Yeme & İçme Şimdi hangi meyve olsa yerdiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 🍌🍌🍌 Güncellemeler+1 yıl gncl... Güncellemeler+1 yıl ... Şimdi hangi meyve olsa yerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Portakal muz kivi vs saatlerdir bir şey yemedim ne olsa yerim de mutfaga gitmeye üşeniyorum 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu saatte ne meyvesi kız yat uyu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yemeden uyuyamıyorum Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Güzelim mandalina ye c vitamini iyi gelir Yorumla
BaharAmaYagmursuz Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Çilek olsa yarım kilo yerdim :) 1 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erik olsun 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. Ananas ya da jack fruit 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl sulu ve tüysüz bir şeftali iyi olurdu 0 2 Yorumla builder +1 yıl Yorumla builder +1 yıl seni bir tek ben anlamışım. yorumlara bakıyorum hepsi saçmalamış Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 588 cevap paylaştı. Üzümm istio canım 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Nektar yaaa 0 0 Yorumla
onbirekim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl En sevdigim muz yazin karpuz kisin elma eksi olani 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. şeftali severim 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çilek ya da kiraz 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. çilek 0 0 Yorumla
kartaliçezeze Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Karpuz 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Şeftali🤤 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😋😋 Yorumla Drmarco +1 yıl 😋😋😋 Yorumla
Pembişpofidik Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Sulu sulu canim 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Ney sulu Yorumla Pembişpofidik +1 yıl Şeftali yaa canim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Portakal muz kivi vs saatlerdir bir şey yemedim ne olsa yerim de mutfaga gitmeye üşeniyorum
Bu saatte ne meyvesi kız yat uyu
Yemeden uyuyamıyorum
Güzelim mandalina ye c vitamini iyi gelir
Ekşi bir şey olsun, vişne falan
Çilek olsa yarım kilo yerdim :)
Erik olsun
Valla hepsi var da iştahım yok ya
Armut çok severim ve kavun
Ananas ya da jack fruit
sulu ve tüysüz bir şeftali iyi olurdu
seni bir tek ben anlamışım. yorumlara bakıyorum hepsi saçmalamış
Karadut olsa güzel olurdu