Yeme & İçme Size kek yaptım, nasıl olmuş beğendiniz mi? Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Yapay Zekaya Sor ❤️Kek var yersen yemezsen kürek var 😀😀Sitenin ablası olarak size kek yaptım 😀 Size kek yaptım, nasıl olmuş beğendiniz mi? Cevapla Site Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun ellerine sağlık :D :D tabi ki de ablam kek yapmış yerim ayrıca kürek sevmiyorum ben kürek yememek için de yerim 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl 😀😀
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Çok guzel eminim misgibi koktu, ellerine sağlık başkan 🏵 2 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Canımsın teşekkür ederim 🌸 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Keki sen bu kadar güzel yapmış olamazsın 🤣. Bir dilim de ben alayım. 1 3 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Bu sözden sonra biraz zor 😀 Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl Ahaha sen biliyorsun ama sebebini 😂 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Herkes bilmesin 😀 Yorumla
çakıltaşım Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Harika görünüyor ellerine sağlık @Nadıyekrhn 😇👍 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla çakıltaşım +1 yıl Rica ederim 😇 Yorumla
Kutay38382 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 67% +1 yıl Hazır yapılmış bir kek bu bence market te satılan dann 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Kavgada bile söylenmez🙄 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 6 dilim kek ve 1 büsbüyük bardak sütlü kayfe alabilirim acaba 😂😂 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl 6 az değil mi 😀 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Evdekilere de kalsın diye 6 dedim. Verirsen daha alırım 😇😇😂😂 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlığım adına konuşayım, yemem ama eline koluna sağlık 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor ablası ama bir kesip dilimleseydin de içini de görseydim 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl İçi süpriz 😀 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl İyi öyle olsun Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. İçi iki renkli bunun muhtemelen (kakaolu ve beyaz). Eline sağlık. Aynı kalıpta, aynı keki kızlarıma dün yaptım. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Güzel ellerine sağlık arkadaşım afiyetler olsun 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Bende bugün kek yaptım kakaolu canım çekti. Güzel gözüküyor valla. 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 610 cevap paylaştı. Ellerine sağlık bide üstüne cikilata sosu olacak üffff ne yerim varyaa😂😂 1 0 Yorumla
Brechi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Abla 40 yaşındasın burada ne arıyorsun daha. 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Sen ne arıyorsun Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ellerine sağlık, görüntüsünü gördük ama tadına bakamadık 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Onu hemen gönderir misin yoksa ben mi uçayım oraya 😄😄 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ellerine sağlık fıstık, çaylarla çikolatalar benden olsun madem. 😂 0 0 Yorumla
az_huzur Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl ellerine sağlık güzel olmuş 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Teşekkür ederim 🌸🌸 Yorumla az_huzur +1 yıl RC ederim Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Ooff süper görünüyor 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl 🌸🌸 Yorumla
vvandering Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Ekmek yerine bugün de kek yiyelim 🤣🤣 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Bende öyle yaptım 😀 Yorumla vvandering +1 yıl Afiyet olsun ☺️☺️ elinize sağlık Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ellerine sağlık cancağızım 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Teşekkür ederim bebeğim 🌸
Kayahanben Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Bu nasıl kek neden yuvarlak kare değil 1 6 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Böyle bir kek Yorumla Kayahanben +1 yıl Pastacimisin sen Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Değilim Yorumla Kayahanben +1 yıl Niye ozaman bu kadar tatlısın 🥳🥳 ellerine sağlık afiyet olsun iki gırgır yaptırmadın Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla Kayahanben +1 yıl Biz teşekkür ederiz dünyamızı guzellestirdigin için 🤗 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Afiyet olsun eline sağlık 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla Aliasing26 +1 yıl Rica ederim 🤗 Yorumla
KS-Fucck Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Kek konusunda yarışabiliriz😁😁😁 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Olur Yorumla KS-Fucck +1 yıl Hic R yok sende de 😁 Yorumla
ironiq Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Eline sağlık afiyet olsun 🤗 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ellerinden yersem olur :) 1 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet mi hayır mi :) Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Evet desem inanacak mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ellerinden yemeye gelirim :) çok tatlı birine benziyorsun :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baska ne hamaratliklarin var merak ediyorum Yorumla
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 311 cevap paylaştı. görüntü güzel ama tatmadan bilemeyiz :) 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 459 cevap paylaştı. Guzel duruyor elinize saglik 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 542 cevap paylaştı. Çok güzel görünüyor 1 0 Yorumla
yeterartıkkkkkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor. Ellerine sağlık 1 0 Yorumla
portakallıııkek Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl çok güzel 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl 🌸🌸 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bir dilim isterim 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl 🍰🌸 Yorumla
moonspiritt Takip Et Xper 3 Yaş: 110 +1 yıl Eline sağlık güzel görünüyor 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl 🌸🌸 Yorumla
RamoAlbayram Takip Et Xper 1 Yaş: 65 +1 yıl Mâfya sistemi kirmanda bana yardımcı olurmusun? 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Anlamadım Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok sade ama 😑 1 6 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Çikolatalı 😊 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl İcinden akacak mi Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Evet 😀 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Oooo o zaman super eline saglik ve afiyet olsun yemis kadar oldum valla 😃 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Ricalarrr Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ellerinize sağlıkk 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl 🌸🌸 Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ellerine sağlık abla çok severim bu keki 😋 0 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Ablan kurban 😀 Yorumla вeyeғendi +1 yıl 🌷🌷 teşekkürler ablacım 😘 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Elinize sağlık harika görünüyor. 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oo yenir 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. güzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Afiyet olsun ellerine sağlık :D :D tabi ki de ablam kek yapmış yerim ayrıca kürek sevmiyorum ben kürek yememek için de yerim
😀😀
Çok guzel eminim misgibi koktu, ellerine sağlık başkan 🏵
Canımsın teşekkür ederim 🌸
Keki sen bu kadar güzel yapmış olamazsın 🤣. Bir dilim de ben alayım.
