Yeme & İçme Pideyi neli seversiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 84 Yapay Zekaya Sor Pideyi neli seversiniz? Kuşbaşı kaşar Pastırma kaşar Kaşarlı Kıymalı kaşarlı Kaşarlı sucuklu Karışık Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Pideyi neli seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Karışık severim ben 1 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 618 cevap paylaştı. kaşarlı değil. imansız peynir ve bol köy tereyağı ile yapılınca yenir. vede fabrikasyon değil. trabzon pidesi gibi ekşi mayadan yapılacak.. ısırında o tereyağı akacak miss. 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl istatistiğe bakınca bu millet ya ağzının tadını bilmiyor ya da pahalılıktan pastırmanın tadına hiç bakmamış 1 0 Yorumla
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Offf canom cektiiio Peynirli beyaz peynir de olurr 2 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sucuklu kaşarlı kıymalı seviyorum bak canım çekti bugün yemedim 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kuşbaşılı kaşarlı veya kendi içini hazırladığım kıymalı 1 0 Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Yumurtalı, kaşarlı severim ben. Uzun zamandır yemedim. Aklıma getirdin bu hafta yiyeceğim :) 1 0 Yorumla
Kompela34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Hepsi birbirinden güzel ve lezzetli. Tek şansım varsa kuşbaşılı tercih ederim. 1 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl ordan bi karisik paketlede aliyim gidiim ben 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bol kaşar muhakkak olmalı 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kaşarlı severim. 1 0 Yorumla
Cubbeliyumurta Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Eskiden sadece kıymalı yerdim, sonra kuşbaşı ile tanıştım ve şimdi gerçek ağzının tadını sevenlerin yediği kuşbaşı kaşarlı yiyorum. 1 0 Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl kuşbaşılı... ama listende yok? 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Kuşbaşı kaşar var listede Yorumla Mavi-kudi +1 yıl ikisi farklı.. Yorumla Soran +1 yıl Yani sucukluda var ona bakarsan 😂 Yorumla Mavi-kudi +1 yıl daha neleri var :) Yorumla Soran +1 yıl Çeşit çok aynen sitenin anket seçeneği az yetmedi Yorumla EmilKurjak +1 yıl Kudi resturanta gittiginde menü iste orada görürsün secenekleri :D Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Benim tercihim genelde kaşarlı oluyor... 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kıymalı kaşarlı seviyorum. 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Kuşbaşılı kaşarlı dışında pide yemem 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Farketmez yeterki pide olsun 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kuşbaşılı.. ya da kaşarlı.. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kuşbaşı + kaşar Kavurma + kaşar 1 0 Yorumla
elifamagülmeyen Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Pastırma kaşar ya da bol kaşarlı 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. kuşbaşılı kaşarlı 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20b cevap paylaştı. karışık 2 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kuşbaşı kaşar 1 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 495 cevap paylaştı. Kıymalı 1 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 493 cevap paylaştı. Hepsinden 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 547 cevap paylaştı. Karışık. 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. Kıymalı kaşarlı 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Kuşbaşı 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Kuşbaşılı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Karışık severim ben
kaşarlı değil. imansız peynir ve bol köy tereyağı ile yapılınca yenir. vede fabrikasyon değil. trabzon pidesi gibi ekşi mayadan yapılacak.. ısırında o tereyağı akacak miss.
istatistiğe bakınca bu millet ya ağzının tadını bilmiyor ya da pahalılıktan pastırmanın tadına hiç bakmamış
Offf canom cektiiio
Peynirli beyaz peynir de olurr
Sucuklu kaşarlı kıymalı seviyorum bak canım çekti bugün yemedim
Kuşbaşılı kaşarlı veya kendi içini hazırladığım kıymalı
Yumurtalı, kaşarlı severim ben. Uzun zamandır yemedim. Aklıma getirdin bu hafta yiyeceğim :)
Hepsi birbirinden güzel ve lezzetli. Tek şansım varsa kuşbaşılı tercih ederim.
ordan bi karisik paketlede aliyim gidiim ben
Bol kaşar muhakkak olmalı
Kaşarlı severim.
Eskiden sadece kıymalı yerdim, sonra kuşbaşı ile tanıştım ve şimdi gerçek ağzının tadını sevenlerin yediği kuşbaşı kaşarlı yiyorum.
Patatesli ve kıymalı
kuşbaşılı... ama listende yok?
Kuşbaşı kaşar var listede
ikisi farklı..
Yani sucukluda var ona bakarsan 😂
daha neleri var :)
Çeşit çok aynen sitenin anket seçeneği az yetmedi
Kudi resturanta gittiginde menü iste orada görürsün secenekleri :D
Kuşbaşı kaşarlı 💫
Benim tercihim genelde kaşarlı oluyor...
etliekmek üstüne tanımam 😂
Kıymalı kaşarlı seviyorum.
Peynirli ve kiymali severim
Genelde kuşbaşı yedek kaşarlı
Kuşbaşılı kaşarlı dışında pide yemem
Kuşbaşı kaşar
Sadece sucuklu ya da sadece kuşbaşılı.
Farketmez yeterki pide olsun
Pastırmalı veya kaşarlı.
Kuşbaşılı..
ya da kaşarlı..
Benim için seçenek tek.