Yeme & İçme Karışık çerezin içinden hangisini seçerek yiyorsunuz? Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Ben açıkçası badem fındık çok severim. Güncellemeler+1 yıl Genelde bi kaju sevgisi var bunu en pahalı kuruyemişler arasında olması sebebine bağlıyorum 😂 Karışık çerezin içinden hangisini seçerek yiyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. badem ve kajuları 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 493 cevap paylaştı. Kabuksuzları yerim ben. Kabuk soymak zor geliyor 😀 0 0 Yorumla
nurcaninmekani Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 77% +1 yıl badem ve fındık Antep fıstığı sevmeyen yoktur zaten 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Seçince kendimi kötü hissediyorum bakmadan almaya çalışıyorum jdbdj 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 648 cevap paylaştı. İlk leblebileri yerim, en son fıstık kalır tabakta… 0 0 Yorumla
konuşmayı_seven Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Kaju, en lezzetli olanı olduğu için 0 0 Yorumla
Ondomann Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kabuklu olanlar dışında Allah elime ne geçirdiyse 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Turuncu şey, badem ve kajuları ilk ben bitiririm 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Fındık ve kaju, bayılırım o ikisine de. 0 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. Bu aralar badem ve Antep fıstığı 0 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 363 cevap paylaştı. Kaju, badem, fındık 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 624 cevap paylaştı. seçmem. ama seçecek olsam kaju olur 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 23b cevap paylaştı. Antep fıstığı 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. badem, antep fıstığı 1 0 Yorumla
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Kaju, badem, fındık 1 1 Yorumla AhesteEbru +1 yıl Uzak doğu kajusu yedim, enfesti. Üstü yer fıstığı gibi kabuklu Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. antep fıstığı 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Antep fıstığı 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Badem 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Fıstık, kaju 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
badem ve kajuları
Kabuksuzları yerim ben. Kabuk soymak zor geliyor 😀
badem ve fındık Antep fıstığı sevmeyen yoktur zaten
Seçince kendimi kötü hissediyorum bakmadan almaya çalışıyorum jdbdj
İlk leblebileri yerim, en son fıstık kalır tabakta…
Badem. Antep fıstığı.
En çok kaju ve badem severim
Kaju, en lezzetli olanı olduğu için
Kabuklu olanlar dışında Allah elime ne geçirdiyse
Turuncu şey, badem ve kajuları ilk ben bitiririm
Kaju ve Antep fıstığı
Fındık ve kaju, bayılırım o ikisine de.
Bu aralar badem ve Antep fıstığı
Badem kaju fındık
Hepsinden yiyorum ayıp olmasın diye.
kaju, antep fıstığı, badem, cips
Kaju, badem, fındık