Yeme & İçme Sac kavurma mı yoksa mangal mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 91 Yapay Zekaya Sor Pahalı bir soru oldu djsbdjsbjkdsk Patates kızarması mı yoksa tost mu desem gene pahalı soru la Sac kavurma mı yoksa mangal mı? Cevapla Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
ChungCha Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl İkisini de çok severim ama canım şu an saç kavurma çekti ekmeği bandırıp yemeyi çok seviyorum 1 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl benim için zor bir karar çünkü etin en sevdiğim iki hali bayadır mangal yapmıyoruz o yüzden kararım saç kavurma 1 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. Bir Hataylı olarak;Her ikisinin de pişirmesi olayı değiştirirKullanılan et olayı daha fazla değiştirir 1 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Sac kavurma olsun. Mangal da olsun, açım hepsi olsun 🤓 1 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 624 cevap paylaştı. Ekmek mi simit mi deseydin muhteşem uyum olurdu 😂😂 1 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. İkisi de iyi ya secemedim 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Mangal de Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Mangal Yorumla Soran +1 yıl Sjsjs Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Ama kavurma da severim of yağlı yağlı kuzu kavurması Yorumla Soran +1 yıl Saat 4.30 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Biliyorum jcjfjfj saat su an 07.53 Yorumla Soran +1 yıl 02:42 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 978 cevap paylaştı. Zor soru, kavurma diyeceğim 😬 1 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mangal varken saç kavurmayı gözüm görmez. 1 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 641 cevap paylaştı. mangalcıyımm ben 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Saç kavurma 1 0 Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 424 cevap paylaştı. kavurma ya 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Mangal daha iyidir. 1 0 Yorumla
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 310 cevap paylaştı. Mangal 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İkisini de çok severim ama canım şu an saç kavurma çekti ekmeği bandırıp yemeyi çok seviyorum
benim için zor bir karar çünkü etin en sevdiğim iki hali bayadır mangal yapmıyoruz o yüzden kararım saç kavurma
Bir Hataylı olarak;
Her ikisinin de pişirmesi olayı değiştirir
Kullanılan et olayı daha fazla değiştirir
Sac kavurma olsun. Mangal da olsun, açım hepsi olsun 🤓
Ekmek mi simit mi deseydin muhteşem uyum olurdu 😂😂
İkisi de iyi ya secemedim
Mangal de
Mangal
Sjsjs
Ama kavurma da severim of yağlı yağlı kuzu kavurması
Saat 4.30
Biliyorum jcjfjfj saat su an 07.53
02:42
Zor soru, kavurma diyeceğim 😬
Mangal varken saç kavurmayı gözüm görmez.
mangalcıyımm ben
İkiside mangal tavuk saç kavurma et
Saç kavurma
kavurma ya
Mangal daha iyidir.
Mangal
Mangal
Mangal
Saç kavurma
Uf ikisi de harika
Mangal tabikide :)
Saç kavurma