Yeme & İçme Tavada değişik renkler var. Sorun olur mu? yesilyarpak Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Valla bi yazayım dedim sıkıntı olur mu? Güncellemeler+1 yıl Bişey olmaz diyenler hastaneden yeni geldim Tavada değişik renkler var. Sorun olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hayır bir şey olmaz çelik ürünlerde böyle durumlar yaşanır 0 3 Yorumla yesilyarpak +1 yıl Hastaneden geldim ilaç yazdı Yorumla AliceMixfield +1 yıl Aynn Yorumla yesilyarpak +1 yıl Çok mu imkansız Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı. Hayır nolcak ya erkek öğrenciler yazmaya başladı 😅 0 6 Yorumla yesilyarpak +1 yıl Evet ya sanki hasta olcam Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl Burada sormak yerine bir suya tut😅 Yorumla yesilyarpak +1 yıl İroni yapıyorum zaten hastaneden geldim Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl Anladım onu. Büyük ihtimalle deterjan kalıntısı olmuş Yorumla yesilyarpak +1 yıl Yok yaw one aq Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl İyi zehirlen o zaman 😂 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Makineden çıktı büyük ihtimalle tekrar durula bişey olmaz 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Tava tavalıktan çıkmış mk 0 1 Yorumla yesilyarpak +1 yıl Öğrenciyiz aq ne bekliyon Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Güzelce durula gider o tabaka 0 0 Yorumla
Plutonn9 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Lgbt tava 0 1 Yorumla yesilyarpak +1 yıl Fııffafığfıg Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır bir şey olmaz çelik ürünlerde böyle durumlar yaşanır
Hastaneden geldim ilaç yazdı
Aynn
Çok mu imkansız
Hayır nolcak ya erkek öğrenciler yazmaya başladı 😅
Evet ya sanki hasta olcam
Burada sormak yerine bir suya tut😅
İroni yapıyorum zaten hastaneden geldim
Anladım onu. Büyük ihtimalle deterjan kalıntısı olmuş