Muz veya sade yoğurt ve ekmek.. bilirsin byaşlı nine olunce midende kazıntılar meydana geliyor o nedenle sade feeahlayıcı besinler tüketmek en iyisiii😋😏👌🏻
Bize yakın köylerden bir abiyle tanıştım Ahmet abi😃, onda baya saksılarda yaban merdini var, sen yer ayarla ben sana veririm dedi, alıp ekeceğim bahçeye, birde yaban mersini ekimden 3 yıl sonra tam verim veriyormuş meyvesinde Haftada bir yapıyorum işte😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Muz veya sade yoğurt ve ekmek.. bilirsin byaşlı nine olunce midende kazıntılar meydana geliyor o nedenle sade feeahlayıcı besinler tüketmek en iyisiii😋😏👌🏻
Yoğurt içine muz yaban mersini 🫐 ve şeftali 🍑 katarak yiyorum ben, bu gece gençlik tarafım devreye girdi😅 göndüm ekmekleri
Afiyet olsun benim gece atıştırmalığım sigara ve kahvem. bazen de noodle veya ekmek arası bir şeyler yerim
Sağ ol Barış
Bazen cips yiyorum ama nadiren. Gece yemek yememey çalışıyorum ödem yapıyor, kilo yapıyor 😂
Afiyet olsun.
:)), sağ olunuz
Afiyet olsun, demin fındık yedim.. Keyifli geceler..
Teşekkür ederim, mutlu günler dilerim✌🏻
Teşekkür ederim, keyifli geceler.. :D
😃sanada✨
Afiyet olsun 😃 genelde yoğurt granola seviyorum gece atıştırmalığı olarak
😃sağ ol, bende hep yoğurt yiyorum aslında, içinede yabanmersini muz kenten tohumu tozu eşlik ediyor, ama bu gece oburluğun tuttu😅
Yaban mersini çok severim yaa bizim köyde değeri bilinmemiş bir meyve 😃
Olur arada kacamaklar 👍
Bize yakın köylerden bir abiyle tanıştım Ahmet abi😃, onda baya saksılarda yaban merdini var, sen yer ayarla ben sana veririm dedi, alıp ekeceğim bahçeye, birde yaban mersini ekimden 3 yıl sonra tam verim veriyormuş meyvesinde
Haftada bir yapıyorum işte😄
Yaaaa 3 yıl sabırla beklemek ohooo 😃 bizim badem ağacı noldu bu arada 😃
Sabır gerektiriyor evet, badem fidesini sen alacaktın hanımefendi, ne oldu gidemize bakayım😅
Doğru yaaa dur ben bu işe bir el atıyorum alması benden ekmesi senden sonrası fifty fifty 😃
Tabi ki😃
Anlaştık o halde 😃👍
Anlaştık 👍🏻
Fısık ezmesinin üzerine goji berry çok yakışırr😋 gece atıştırmalığını yasakladım kendime.
Goji berry bir deneyeyim👍🏻
Denersen, fikrini öğrenmek isterim.
Denediğim de ( yakın zaman da) buradan tekrar sana yazacağım
Tel bir sorum olacak, taze olanı mı? , kurutulmuşu mu?
Tabi yaz, kurutulmuş olan.
Tamam
Mümkünse hiçbir şey ama bazen çerez atıştırabiliyorum.
Harika üzerine muz dilimi eksik
Doğru diyorsun
Kendime helva aldım. 😂
😃 iyi yaptın, afiyet olsun
Teşekkür ederim 😂
Rica ederim✨
Onu yersem uyuyamam 🤣😂😂😂
:))
Ne varsa çiğköfte lahmacun döner hepsı
dün akşam 01 00 de pizza yedim
Meyve bulur yerim ben
Gece bir şey yemem
Ekmege tereyag surup yemek
Maalesef bu gece herhangi bir atıştırmalığım yok.
Full yağ yapar o ya
Kış geliyor kış 😁
hep tatlı cikolata kek
Meyve