Bu sözden sonra biraz zor 😀
Ahaha sen biliyorsun ama sebebini 😂
Herkes bilmesin 😀
Harika görünüyor ellerine sağlık @Nadıyekrhn 😇👍
Teşekkür ederim
Rica ederim 😇
Hazır yapılmış bir kek bu bence market te satılan dann
Kavgada bile söylenmez🙄
6 dilim kek ve 1 büsbüyük bardak sütlü kayfe alabilirim acaba 😂😂
6 az değil mi 😀
Evdekilere de kalsın diye 6 dedim. Verirsen daha alırım 😇😇😂😂
Sağlığım adına konuşayım, yemem ama eline koluna sağlık
Teşekkür ederim
Güzel görünüyor ablası ama bir kesip dilimleseydin de içini de görseydim
İçi süpriz 😀
İyi öyle olsun
İçi iki renkli bunun muhtemelen (kakaolu ve beyaz). Eline sağlık. Aynı kalıpta, aynı keki kızlarıma dün yaptım.
Güzel ellerine sağlık arkadaşım afiyetler olsun
Bende bugün kek yaptım kakaolu canım çekti. Güzel gözüküyor valla.
Ellerine sağlık bide üstüne cikilata sosu olacak üffff ne yerim varyaa😂😂
Abla 40 yaşındasın burada ne arıyorsun daha.
Sen ne arıyorsun
Son kekin diğerlerinde bir farkı yok eline sağlık ,,
Ellerine sağlık, görüntüsünü gördük ama tadına bakamadık
Onu hemen gönderir misin yoksa ben mi uçayım oraya 😄😄
Ellerine sağlık fıstık, çaylarla çikolatalar benden olsun madem. 😂
ellerine sağlık güzel olmuş
Teşekkür ederim 🌸🌸
RC ederim
Ooff süper görünüyor
🌸🌸
Ekmek yerine bugün de kek yiyelim 🤣🤣
Bende öyle yaptım 😀
Afiyet olsun ☺️☺️ elinize sağlık
ellerine sağlık cancağızım
Teşekkür ederim bebeğim 🌸
Bu nasıl kek neden yuvarlak kare değil
Böyle bir kek
Pastacimisin sen
Değilim
Niye ozaman bu kadar tatlısın 🥳🥳 ellerine sağlık afiyet olsun iki gırgır yaptırmadın
Teşekkür ederim ☺️
Biz teşekkür ederiz dünyamızı guzellestirdigin için 🤗
Afiyet olsun eline sağlık
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🤗
Kek konusunda yarışabiliriz😁😁😁
Olur
Hic R yok sende de 😁
Eline sağlık afiyet olsun 🤗
Teşekkürler
Ellerinden yersem olur :)
Evet mi hayır mi :)
Evet desem inanacak mısın
Ellerinden yemeye gelirim :) çok tatlı birine benziyorsun :)
Baska ne hamaratliklarin var merak ediyorum
görüntü güzel ama tatmadan bilemeyiz :)
Guzel duruyor elinize saglik
Ellerinize sağlık güzel görünüyor 🌼
Çok güzel görünüyor
Güzel görünüyor. Ellerine sağlık
Güzel olmuş, ellerinize sağlık.
bize bi faydası var mı? yok iyi afiyet olsun size 😒😏
çok güzel
🌸🌸
Bir dilim isterim
🍰🌸
Eline sağlık güzel görünüyor
🌸🌸
Mâfya sistemi kirmanda bana yardımcı olurmusun?
Anlamadım
Çok sade ama 😑
Çikolatalı 😊
İcinden akacak mi
Evet 😀
Oooo o zaman super eline saglik ve afiyet olsun yemis kadar oldum valla 😃
Teşekkür ederim 🌸
Ricalarrr
Ellerinize sağlıkk
🌸🌸
Ellerine sağlık abla çok severim bu keki 😋
Ablan kurban 😀