Yeme & İçme Yeşil erik mi, kırmızı erik mi? Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 77 Yapay Zekaya Sor Sabah sabah kahvaltıdan önce yenir mi yoksa midemiz mi bozulur 🙄Afiyet olsun bana da shdjs Yeşil erik mi, kırmızı erik mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kırmızı erik tabiisi ama mayhoş olandan. Tatlı erik sevmiyorum. Hatta anjelika erik olursa daha makbulee 2 5 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Evde olanla idare ediyoruz işte şimdi anjelika nerden bulayım 😂 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Bunlar da olur suluysa içi 😂 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sulu sulu tatlı da değil bak göndereyim mi 😂 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Gönder mayhoş mayhoş oyş ağzım sulandı 😂 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ajdja PTT kargoya verdim yolda giyir 😂😂 Yorumla
simlibirfar Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeşil ❤️ bu arada soruyu okurken ağzım sulandı 😂😂 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Gel beraber olsun Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hayır Squid Game oyunu mu bu :DYeşik erik tabi ki. Benim gibi aynı. Kütür kütür :D 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Tüh tüh maşallah sjdjs Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 434 cevap paylaştı. Kesinlikle yeşil erik en sevdiğim meyvedir. Böyle tuzlayıp yiceksin😋 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ağzım sulandı bak sjsjs Yorumla Nightwalk35 +1 yıl Ay benim de sfsdsx Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. İkiside degil.. kırmızı eriğin hoşafı, yeşil eriğin turşusu🤌 2 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kırmızı yeşil banane deriz her türlü yerik tam bir erik manyağı olabilirim bahçeye girdiğimde zor çıkarırlar saatlerce yiyebilirim ;)) 1 0 Yorumla
Yas35olcak Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 80% +1 yıl Offffffffffffffffff yemin ederim ağzımın suyu akti😁 2 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ekşili ekşili yeşil yerik tabi. Olsa da yesek. 😁 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Mideyi falan bozmaz yenir. Yeşil olan daha hoş geliyor bana 1 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 495 cevap paylaştı. Yeşil erik onu bide yerken tuza bastıracaksın mükemmel olur 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yeşil erik daha ekşi ben yeşil derim ikisini de severim yerim ama 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İkisinin de yeri bende ayrı ama yeşil erik bir tık önde diyebilirim. 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeşil. Kırmızı olacaksa mürdüm olmalı. 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Mürdüm değil bu ya MuhteşemGüneş +1 yıl Farkettim o yüzden belirttim 😄
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kırmızı tatlı erik 😋😄 1 4 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Tatlı hiç sevmiyorum ya Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl Yani aslında yeşili tuza batırıp yemek de ayrı bir keyif kjjdfks Yorumla Kadjdaks +1 yıl Yeşil de ayrı severim evet bak şimdi canım çekti sjdbs Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl 🍈💓hdsfjhs Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. al işte aşerdim senin yüzünden nolcak 1 5 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Gebe misin ki aseriyirsun sjfnd Yorumla u tenedos +1 yıl bellimi olur Yorumla Kadjdaks +1 yıl Hsdjs Allah analı babalı büyütsün Yorumla u tenedos +1 yıl sağol darısı başına Yorumla Kadjdaks +1 yıl Allah korusun Yorumla
ByAlfonzo Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bu da sorulmaz ki tabi ki yeşil 🟢 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sorulur bayağı bayağı hih Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı. Yeşil olacak be kütür kütür 1 12 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Kırmızı da iyi Yorumla Mr_Potter +1 yıl Sertse ve tatlıysa kırmızı da iyi tabi. Sen kırmızı seviyor gibisin? Yorumla Kadjdaks +1 yıl Evet kırmızı severim ama tatlı olanı değil Yorumla Mr_Potter +1 yıl Ekşi olanı mı? Ekşiyse yeşile dön bak :) Yorumla Kadjdaks +1 yıl Yeşil yok şu an evde usenirim almaya dhdjs Yorumla Mr_Potter +1 yıl Mecbur evde olanı seviyorum diyosun yani 😅 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Kırmızıyı da seviyorum yeşili de evde olanı yiyorum diyorum jsjdbs Yorumla Mr_Potter +1 yıl Tamam tamam kırmızı ye sen 😅 yeşil istersen de hemen yollayım sana. Yorumla Kadjdaks +1 yıl Olur gönder sjdjs Yorumla Mr_Potter +1 yıl 😅 adres at. Başka ne istersin yanında? Yorumla Kadjdaks +1 yıl Cadaloz mahallesine gönder ben alırım ordan sjfbs Yorumla Mr_Potter +1 yıl Oo cadılar şehrindesin yani 😅 ben süpürgeme atlayıp getirmeyi planliyordum? Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 546 cevap paylaştı. ikisini de sevmiyorum ancak yeşil daha sempatik 1 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeşil erik bir de tuz off yaz gelsin tekrar 🤭 1 0 Yorumla
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeşil erik ve kırmızının ekşi olanını seviyorum 1 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 479 cevap paylaştı. Ikisini de yerim ama yesil erik daha ii 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olgun olmasın da gerisi önemli değil. 1 0 Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatlı ve yumuşak erik hariç hepsine tamam 😅 1 0 Yorumla
