Yeme & İçme Kolayı ne sıklıkla tüketiyorsunuz? sevimsizsyduck Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Her yemegin yanında mükemmel gitmiyor mu ya özellikle hamburger 😂 Kolayı ne sıklıkla tüketiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben kolayı çok severim her gün içerim ama şekersiz olanını sadece 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Nadiren ayda yılda bir. Pek sevmiyorum çünkü fanta daha güzel ama onları da hep içmem yani ayda bir falan. 0 1 Yorumla sevimsizsyduck +1 yıl şu an bunu kola içerek yazmam sjsj Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sana katılıyorum kanks. Her yemekle güzel özellikle etin yanında miss. Sanırım günde 2-3 bardak tüketiyorum. Yemek yemiyorsam kola içmiyorum. 0 1 Yorumla sevimsizsyduck +1 yıl Tr de ne kadar şu an kola Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sağlıksız. Sevmiyorum. Eskiden içerdim. Tadının o kadar müthiş olmadığını ve şeker olduğunu anladım. 0 0 Yorumla
pamukrella Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Birkaç yıl önce bırakmıştım bu yıl tekrar başladım Allah affetsin 0 4 Yorumla sevimsizsyduck +1 yıl Neden bıraktın kii Yorumla pamukrella +1 yıl Gaz problemi yüzünden Yorumla sevimsizsyduck +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla pamukrella +1 yıl Teşekkür ederim ama tabi başladm gene Allah sonumu hayır etsin Yorumla
bir-incii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok sevmiyorum ama yemeklerin yanına iyi gidiyor jsfsd 0 1 Yorumla sevimsizsyduck +1 yıl Abi özellikle yaş pasta Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kola ve ayran birbiriyle yarışıyor tercihlerimde. Genellikle yemeğe uyumuna göre tercih ederim 🍀🗝️ 0 1 Yorumla sevimsizsyduck +1 yıl Mangal tarzı ise kesinlikle kolaa Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Uzun yıllardır içmedim bi ara ama bu yıl ara sıra kendimi içerken buldum😄Hatta dolapta kola var 😕 0 1 Yorumla sevimsizsyduck +1 yıl Acta icek beee Yorumla
Miyavizm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yıllar önce bıraktım içmiyorum. 1-2 kere içeyim dedim tadı kötü geldi soğumuşum. 0 1 Yorumla sevimsizsyduck +1 yıl Keşke bende biraksam Yorumla
burak_yeke Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl eskisi kadar içmiyorum sadece dışarda yemek yersem bir bardak içerim 0 2 Yorumla sevimsizsyduck +1 yıl İyi gidiyor ama agaaa Yorumla burak_yeke +1 yıl öğrenciyken günlük 2,5 litre içiyordum su çay yerine alkolik gibi her şeyin fazlası zarar Yorumla
6buse6 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Aşırı seviyorum ve kendi evimdeyken sürekli olırdu içerdim şimdi anne evinde izin yok içmeye 🤦♀️ 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Off evet hamburgerle efsane ama ayda yilda bir icerim. 0 1 Yorumla sevimsizsyduck +1 yıl Canım çekti şu an ajsj Yorumla
Pumpkin52 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Her yameğin yanında güzel gidiyor ama çok şişiriyor ya o şişkinlik beni rahatsız ediyor o yüzden ayda 3 kere falan içerim 3 bardak yani 0 1 Yorumla sevimsizsyduck +1 yıl Harbiden öyle çok şişiriyor ya Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hamburgerin yanında ancak çok tüketmiyorum 0 2 Yorumla sevimsizsyduck +1 yıl Whooper menü mu shsh Yorumla ѕüтʟüĸαнve +1 yıl Yoo her menü Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet ama artık küstük 0 4 Yorumla sevimsizsyduck +1 yıl AA neden Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Sağlıklı beslenmeye karar verdim Yorumla sevimsizsyduck +1 yıl Süper salgama devam Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Şalgam sevmiyorum 😂 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Şu aralar 2 haftada 1 0 1 Yorumla sevimsizsyduck +1 yıl Çok iyi be Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,9b cevap paylaştı. Hiç tüketmiyorum. 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 668 cevap paylaştı. Kırk yılda bir o da hamburgerle. 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç içmem asitli içecekleri… 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. sadece pizzanın yanında 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl 40 yıl içmezsem aklıma gelmez.. 0 1 Yorumla sevimsizsyduck +1 yıl Keşke benimde gelmese sjsj Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 381 cevap paylaştı. Zararlı dişleri çürütüyor 0 2 Yorumla sevimsizsyduck +1 yıl Sadece diş miii hayletdayi +1 yıl Kemik erimesi yapar şeker oranı yüsek
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 23b cevap paylaştı. Çok nadir tüketmem pek 0 0 Yorumla
sldmxmxm13 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 75% +1 yıl Of of canım çekti 0 1 Yorumla sevimsizsyduck +1 yıl Buz gibi kolaaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben kolayı çok severim her gün içerim ama şekersiz olanını sadece
Nadiren ayda yılda bir. Pek sevmiyorum çünkü fanta daha güzel ama onları da hep içmem yani ayda bir falan.
şu an bunu kola içerek yazmam sjsj
Sana katılıyorum kanks. Her yemekle güzel özellikle etin yanında miss. Sanırım günde 2-3 bardak tüketiyorum. Yemek yemiyorsam kola içmiyorum.
Tr de ne kadar şu an kola
Sağlıksız. Sevmiyorum. Eskiden içerdim. Tadının o kadar müthiş olmadığını ve şeker olduğunu anladım.
Birkaç yıl önce bırakmıştım bu yıl tekrar başladım Allah affetsin
Neden bıraktın kii
Gaz problemi yüzünden
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim ama tabi başladm gene Allah sonumu hayır etsin
Çok sevmiyorum ama yemeklerin yanına iyi gidiyor jsfsd
Abi özellikle yaş pasta
Kola ve ayran birbiriyle yarışıyor tercihlerimde. Genellikle yemeğe uyumuna göre tercih ederim 🍀🗝️
Mangal tarzı ise kesinlikle kolaa
Uzun yıllardır içmedim bi ara ama bu yıl ara sıra kendimi içerken buldum😄Hatta dolapta kola var 😕
Acta icek beee
Yıllar önce bıraktım içmiyorum. 1-2 kere içeyim dedim tadı kötü geldi soğumuşum.
Keşke bende biraksam
eskisi kadar içmiyorum sadece dışarda yemek yersem bir bardak içerim
İyi gidiyor ama agaaa
öğrenciyken günlük 2,5 litre içiyordum su çay yerine alkolik gibi
her şeyin fazlası zarar
Aşırı seviyorum ve kendi evimdeyken sürekli olırdu içerdim şimdi anne evinde izin yok içmeye 🤦♀️
Off evet hamburgerle efsane ama ayda yilda bir icerim.
Canım çekti şu an ajsj
Her yameğin yanında güzel gidiyor ama çok şişiriyor ya o şişkinlik beni rahatsız ediyor o yüzden ayda 3 kere falan içerim 3 bardak yani
Harbiden öyle çok şişiriyor ya
Hamburgerin yanında ancak çok tüketmiyorum
Whooper menü mu shsh
Yoo her menü
Evet ama artık küstük
AA neden
Sağlıklı beslenmeye karar verdim
Süper salgama devam
Şalgam sevmiyorum 😂
Şu aralar 2 haftada 1
Çok iyi be
Hiç tüketmiyorum.