Yeme & İçme Bu saatte kahve içilir mi? Rumbik Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bugün hiç fırsatım olmadı ama zaten uyuyamıyorum tamamen mi kaçar uykum bilemedim 🙈😅 Bu saatte kahve içilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. İçilmez bence uyku gider 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Evet içilir bence ben severim 1 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tam saati bence. Aklıma düşürdün, kalkayım yapayım djjd 1 1 Yorumla Rumbik +1 yıl Pardon 😅 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı. Ben bu saatte alkol içerim genelde, kahve çok sürpriz durumlarda olur. 1 2 Yorumla Rumbik +1 yıl Alkol hele hiç içilmez 😅 Sonasık24 +1 yıl İçilir içilir 😏
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 978 cevap paylaştı. Ben şu an bile içiyorum, kahve içmenin saati mi olurmuş ya 🙄 1 0 Yorumla
_RebelWolf_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Eğer canın çekiyorsa evet örneğin ben kahve içtiğim zaman uykum kaçmaz. 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ben 10 bardak dahi içsem 2 dk sonra uyuyabiliyorum 1 4 Yorumla Rumbik +1 yıl Ne güzel. Ben uyuyamam Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Beni sebebini bilmiyorum kafein hiç etkilemiyor Yorumla Rumbik +1 yıl Bünyen alışmıştır fazla içiyorsan Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Yok ayda yılda 1 içerim Yorumla
linhpearl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Ben içiyorum ya kafein beni etkilemiyor. 1 1 Yorumla Rumbik +1 yıl Ne güzel 😅 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 487 cevap paylaştı. kahvenin saati yok 2 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. İçersen hiç uyuyamazsin 1 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben de kalkıp yapacagim az sonra icilir icilie 1 0 Yorumla
Bambino28 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Aynı anda aynı keyif afiyet olsun 1 2 Yorumla Rumbik +1 yıl Teşekkürlerr Yorumla Bambino28 +1 yıl Rica ederim Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. her saatte içerim 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. İçmem ben 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Ben icerm 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. İçilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
İçilmez bence uyku gider
Evet içilir bence ben severim
Tam saati bence. Aklıma düşürdün, kalkayım yapayım djjd
Pardon 😅
Ben bu saatte alkol içerim genelde, kahve çok sürpriz durumlarda olur.
Alkol hele hiç içilmez 😅
İçilir içilir 😏
Ben şu an bile içiyorum, kahve içmenin saati mi olurmuş ya 🙄
İçilir. Keyfine bak, vücudun yorgun hissettiğinde yatarsın
Eğer canın çekiyorsa evet örneğin ben kahve içtiğim zaman uykum kaçmaz.
Ben 10 bardak dahi içsem 2 dk sonra uyuyabiliyorum
Ne güzel. Ben uyuyamam
Beni sebebini bilmiyorum kafein hiç etkilemiyor
Bünyen alışmıştır fazla içiyorsan
Yok ayda yılda 1 içerim
Ben içiyorum ya kafein beni etkilemiyor.
Ne güzel 😅
kahvenin saati yok
kahve bu saate içilir zatn
Ben içmiştim. Kaçmadı
İçersen hiç uyuyamazsin
şu an kahve yapıyor olan ben :))
Ben içiyorum, uykumda kaçmıyor.
Tam zamanı.. uykuyu öldür
Ben de kalkıp yapacagim az sonra icilir icilie
Aynı anda aynı keyif afiyet olsun
Teşekkürlerr
Rica ederim