_MelisYıldız_ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kırmızı ekşi erik ama baya ekşi olacak 😋 1 0 Yorumla
Kaptangustoo Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tabi yeşil kütür kütür ses cikicak😃 1 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 515 cevap paylaştı. Kalktinda ac karnına meyve severim elma yerim 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 547 cevap paylaştı. Yeşil erik tabii ki. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tatlı erik lütfen. 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl İyy hiç sebmem Yorumla tuba-sueda +1 yıl En sevdiğim 😃 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 375 cevap paylaştı. Tatlım miden bozulur 1 6 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Yok tatlım bozulma Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Prenseslerin bozulmuyor mu midesi? 🤔 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Hayır prensesin midesi yok ki bozulsun Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Prensesler her şeyin böyle kirmizisini mi sever?Mesela esmer kaslı birisi prens olabilir mi? 🤔 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Prens olabilmesi için bu yeterli değil Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Dudaklarına dokunabilmesi için kartondan bir starbucks bardagi mi olmali? 🤔 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 556 cevap paylaştı. Yeşil. 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bardacık eriği 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. yeşil erik 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Kırmızı erikkk 🤤🤤 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Kırmızı erik tabiisi ama mayhoş olandan. Tatlı erik sevmiyorum. Hatta anjelika erik olursa daha makbulee
Evde olanla idare ediyoruz işte şimdi anjelika nerden bulayım 😂
Bunlar da olur suluysa içi 😂
Sulu sulu tatlı da değil bak göndereyim mi 😂
Gönder mayhoş mayhoş oyş ağzım sulandı 😂
Ajdja PTT kargoya verdim yolda giyir 😂😂
Yeşil ❤️ bu arada soruyu okurken ağzım sulandı 😂😂
Gel beraber olsun
Hayır Squid Game oyunu mu bu :D
Yeşik erik tabi ki. Benim gibi aynı. Kütür kütür :D
Tüh tüh maşallah sjdjs
Kesinlikle yeşil erik en sevdiğim meyvedir. Böyle tuzlayıp yiceksin😋
Ağzım sulandı bak sjsjs
Ay benim de sfsdsx
İkiside degil.. kırmızı eriğin hoşafı, yeşil eriğin turşusu🤌
Kırmızı yeşil banane deriz her türlü yerik tam bir erik manyağı olabilirim bahçeye girdiğimde zor çıkarırlar saatlerce yiyebilirim ;))
Offffffffffffffffff yemin ederim ağzımın suyu akti😁
Ekşili ekşili yeşil yerik tabi.
Olsa da yesek. 😁
Mideyi falan bozmaz yenir. Yeşil olan daha hoş geliyor bana
Yeşil erik onu bide yerken tuza bastıracaksın mükemmel olur
Yeşil erik daha ekşi ben yeşil derim ikisini de severim yerim ama
İkisinin de yeri bende ayrı ama yeşil erik bir tık önde diyebilirim.
Yeşil. Kırmızı olacaksa mürdüm olmalı.
Mürdüm değil bu ya
Farkettim o yüzden belirttim 😄
Kırmızı tatlı erik 😋😄
Tatlı hiç sevmiyorum ya
Yani aslında yeşili tuza batırıp yemek de ayrı bir keyif kjjdfks
Yeşil de ayrı severim evet bak şimdi canım çekti sjdbs
🍈💓hdsfjhs
al işte aşerdim senin yüzünden nolcak
Gebe misin ki aseriyirsun sjfnd
bellimi olur
Hsdjs Allah analı babalı büyütsün
sağol darısı başına
Allah korusun
Bu da sorulmaz ki tabi ki yeşil 🟢
Sorulur bayağı bayağı hih
Yeşil olacak be kütür kütür
Kırmızı da iyi
Sertse ve tatlıysa kırmızı da iyi tabi. Sen kırmızı seviyor gibisin?
Evet kırmızı severim ama tatlı olanı değil
Ekşi olanı mı? Ekşiyse yeşile dön bak :)
Yeşil yok şu an evde usenirim almaya dhdjs
Mecbur evde olanı seviyorum diyosun yani 😅
Kırmızıyı da seviyorum yeşili de evde olanı yiyorum diyorum jsjdbs
Tamam tamam kırmızı ye sen 😅 yeşil istersen de hemen yollayım sana.
Olur gönder sjdjs
😅 adres at. Başka ne istersin yanında?
Cadaloz mahallesine gönder ben alırım ordan sjfbs
Oo cadılar şehrindesin yani 😅 ben süpürgeme atlayıp getirmeyi planliyordum?
ikisini de sevmiyorum ancak yeşil daha sempatik
Yeşil eriği seviyorum
Yeşil erik bir de tuz off yaz gelsin tekrar 🤭
Yeşil erik ve kırmızının ekşi olanını seviyorum
Yeşil olsun kütür kütür
Yeşil erik çok seviyorum.
Kesinlikle yeşil. 🙋♀️
İkisini de seviyorum ama yeşil
Ikisini de yerim ama yesil erik daha ii
Olgun olmasın da gerisi önemli değil.
Kesinlikle yeşil erik 😋
Tatlı ve yumuşak erik hariç hepsine tamam 😅
Önce kırmızı erik mürdüm eriği
Kırmızı ekşi erik ama baya ekşi olacak 😋
Tabi yeşil kütür kütür ses cikicak😃
Mürdüm eriği dışında erik sevmem
Yeşil severim
Yeşil erik olsada yesek
Kalktinda ac karnına meyve severim elma yerim
Yeşil erik tabii ki.
Tatlı erik lütfen.
İyy hiç sebmem
En sevdiğim 😃
Tatlım miden bozulur
Yok tatlım bozulma
Prenseslerin bozulmuyor mu midesi? 🤔
Hayır prensesin midesi yok ki bozulsun
Prensesler her şeyin böyle kirmizisini mi sever?
Mesela esmer kaslı birisi prens olabilir mi? 🤔
Prens olabilmesi için bu yeterli değil
Dudaklarına dokunabilmesi için kartondan bir starbucks bardagi mi olmali? 🤔
Yeşillll 😍
Yeşil erik
Yeşil.
Bardacık eriği
Yeşill
Yeşşiill bol tuzlu
Yeşil
Yeşil.
Yeşil