Yeme & İçme İdeal çorba kıvamı nasıl olmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor Bana biraz mamayı anımsatıyor bu kıvamdaki yoğun çorbalar🙄 İdeal çorba kıvamı nasıl olmalı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Bence ne sulu ne katı normal olmalı 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Hangi çorba ama? Mercimek mi yoksa yarasa çorbası mı? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yarasa sevmiorum canım . s mercimek için olan yorumlarını beklerim Yorumla FigmudSreud +1 yıl Mercimek çorbasının dibinde biraz kalmıştır 5 litre su eklersin tekrardan karıştırıp ısıtırsın. İdeal mercimek çorbası budur. Yorumla Soran +1 yıl Bereket çorbası Yorumla
bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Aşırı koyu olmuş 😅Çorba dediğin sıvı olacak ama su gibi de değil tabi ki, ne de yukarıdaki mama gibi 😅 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olması gereken kıvam budur abi. 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. Su gibi olan çorbaları sevmiyorum hafif kıvamlı olmalı sadece tarhanada koyu olmasını seviyorum 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Biraz akışkan içilebilir olmalı. Yoğurt gibi değil yani. 1 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Görseldeki kıvam sos gibi görünüyor 🙄 yani bu yoğunlukta olmamalı kıvamı 1 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Bizim bilgimiz yok sayin fenomen önümüze ne koyarsalar iciyoruz valla 1 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Su gibi de değil çok koyu da değil krema kıvamında olmalı bence 1 0 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok sulu çorba sevmiyorum biraz kıvamlı olursa daha hoşuma gider 1 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 885 cevap paylaştı. Ne mama gibi nede su gibi olmalı orta köyü kıvam iyidir. 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bende koyu sevmiyorum böyle. Ne duru ne koyu olmalı. 1 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Akışkan olmalı ne çok katı ne çok sıvı bazıları su gibi oluyor sevmiyorum 1 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 546 cevap paylaştı. Çorba dmeeye bin şahit ister çocuk maması gibi duruyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok yogun çorbalar mama gibi akışkan oşmak zprundadır adıüstünde çorba 1 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çorbanın türüne göre değişir ama sulu olsa iyi olur çok koyu değil 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ben mama gibi seviyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tok tutar Yorumla
beyyzdrd Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Ne su gibi olacak ne püre gibi tam arası, tabi çorbadan çorbaya da değişir bu. 2 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çorba dediğin sıvı akışkan olur 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu yoğun olmuş küçük çocuklara uygun 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bundan bir tik daha ince olursa şahane olur.. 1 0 Yorumla
YargiQueen Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Knk bu corba mi pure mi ne 1 1 Yorumla Nzbdjsbs +1 yıl Sadece bir şey dicem sonra engelle tamam Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Akışkan olsun ya bu fotodaki çorba değil ki 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Çorbaya göre değişir ama bence tam sıvı olmalı 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. koyu olmamalı 1 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 991 cevap paylaştı. Bu çorba değil sos 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Cok katı olmasn 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Sıvı olsun biraz 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sıvı olmalı 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Çorbacıların yaptığı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bence ne sulu ne katı normal olmalı
Hangi çorba ama? Mercimek mi yoksa yarasa çorbası mı?
Yarasa sevmiorum canım . s mercimek için olan yorumlarını beklerim
Mercimek çorbasının dibinde biraz kalmıştır 5 litre su eklersin tekrardan karıştırıp ısıtırsın. İdeal mercimek çorbası budur.
Bereket çorbası
Aşırı koyu olmuş 😅
Çorba dediğin sıvı olacak ama su gibi de değil tabi ki, ne de yukarıdaki mama gibi 😅
Olması gereken kıvam budur abi.
Su gibi olan çorbaları sevmiyorum hafif kıvamlı olmalı sadece tarhanada koyu olmasını seviyorum
Biraz akışkan içilebilir olmalı. Yoğurt gibi değil yani.
Görseldeki kıvam sos gibi görünüyor 🙄 yani bu yoğunlukta olmamalı kıvamı
Bizim bilgimiz yok sayin fenomen önümüze ne koyarsalar iciyoruz valla
Su gibi de değil çok koyu da değil krema kıvamında olmalı bence
Çok sulu çorba sevmiyorum biraz kıvamlı olursa daha hoşuma gider
Ne mama gibi nede su gibi olmalı orta köyü kıvam iyidir.
Bende koyu sevmiyorum böyle. Ne duru ne koyu olmalı.
Akışkan olmalı ne çok katı ne çok sıvı bazıları su gibi oluyor sevmiyorum
Çorba dmeeye bin şahit ister çocuk maması gibi duruyor
Çok yogun çorbalar mama gibi akışkan oşmak zprundadır adıüstünde çorba
Çorbanın türüne göre değişiyor
Çorbanın türüne göre değişir ama sulu olsa iyi olur çok koyu değil
Ben mama gibi seviyorum
Tok tutar
Ne su gibi olacak ne püre gibi tam arası, tabi çorbadan çorbaya da değişir bu.
Çorba dediğin sıvı akışkan olur
Fazla mercimek suyu az
Bu yoğun olmuş küçük çocuklara uygun
Bundan bir tik daha ince olursa şahane olur..
Knk bu corba mi pure mi ne
Sadece bir şey dicem sonra engelle tamam
Ben koyu çorba sevmiyorum...
Çokta sulu iyi olmuyor biraz koyu olmalı
Bir tık yoğun olası iyi olur.
Akışkan olsun ya bu fotodaki çorba değil ki
Çorbaya göre değişir ama bence tam sıvı olmalı
koyu olmamalı
çook kötüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Hafif sulu olması lazım
Bu çorba değil sos
Cok katı olmasn