Yeme & İçme Şeker almak ister misiniz 🙄🍬? MafyaQueen-_- Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Özel olarak hazırlandı. 😌🍬İçine şırıngayla zehir koydum. :d👻 Şeker almak ister misiniz 🙄🍬? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 691 cevap paylaştı. Cam şeker pek sevmiyorum ty 🖤 1 5 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Benim ikramım olduğu için seversin merak etme 😎 sjsj Yorumla Pseudanor +1 yıl Sen? Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Ben severim 😏 Yorumla Pseudanor +1 yıl Onu sormamiştim ama neyse. Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl tamam Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Sen veriyorsan alırım tabi ki de :D Teşekkürler 1 3 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Seninkini özel olarak ayırdım zehirsiz o. 🤭 Rica ederim. 🍬 u Barış_LonelyForever +1 yıl Yaa teşekkür ederim 😊☕ MafyaQueen-_- +1 yıl Rica ederim. ☺️🌺
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Bana dört tane ver dört kişiye yedirmem lazım dsslsk 1 1 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Hemen 🍬🍬🍬🍬 sjkss Yorumla
PinkDay Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kökten herkesi temizlim diyosun keşke sapıklara ikram etsende bizde kurtulsak😀 1 5 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Haklısın 😎 Yorumla PinkDay +1 yıl Dua ederiz sana belki kurtuluşumuz sen olursun 😂 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Yaşam mübarek olsun 😂 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Gazâm* Yorumla PinkDay +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Annem. atanimadigin insanlardan seker alma dedii 1 2 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Doğru demiş kuzu sjsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊😊 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Canım da tatlı çektiydi 1 5 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Ben bir mucizeyim sjsjs Yorumla ouzinyo +1 yıl İyi ki varsın yoksa https://www.youtube.com/watch?v=oYCovLojlgA Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl 🤭 Yorumla ouzinyo +1 yıl 🙄🙄 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl 🙄🙄. Yorumla
Galaksi_Adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl ee tabi alırım öldürür mü hemen? 1 3 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Ooo ağzına değer değmez hayatına son veriyor:d Yorumla Galaksi_Adam +1 yıl çok iyi hemen ver Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl 🍬 Yorumla
DeryaArslan17 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Her gün olsa her gün yerim şeker 1 2 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Paketi vereyim. :) Yorumla DeryaArslan17 +1 yıl Olur aslında😊 Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çikolatam. var kusura bakma gerek yok 😅 1 2 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Takas edelim 🙄 Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Yedim bile 😅 Yorumla
_theReapeR_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sağol, bende diş ağrısı yapıyor😂 1 3 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Benim şekerimi yiyince öluyorsun direk yani seni tamamen diş ağrısından kurtarıyor. Bir daha düşün bak 🙄😂 Yorumla _theReapeR_ +1 yıl Vay hain görselin altındaki yazıyı daha yeni gördüm 😡 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl 😬 Yorumla
Erkan0080 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Alıyım bir tane 1 8 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Buyur 🙂🍬 Yorumla Erkan0080 +1 yıl Teşekkürler etkisi kısa sürede bekli edermi Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Rica ederim, az sonra ölürsün hakkını helal et. 😬 Yorumla Erkan0080 +1 yıl Yok etmiyorum Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Ver o zaman geri şekerimi 🙄 Yorumla Erkan0080 +1 yıl Al senin olsun yemedim zaten Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Aman hadi büyüklüi bende kalsın almıyorum 🙄 Yorumla Erkan0080 +1 yıl Başka birine verirsin arrık Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Alırım 😋 1 7 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Ay sana 2 tane olsun torpil geçiyim 😌🍬🍬 Yorumla theastro +1 yıl 3 tane olsunnn Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl 🍬🍬🍬 sjsjjs Yorumla theastro +1 yıl 4. sünğn hatrı kalır ama şimdi 🥲 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Sana bir demlik paketi vereyim en iyisi 🙄😂 Yorumla theastro +1 yıl Olurr djdjdh Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Aldjjdwkkand Yorumla
gielnikkkkkkkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl yok sağ ol 1 4 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Yemek zorundasın 🙄😂 mafya uzatıyor şeker yemezsen kurşun yersin. 🤭 Sjsjsj Yorumla gielnikkkkkkkkk +1 yıl yeşil elmalı olsun o zaman Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl 🙂🍬 Yorumla gielnikkkkkkkkk +1 yıl tşklerrr Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl 😂Istemem saol 1 1 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Al kız al al afiyet bal şeker olsun 😏 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl istemem :d 1 7 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Yoğ yiyeceksin başka çaresi yok. :d Yorumla Boavistaa +1 yıl zehirlicen beni :d Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Tahtalı köye bedava gidiyorsun işte daha ne :d Yorumla Boavistaa +1 yıl sevmem ben orayı :d Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Tamam biletini yırttım hadi gene iyisin :d Yorumla Boavistaa +1 yıl çok düşüncelisinn Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. İsterim 1 1 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Afiyet olsun 😌🍬 Yorumla
relaxed77 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl verr bana 1 6 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl 🤭🍬 Yorumla relaxed77 +1 yıl verme ya Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Neden 🧐 sjsj Yorumla relaxed77 +1 yıl vermiyorsun Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Verdik iştee 🤨 Yorumla relaxed77 +1 yıl hadi ver çok v er xdxd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cam şeker pek sevmiyorum ty 🖤
Benim ikramım olduğu için seversin merak etme 😎 sjsj
Sen?
Ben severim 😏
Onu sormamiştim ama neyse.
tamam
Sen veriyorsan alırım tabi ki de :D Teşekkürler
Seninkini özel olarak ayırdım zehirsiz o. 🤭 Rica ederim. 🍬
Yaa teşekkür ederim 😊☕
Rica ederim. ☺️🌺
Bana dört tane ver dört kişiye yedirmem lazım dsslsk
Hemen 🍬🍬🍬🍬 sjkss
Kökten herkesi temizlim diyosun keşke sapıklara ikram etsende bizde kurtulsak😀
Haklısın 😎
Dua ederiz sana belki kurtuluşumuz sen olursun 😂
Yaşam mübarek olsun 😂
Gazâm*
😂😂😂
Annem. atanimadigin insanlardan seker alma dedii
Doğru demiş kuzu sjsjsj
😊😊
Canım da tatlı çektiydi
Ben bir mucizeyim sjsjs
İyi ki varsın yoksa
https://www.youtube.com/watch?v=oYCovLojlgA
🤭
🙄🙄
🙄🙄.
ee tabi alırım öldürür mü hemen?
Ooo ağzına değer değmez hayatına son veriyor:d
çok iyi hemen ver
🍬
Her gün olsa her gün yerim şeker
Paketi vereyim. :)
Olur aslında😊
Çikolatam. var kusura bakma gerek yok 😅
Takas edelim 🙄
Yedim bile 😅
Sağol, bende diş ağrısı yapıyor😂
Benim şekerimi yiyince öluyorsun direk yani seni tamamen diş ağrısından kurtarıyor. Bir daha düşün bak 🙄😂
Vay hain görselin altındaki yazıyı daha yeni gördüm 😡
😬
Alıyım bir tane
Buyur 🙂🍬
Teşekkürler etkisi kısa sürede bekli edermi
Rica ederim, az sonra ölürsün hakkını helal et. 😬
Yok etmiyorum
Ver o zaman geri şekerimi 🙄
Al senin olsun yemedim zaten
Aman hadi büyüklüi bende kalsın almıyorum 🙄
Başka birine verirsin arrık
Alırım 😋