Yeme & İçme Kurabiye yaptım nasıl olmuş? Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 510 Yapay Zekaya Sor Bizzat ben yaptim 😌İlk tepsiyi yaksam da ikinci oldu buyrun çaya ☕ Güncellemeler+1 yıl Anneme iletirim eline sağlık kadının sbdnsbz Kurabiye yaptım nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Senin gibi güzel görünüyor eminim onun da tadı çok güzeldir afiyet bal şeker olsun şifa olsun mutluluk getirsin 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Teşekkürler Yorumla _GeceMuhafızı_ +1 yıl Rica ediyorumSigarayı Nasıl Başarılı Bir Şekilde Bırakabilirsiniz ↗Beklerim Yorumla
selmadagcan Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl ben beğenmedim ayrıca tatlı kurabiyeye susam niye koyar insan 1 3 Yorumla Kadjdaks +1 yıl İnsanların keyifleri ve kahyasi Yorumla selmadagcan +1 yıl saçma olmuş ama yinede annenin eline sağlık Yorumla Kadjdaks +1 yıl Aynen çok saçma Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çok güzel olmuş eline sağlık. Benim yerime de ye🥳😂 1 3 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Kız ben yapmadim sjsnsn Yorumla Firu_Zen +1 yıl 🙄İlk defa yorumları okumadım Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ahsjahs ilk defa duygularımla oynadım dimi 🙄🙄 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yemin et 😄 çok güzel görünüyorlar eline sağlık 😍 1 3 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ben bu kadar hamarat değilim ki 😂😂 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl İnanmaya o kadar hazırdım ki 😂 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Usenirim ya 😂😂 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 546 cevap paylaştı. Bende diyorum biri tencereyi yaktı nerden geliyor bu koku. Valla ateşe vercen bizi sen hazır al yakma bizi. 😅 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Hshdhshd Yorumla çilingiroğlu-61 +1 yıl Güzel güzel. Marketlerde varya ortası limonlu bi kek. Onu andırıyor görülüşü Yorumla
eagle0707 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kurabiyeden daha çok masayı Donat'mış gibisin :) 1 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ellerine sağlık çiçeğim çok güzel görünüyor 😻 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İlk defa böyle bir kurabiye gördüm. Güzel olmuştur diye düşünüyorum . Eline sağlık. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Annenin eline sağlık :D 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Teşekkürler dedi 😄 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun güzel duruyor.. 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Teşekkür ederim can ❤️ Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Güzel görünüyor, eline sağlık... 1 3 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ben yapmadım 🙄 Yorumla blackman3419 +1 yıl Soruda yaptım yazıyor Yorumla Kadjdaks +1 yıl Duygularınızla oynadım 🙄 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hemen geliyorum yemeye çay koy nxndndnd 1 8 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ben yapmadım ama gel de gdfxdfg Yorumla MasalliaPolatova +1 yıl E hani sen yapmıştın vicdansız, duygularımla oynadınnnn jxjdjdjd Yorumla Kadjdaks +1 yıl Şimdi sen bilmiyorsun kırk yılda bir mutfağa gireri orada da her şeyi yakarım sndbsjd Yorumla MasalliaPolatova +1 yıl Abovvvv e seni kimse almaz o zaman evde kaldın gıııız jdjdjdmdnd Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sen alırsın bence sndns Yorumla MasalliaPolatova +1 yıl Ben alırım sen gel yeter ki jxmdjxmdmd 😜😘 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Geliyorum dur dnsn Yorumla MasalliaPolatova +1 yıl Gel jxmdmxmd Yorumla
