Benim için yolculuk yaparken gece yarısı içtiğim ezo gelinin yeri apayrı...
Kışın kelle paçayı akşam vakti iş çıkışı içmeyi çok severim.
Benim için yolculuk yaparken gece yarısı içtiğim ezo gelinin yeri apayrı...
Kışın kelle paçayı akşam vakti iş çıkışı içmeyi çok severim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben soğuk çorba severim özellikle de sabahları çok güzel gider :)
Hıımm yazın iyi olur
Ben kahvaltı ve öğlen vaktinde çorba içmeyi çok seviyorum
Güzel olur 💙
Sabah 5-6 gibi tavuk suyu çorbası hele ki hafif çakır keyif isem tadından yenmez. 🥰
Oh mis
Ya arkadaşım benimde en sevdiğim çorba kelle paça ezo gelin ve kırmızı mercimek corbalarini severim
Ooo hepsi efsane
👍
Sabah ezogelin, mercimek. Gün ortası kremalı mantar, domates. Gece geç vakitte kelle paça. Akşam yemeği için tavuk suyuna şehriye çorbası.
Hepsi güzel
Uzun yolda gece yarısı mercimek ya da ezogelin çorbası efsane oluyor
Kesinlikle 👍
Sabaha karşı içilen sıcak bir çorba gibisi yok. Mercimek ya da kelle paça en güzeli
evet ikisi de güzel
Genel olarak çorba sevmiyorum. Bu hakkımı üniversitede fazlasıyla tükettim.😊
insan bıkıyor bazen
Çorba oyalayıcı bir şey bana göre. Direkt ana yemek yemekten yanayım.😊
Günün her saati bol samursahlı ve acı biberli kelle paçayı çohh sevirem 🙂
Az sarımsaklı kelle paça ben de severim
A plur muymuş, bıyulığea boğaz yakan taş kesti, bir baş olacak. Sonra ejderhA kimin dolaşacann üf😂 hastalığım anca geçmeye durdu. Geçen gün "yiter.!" dedim. Nasılsa evden çıkmıyorum, bir baş samırsahhh dığaş kistiğa ve soğan yidim. Ama ne yidim ortalık alev alev. Evden çıkmayan ben, arkadaşın zoru ile evden çıkmak zorunda kaldım. Arkadaş dedi "maşallah yiğidime" neyse eve gelirken otobüste iki koltuğa tek kişiye aitmiş gibi oturan yirmili yaşlarında ki genç hımmıldağın yanına oturdum. Adam bacaktan yaviz vermiyor açmışta açmış. Normalde kızardım ama cam tarafında olduğu için ses estmedim ama yüzümü ona doğru döndüm. 2 dakika sonra büzüştü, büzüştü minnacık kaldı cama uapıştı, bacakları birbirine yapıştı adeta. " hıh drdim içimden, adamı bıyllle usturuplu oturtturuuğlaaağ" dedim😂
:)))) iyi etmişsin
şiveli yazdığında seni anlamakta çok zorlanıyorum.
Hak veriyorum🙂
bir kısmını hiç anlamıyorum. mesela "A plur muymuş, bıyulığea boğaz yakan taş kesti" bu bende hiçbir anlam ifade etmedi. inan hiçbir şey anlamadım... bu konuda en azından benimle diyalog kurarken biraz daha anlaşılır yazarsan sevinirim. :)
Tabiki ne demek yanlış yazmışım *A olur muymuş olacaktı. Parmak sorunu, hep "o" yerine "p" basıyorum. Pardon.🙂
Hah işte şive ile birleşince hepten koptu ipler 😄
Çok haklısın dikkat etmeye çalışacağım. Artık böylesi müphem yazılarda uzak durabilirim umarım ama senin için🙂🖐️
Eyvallah
Ne demek?
evde domates çorbasını benden başak seven yok birde yayla var tabii ama domates çorbasının yeri ayrı saat fark etmez olsa yerim
Benim için gece yolculuk yaparken içtiğim zerdaçallı mercimek çorbası efsane 😋
Zerdeçallı denememiştim
Gece saat 2 ya da 3.
Ama alkol alındığı için değil.
O saatte güzel oluyor.
Sabahları mercimek, geceleri işkenbe çorbası
Mercimek ben de severim
soğuk havada çok iyi oluyor çorba da...
Kesinlikle
Bu arada yi akşamlar dilerim.
İyi akşamlar
Teşekkür ederim.
Yolculuklarda molada yayla çorbası severim veya arkadaşlarla gece sohbet muhabbet sonrası kelle paça
Kelle paça iyi gider
Yapanım olsa her çorbayı içerim şimdi genelde mercimek çorbası içiyorum her saatte gidiyor.
Ay benim deli dolu fıkır fıkır avukat arkadaşım var bekar. Burada kimliğimi deşifre etse idim çöpünüzü çatardım 😄
Yani bir avukata göre fazla hassassınız bu konuda, tanıştırın bence, sorunuza gelmiştim, cv mi bile biliyorsunuz 😀
Hahaha kısmet diyelim 😄 ama işinizi unuttum. Ne iş yapıyordunuz?
Elprofessor'üm. sorunuza gelmiştim yazdım ya 😀
😄 Pekii
Arkadaşım fazla cilveli gelebilir size.
Nasip kısmet diyelim 😄
Evet öyle deyip bırakalım zaten güzel bir kadın asla cilve yapmaya ihtiyaç duymaz 😀
Ya öyle değil 😄 neyse artık Omayra için susma zamanı
Kahvaltıda tek öğünüm çorba
Hangi çorba?
Annem ne yaparsa
😄 Pekii afiyet olsun
Sağolun yarın mercimek var
Harika. Çok severim
Günde iki öğün sabah çorbası ve akşam yemeği
Afiyet olsun
Sağolun. Uyumayıp mesaj atarsanız engin bilgilerinizden faydalanmak isterim. teşekkürler
Özelden yazışmıyorum anlayışın için teşekkür ederim 🙏
Saygıyla karşılıyorum
çorba olsunda hıc farketmez
Çorba hayatımda olmasa da olur dmdjjddk
Çorba sevmiyorum
Domatis
Öğlen
Öğlen ve akşam
Farketmez