Yeme & İçme Sabah kahve içtiniz mi? Aslı306 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Uzun zamandir sormuyordum, ozlemissinizdir. Ben gold kahve ictim. Sabah kahve içtiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Günaydın evet sabah kahve içtim 0 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben de biraz önce okula geldim, filtre kahve içip sonrasında ders çalışacağım, ders notlarını defterlerime geçirmeye devam edeceğim. 0 1 Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Afiyet olsun. Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 400 cevap paylaştı. Hayır knk maalesef bünyem kaldırmıyor sabahleyin kahve içmeme 0 2 Yorumla Aslı306 +1 yıl Sanki fast food sadece kahve aisjjsjsjs Yorumla Psigareşh +1 yıl Ahaha hayır ondan değil türk kahvesi bana göre değil Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 508 cevap paylaştı. Kız daha gözümü açamadım ben ne kahvesi 🙈 2 4 Yorumla Aslı306 +1 yıl Kanka ben de uyandigim gibi kantine kosuyorum kahve iyi geliyor yurtta🤗✨️ Yorumla everkeğii +1 yıl 😋😋 Yorumla Aslı306 +1 yıl 💕🤩🥰 Yorumla everkeğii +1 yıl 💋💋💗, Yorumla
ulanokyanus Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 90% +1 yıl Sabah saat 5 te içtim. Su kahve içmekten gebermek üzereyim ztn 0 0 Yorumla
Yineyeniyeniden2 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Suyu koydum şimdi yapacağınm bende kahve olmadan yapamıyorum anca kendime geliyorum 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet içtim… bu fincanlara bayılıyorum… 🤭 0 0 Yorumla
σвѕєѕѕívєdrєαmєr Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Şu an sütlü soğuk kahve içiyorum. ✨ 0 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Afiyet olsun, benim pek aram yok 0 0 Yorumla
Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 518 cevap paylaştı. Hayır bu sabah papatya çayı içtim. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. şuanda içiyorum2. yi : ) 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet içtim afiyet olsun 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır içmedim 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Görsel çok güzel 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 441 cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Çay içtim 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çayı tercih ederim 0 0 Yorumla
onbirekim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ritüelim 0 2 Yorumla Aslı306 +1 yıl Jajzjsksjd Yorumla onbirekim1 +1 yıl Neden guldun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Günaydın evet sabah kahve içtim
Ben de biraz önce okula geldim, filtre kahve içip sonrasında ders çalışacağım, ders notlarını defterlerime geçirmeye devam edeceğim.
Afiyet olsun.
Hayır knk maalesef bünyem kaldırmıyor sabahleyin kahve içmeme
Sanki fast food sadece kahve aisjjsjsjs
Ahaha hayır ondan değil türk kahvesi bana göre değil
Kız daha gözümü açamadım ben ne kahvesi 🙈
Kanka ben de uyandigim gibi kantine kosuyorum kahve iyi geliyor yurtta🤗✨️
😋😋
💕🤩🥰
💋💋💗,
Sabah saat 5 te içtim. Su kahve içmekten gebermek üzereyim ztn
Suyu koydum şimdi yapacağınm bende kahve olmadan yapamıyorum anca kendime geliyorum
Ictimm tabiki asla ayilamam yoksa
Evet içtim… bu fincanlara bayılıyorum… 🤭
Sadece su ictim
Şu an sütlü soğuk kahve içiyorum. ✨
Afiyet olsun, benim pek aram yok
Hayır bu sabah papatya çayı içtim.
şuanda içiyorum
2. yi : )
evet içtim afiyet olsun
pek sevmiyorum ben kahve
İçtim aşko
İçiyorum şimdi.