_theReapeR_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ne güzel gözüküyor eline sağlık 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Tişikkirler Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Eline sağlık bir köşeye falan tarif biraksaydin 2 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Eline sağlık güzel olmuş 1 3 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Yapanın ellerine sağlık evet Yorumla Rascoln36 +1 yıl Ben başka bir şey mi dedim sanki asdfhjasdf Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ben yapmışım gibi bana dedin ben yapmadım ama djsjsjs Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 864 cevap paylaştı. eline sağlık, nereye geliyoruz :D 1 0 Yorumla
üşengecimbenyaa Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl vaavvv hazır sandım ellerine sağlık😇 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İştah açıcı görünüyor. Eline sağlık. 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç sevmem, eline sağlık 1 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 588 cevap paylaştı. Harika görünüyor ellerine sağlıkkk 1 0 Yorumla
Kovaa151 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kekstra, mukemmel 1 1 Yorumla Kovaa151 +1 yıl Beraber yiyelimmi Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzel oomuş 1 3 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ben yapmadım olm Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Vay Çakalsu Yorumla Kadjdaks +1 yıl 😂😂 Yorumla
Recycle00 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Güzel çay koy geliyorum 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Gel Yorumla Recycle00 +1 yıl Yatıya Yorumla
müessesebizden Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl sen yapmamışındır bunu yalan 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Tamam Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Harika gözüküyor 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Görünüş çok hoş. ellerine sağlık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Senin gibi güzel görünüyor eminim onun da tadı çok güzeldir afiyet bal şeker olsun şifa olsun mutluluk getirsin
Teşekkürler
Rica ediyorum
Sigarayı Nasıl Başarılı Bir Şekilde Bırakabilirsiniz ↗
Beklerim
ben beğenmedim ayrıca tatlı kurabiyeye susam niye koyar insan
İnsanların keyifleri ve kahyasi
saçma olmuş ama yinede annenin eline sağlık
Aynen çok saçma
Çok güzel olmuş eline sağlık. Benim yerime de ye🥳😂
Kız ben yapmadim sjsnsn
🙄İlk defa yorumları okumadım
Ahsjahs ilk defa duygularımla oynadım dimi 🙄🙄
Yemin et 😄 çok güzel görünüyorlar eline sağlık 😍
Ben bu kadar hamarat değilim ki 😂😂
İnanmaya o kadar hazırdım ki 😂
Usenirim ya 😂😂
Bende diyorum biri tencereyi yaktı nerden geliyor bu koku. Valla ateşe vercen bizi sen hazır al yakma bizi. 😅
Hshdhshd
Güzel güzel. Marketlerde varya ortası limonlu bi kek. Onu andırıyor görülüşü
Kurabiyeden daha çok masayı Donat'mış gibisin :)
Ellerine sağlık çiçeğim çok güzel görünüyor 😻
İlk defa böyle bir kurabiye gördüm. Güzel olmuştur diye düşünüyorum . Eline sağlık.
Annenin eline sağlık :D
Teşekkürler dedi 😄
Afiyet olsun güzel duruyor..
Teşekkür ederim can ❤️
Güzel görünüyor, eline sağlık...
Ben yapmadım 🙄
Soruda yaptım yazıyor
Duygularınızla oynadım 🙄
Hemen geliyorum yemeye çay koy nxndndnd
Ben yapmadım ama gel de gdfxdfg
E hani sen yapmıştın vicdansız, duygularımla oynadınnnn jxjdjdjd
Şimdi sen bilmiyorsun kırk yılda bir mutfağa gireri orada da her şeyi yakarım sndbsjd
Abovvvv e seni kimse almaz o zaman evde kaldın gıııız jdjdjdmdnd
Sen alırsın bence sndns
Ben alırım sen gel yeter ki jxmdjxmdmd 😜😘
Geliyorum dur dnsn
Gel jxmdmxmd
Ne güzel gözüküyor eline sağlık
Tişikkirler
Eline sağlık bir köşeye falan tarif biraksaydin
Eline sağlık güzel olmuş
Yapanın ellerine sağlık evet
Ben başka bir şey mi dedim sanki asdfhjasdf
Ben yapmışım gibi bana dedin ben yapmadım ama djsjsjs