Adamlar bulaşık çıkmasın diye yapmışlar nereden tasarruf yapacağını şaşırdı bu millet tabi 😀
Evde kendi kendime çok önemsediğim bir şey değil temiz olsun yeter. Ama dışarıda para verip yemek yediğim yerde ona göre hizmet beklerim. Ben olsaydım bunları tabağa koyar mısınız derdim.
Hahah ya ben biliyorum burayı iskitlerde sanayide olması lazım değil mi? Sunum şekli önemlidir evet ve buranın sunumunu varsaymazsak lezzet olarak gayet iyiydi.
Ben çok gülmüştüm Allah affetsin, bu ne lan böyle mi yiyeceğiz dedim ilk gördüğümde, yüzümde de çok komik bir ifade vardı dün gibi hatırlıyorum. Çok da açtım nasıl yemek yediğimi görünce de adamlar gülmüştü bana, hayırlı yolculuklar.
İşte ben manzaranın geneline değil de.. ordaki alakasız bir detaya takılıyorum 😊 mazur gör 😅 cevabım ise. misal.. bundan iş çıkmaz dediğin biriyle sevişirsin ve mükemmel geçer ya.. öyle bir şey bu.. yani midene giden şeye bak sen. ortamı.. çatalı bıçağı ne yapacaksın. sonuçta gittiğin yeri satın almıyosun
Şeytan ayrıntı da gizlidir detayları severim :) çok iyi betimlemeydi yalniz bu. Skora değil kalitesine bakmak gerek diyorsunuz.. evet lezzetliydi gerçekten beklentimden iyiydi.
Muşamba deyince abartı olmuş. Özellikle yapılmış bir jelatin muhtemelen. Ama lezzetliydi köfteleri falan. Her yerde et yiyemem ben buranın eti iyiydi bence.
En İyi Cevaplar