyenlerin insan olduğunu düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben hiç sevmedim ya o sosları hele aşırı kötü. Mis gibi kebap yerim döner dürüm yerim yine de suşi yemem 0 0 Yorumla
thenilufer Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bence tadımlık alabilirsin ama görselde ki fazla geldi 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 495 cevap paylaştı. Sen kebap yaptır onu yiyelim 0 6 Yorumla Boavistaa +1 yıl İçecekler senden ama :d Yorumla Yokgibihersey +1 yıl Tm ne içersin Yorumla Boavistaa +1 yıl Kola Yorumla Yokgibihersey +1 yıl Oo harika suşi ne Allah aşkına Yorumla Boavistaa +1 yıl Soru olsun işte :d Yorumla Yokgibihersey +1 yıl Peki Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yemeden yorum yapmak istemiyorum hshs 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Yaptın ama fjdj Yorumla Şeriffe +1 yıl Ya verdiğin parayı hak ediyor mu etmiyor mu onun hakkında hdhsj Yorumla
burabiaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Tadını begenmemstm hic baban haklı bnc 😅 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl :d Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Babaya %100 katılıyorum 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sonuna kadar her kuruşu hak ediyor 0 0 Yorumla
Ondomann Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl yemedim daha önce ama bir merak ediyorum tadını 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir kere denedim daha da yemem. 0 0 Yorumla
Pelin73748 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Hiç yemedim merak da etmiyorum 0 1 Yorumla Tam4gunolmusdunn +1 yıl Hiç bulaşma ben denedim iğrenç bir şey Yorumla
тαмαяιѕк Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl Bence hak ediyor , çünkü aşırı lezzetli 🎋 0 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Gereksiz pahalı ama hakediyor🤓 0 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ay ben çok severim suşinin de kebabın da yeri ayrı 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Seçim yap :d Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Hic yemedm desem 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır değil 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. hiç yemedim... 0 0 Yorumla
uwuuiu1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hayir cigbalik 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Pişmişi de var Yorumla uwuuiu1 +1 yıl Oda kotu ben daha normal hamsi alabalik yiyemiyom bide yosunlu somonlu balik derisi mi yiyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben hak ediyor güzeldir yani
Özentilik. Merak edip tatmak için yersin o kadar yoks bir insan evladı "hadi gel suşi yemeye gidelim" demez kokoreç, lahmacun kebab yiyelim filan der 😂
Hiç yemedim bilmiyorum.. denk gelirse denemek isterim
İnan bana asla ve asla beğenmeyeceksin.
İyi ki yememişim o zaman 😊👍
Çocukluktan falan alışırsan belki ama bizim damak zevkimize tamamen zıt bir şey. Yemek diyemiyorum ancak şey diyebiliyorum
Ne olursa olsun çiğ balık yemem. Pişmiş olanı varsa onu yerim. Daha önce hiç suşi yemedim ama muhakkak kaliteli bir yerde tatmak isterim.
Bence hak ediyor suşinin yanına ekstralar da sipariş edildiğinde çok keyifli bir sofra oluyor. Ben shabu shabu da çok seviyorum.
Şunu denemeden ölmek istemiyorum ya. Aşırı merak ediyorum. 😂
Denesene Ölürsün falan içinde kalır :d
Cesaretimi toplamam lazım çubukları kullanmayı öğrenmem lazım 😂
Elle ye nolcak :d
Kaç para suşi? Suşi tam ne usta çiğ balık ama hangi balık neye sarıyorlar nasıl oluyor bir anlatabilir misin
Hiç yemedim, yemem de. Pişmiş balık yemiyorum, çiğ olanını hiç yiyemem. Midem almaz.
Kesinlikle hak ediyor ama keyfi olarak tüketiyorum ben doymak için değil
Suşiyi bilmem ama baban haklı nxnxjd ortaya karışık yaptır yiyelimm jxjd
fakir asyalıların doymak için ortaya çıkardığı bir yemek
hamur kızartması gibi ayıktın
Bayılıyorum ya her gün olsa her gün yerim o biçim bağımlısıyım.
Suşi yiyenlerin insan olduğunu düşünmüyorum
Ben hiç sevmedim ya o sosları hele aşırı kötü. Mis gibi kebap yerim döner dürüm yerim yine de suşi yemem
Bence tadımlık alabilirsin ama görselde ki fazla geldi
Sen kebap yaptır onu yiyelim
İçecekler senden ama :d
Tm ne içersin
Kola
Oo harika suşi ne Allah aşkına
Soru olsun işte :d
Peki
Yemeden yorum yapmak istemiyorum hshs
Yaptın ama fjdj
Ya verdiğin parayı hak ediyor mu etmiyor mu onun hakkında hdhsj
Tadını begenmemstm hic baban haklı bnc 😅
:d
Babaya %100 katılıyorum
Sonuna kadar her kuruşu hak ediyor
yemedim daha önce ama bir merak ediyorum tadını
Bir kere denedim daha da yemem.
Hiç yemedim merak da etmiyorum
Hiç bulaşma ben denedim iğrenç bir şey
Bence hak ediyor , çünkü aşırı lezzetli 🎋
Sushi sevmiyorum hiç hak etmiyor
Gereksiz pahalı ama hakediyor🤓
Ay ben çok severim suşinin de kebabın da yeri ayrı
Seçim yap :d
Bir ayran yanına döner sushiyi mushiyi tekler
Hic yemedm desem
Ben çok seviyorum
Hayır iğrenç
Hiç yemedim yemem de
Hayır değil
Berbat
Fena degil
hiç yemedim...
Hayir cigbalik
Pişmişi de var
Oda kotu ben daha normal hamsi alabalik yiyemiyom bide yosunlu somonlu balik derisi mi yiyim
Haylr