Yeme & İçme Bulgur pilavını neyli seviyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Domatesli bulgur pilavına biraz dereotu ekleyip, yoğurtla bir kere denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum 😋Biliyorum görseldeki dereotu değil maydanoz🙄 Bulgur pilavını neyli seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun ben içinde soğan salça tuz bu şekilde seviyorum bir de baharatlar da olmalı o zaman daha lezzetli oluyor. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl domates soğan sivri biber ve salça ile yapılan ama annem kavurmalı yapıyo bazen off efsane ya 😌 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Kavurmalı hiç denemedim bi araştırıcam😋 merakettimmişte +1 yıl enfes bir şey ya
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hem salçalı hem tereyağlı severim ama tereyağlı tavuklu yanında kaşık salatası olunca mis gibi oluyor 1 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Ben her çeşidini çok iyi yaparım ve severim. Denemediğim şekli kalmadı sanıyordum dere otu kalmış onuda deneyim. Güzel gorunuyor 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Sebzeli bulgur pilavını çok severim. Onun dışında normal tereyağlı severim. 1 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Sebzeli. Fotoğrafa dereotu diyen kördür zaten, açıklamaya lüzum yok. 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Salatayla da çok severim.. yoğurtlada.. salçalı bol sebzeli… 🙃 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Domates ve biberli hâlini seviyorum. Çok lezzetli oluyor. 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kırmızı ve yeşil biberli sadece yanına da cacık oh miss 😌 1 0 Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 354 cevap paylaştı. Düğür diye geçiyo en sevdiğim sulu biraz ama çok güzel 😍😍 1 0 Yorumla
Lnmac Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Bugünlerde tereyağlı soğanlı salçasız halini seviyorum 1 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Meyhane pilavını çok seviyorum 😻Tavsiyeni deneyeceğim ✌🏻 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Bulgur iri olacak ve domates havuç filan olacak içinde o zaman on numero 1 0 Yorumla
SekerKizCandy42 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Domatesli yoğurtlu ama dere otu sevemiyorum bir türlü bu şekil yiyorum eşim se hiç sevmez bulgur pilavını 0 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Domatesli felan ve evt bende yoğurt ile severim 🙂. 0 0 Yorumla
dmla17 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Direkt bulgur pilavı sevmiyorum. Dün iş yerinde çıktı dışarıdan söylemek zorunda kaldım. 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Soğan biber domates eklenen türden severim 2 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. biber soğanlı 1 0 Yorumla
σвѕєѕѕívєdrєαmєr Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Salçalı olması yeter çok güzel. 😋 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 978 cevap paylaştı. Bol tereyağlı severim. 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Hiç fark etmez her türlüsünü seviyorum 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Deneyeceğim teşekkür ederim 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Aynı bu şekilde seviyorum 1 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 615 cevap paylaştı. Bulgur sevmiyom 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Biliyom Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bulgur pilavı sevmiyorum 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. salçalı biberli patlıcanlı. 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 793 cevap paylaştı. Etli severim. 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. o değilde yufkayla yemeyi seviyorum 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu denenecek 1 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 612 cevap paylaştı. Sevmem 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Her türlü akıyor ya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Afiyet olsun ben içinde soğan salça tuz bu şekilde seviyorum bir de baharatlar da olmalı o zaman daha lezzetli oluyor.
domates soğan sivri biber ve salça ile yapılan ama annem kavurmalı yapıyo bazen off efsane ya 😌
Kavurmalı hiç denemedim bi araştırıcam😋
enfes bir şey ya
Hem salçalı hem tereyağlı severim ama tereyağlı tavuklu yanında kaşık salatası olunca mis gibi oluyor
Ben her çeşidini çok iyi yaparım ve severim. Denemediğim şekli kalmadı sanıyordum dere otu kalmış onuda deneyim. Güzel gorunuyor
Sebzeli bulgur pilavını çok severim. Onun dışında normal tereyağlı severim.
Sebzeli. Fotoğrafa dereotu diyen kördür zaten, açıklamaya lüzum yok.
Salatayla da çok severim.. yoğurtlada.. salçalı bol sebzeli… 🙃
Domates ve biberli hâlini seviyorum. Çok lezzetli oluyor.
Kırmızı ve yeşil biberli sadece yanına da cacık oh miss 😌
Düğür diye geçiyo en sevdiğim sulu biraz ama çok güzel 😍😍
Bugünlerde tereyağlı soğanlı salçasız halini seviyorum
Meyhane pilavını çok seviyorum 😻
Tavsiyeni deneyeceğim ✌🏻
Bulgur iri olacak ve domates havuç filan olacak içinde o zaman on numero
Domatesli yoğurtlu ama dere otu sevemiyorum bir türlü bu şekil yiyorum eşim se hiç sevmez bulgur pilavını
Domatesli felan ve evt bende yoğurt ile severim 🙂.
Direkt bulgur pilavı sevmiyorum. Dün iş yerinde çıktı dışarıdan söylemek zorunda kaldım.
Soğan biber domates eklenen türden severim
biber soğanlı
Salçalı olması yeter çok güzel. 😋
Bol tereyağlı severim.
Tereyağlı yanında da salata...
Salçalı yanında yufka ve tavuk
Öyle dümdüz yiyorum işte
Hiç fark etmez her türlüsünü seviyorum
Deneyeceğim teşekkür ederim
Aynı bu şekilde seviyorum
Bulgur sevmiyom
Biliyom