Yeme & İçme Sevdiğiniz ev lezetleri yazın :)? Gamsızmaviii Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben size doğal çekim yaptım alayıp süslemedim lezeto güzelligi tadında canlar tenks Sevdiğiniz ev lezetleri yazın :)? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Hamburger severim.. ev lezzeti olarak da yaprak sarma çok güzeldir..Afiyet olsun 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Hicbiseysiz kek aside arabaşı yağlama omaç daha çok vardır da aklıma ilk gelenler bunlar 0 1 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Iyimiş Yorumla
RavenbyPoe Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Maraşa geldim geleli yiyemedim. Olsa da yesem kısır 0 0 Yorumla
cemo17 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Lahmacun, Biberli ekmek, humus, kaytaz böreği 1 1 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Lezzetli yemelekler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok kötüsün canım çekti 😄. Neyse kalkıp yapayım yanında turşu bide off 0 1 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Aynem :) turşu baya iyi gidio Yorumla
Enses_man Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl bu ne kızım naptın sen kısıra benziyor mide kaldırır benim en sevdiğim yoktur öyle ayrım yoktur 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kısır güzel 😋 başka bir şey gelmedi aklıma jxjfj 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eline sağlık kısır mı? Çibörek severim 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. sarma tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hamburger severim.. ev lezzeti olarak da yaprak sarma çok güzeldir..
Afiyet olsun
Hicbiseysiz kek aside arabaşı yağlama omaç daha çok vardır da aklıma ilk gelenler bunlar
Iyimiş
Maraşa geldim geleli yiyemedim. Olsa da yesem kısır
Lahmacun, Biberli ekmek, humus, kaytaz böreği
Lezzetli yemelekler
Çok kötüsün canım çekti 😄. Neyse kalkıp yapayım yanında turşu bide off
Aynem :) turşu baya iyi gidio
bu ne kızım naptın sen kısıra benziyor mide kaldırır benim en sevdiğim yoktur öyle ayrım yoktur
Kısır güzel 😋 başka bir şey gelmedi aklıma jxjfj
Ohhh bir tabak alırımm bayılırım kısıra
Eline sağlık kısır mı? Çibörek severim
Pizzaaa
sarma tabiki
Köfte
Cızlak