Afiyet olsun çoktan yaptım. Kuzum benim kız kardesim de yurtta kalmıştı. Onlar kucuk bi kahve makinesi alıp yapıp iciyorlardi. Sizin yurt izin vermiyor mu
Zordur ya haklısın ben üniversteye gitmedim babam müteahit doğum günümde 1+1 ev verdi bana 3 aydır kendi evimde yaşıyorum yurtta kalmak bilmiyorum zor ama bence güzel bir tecrübe olur senin için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
afiyet olsun yaptım
Afiyet olsun çoktan yaptım. Kuzum benim kız kardesim de yurtta kalmıştı. Onlar kucuk bi kahve makinesi alıp yapıp iciyorlardi. Sizin yurt izin vermiyor mu
Yasak maalesef🥺
Afiyet olsun. sabret evinde de keyif yaparsın. Şimdi zor gibi gelse de bu günleri de özleyeceksin :)
Evsiz bu kadar kalabalik yurtta kalmak zorunda kladigim icin, turk kahvesi icmeyi ozledim, sarki soylemeyi, istedigim saat uyumayi, uykusuz olmamayi, odamda ozgur takilmayi, sorunlu tiplerle ugrasmamayi ozledim.
Geçecek biraz sabret. hangi şehirdesin *
benim kahve serim vardı yurtta :) menegiç, türk, damla sakızlı türk, osmanlı; nescafe 2+1,3+1, sütlü köpüklü
Bayılırım günde bi fincan olmazsa olmazım özellikle akşam içmek daha keyifli tv karşısında
Ben kahveyi çok severim günde en az 3 tane içiyorum
Yapmadım ama size afiyet olsun. İnşallah evde de en kısa sürede kahvenizi içersiniz.
Az önce içtim. Ucuz küçük kahve makinesi alabilirsin sende
Çocuk uyusun öyle yapicam daha bir buçuk saat var yapmama
Üçü bir arada severim
Her gün Bi tane Türk kahvesi içerim. Nescafe ile aram yok
Neden türk kahvesi yapılmıyor mu odada
Maalesef mutfak yok ki
Mutfak eşyası da mı yok ben yurda gitmedim hiç bilmiyorum ondan soruyorum
Tüp vs
Babanin elini otur kalk öp. Tup yasak. Evsiz bu kadar kalabalik yurtta kaldim turk kahvesi icmeyi ozledim, sarki soylemeyi, istedigim saat uyumayi, uykusuz olmamayi, odamda ozgur takilmayi, sorunlu tiplerle ugrasmamayi ozledim
Zordur ya haklısın ben üniversteye gitmedim babam müteahit doğum günümde 1+1 ev verdi bana 3 aydır kendi evimde yaşıyorum yurtta kalmak bilmiyorum zor ama bence güzel bir tecrübe olur senin için
Her gun aglayarak gozyasi kaslarimi guclendiriyorum haklisin.
Bence kızlar için daha zor erkeklerin o kadar taktığını sanmıyorum
Ne gibi zorlukları var bana anlatır mısın
Yemekler sikinti sorunlu oda arkadasi sikinti istedigin zaman uyuyamiyorsun ses yapiyorlar.
Doğrudur ya ama bence onlarla arkadaş falan olsan kanka olsanız herkes beraber hareket eder
Daha berbat oluyor sana saygisizlik yapma haklarini senin oxeline kadar inebiliyorlsr
En yakın zamanda gidersin evine ins
Inşallah sende hayallerini yasarsin🥲
Zoor
Mucizelere inan iyi kalpli birisin belli ki tam ağlarken birisinin boyle dua etmesi cok iyi geldi.
Yalnız olduğun için mi agliyon
Evsiz bu kadar kalabalik yurtta kalmak zorunda kladigim icin, turk kahvesi icmeyi ozledim, sarki soylemeyi, istedigim saat uyumayi, uykusuz olmamayi, odamda ozgur takilmayi, sorunlu tiplerle ugrasmamayi ozledim.
Bu sene mi bitecek sabredeceksin mecbur
Yok 2. senem🥺
Kaçıncı senen
2🥺
Olabilr
Evet en sevdiğim…
Kahve sevmem
Sicaak hicbir sey icmedim hic yapmiyorum
Yaptım
Ne okuyorsun burs ister misin
Kimden
Bir kurum veya kişi fark eder mi
Sensen sebepsiz para vermezsin zaten Sen hayir kurumu musun?
Sebepsiz olup olmadığını bilemessin konuşmadan dimi
Ya isine
İşine mı tamam önyargı abla
Evet zihnimi açıyor
👍🏻