Yeme & İçme Selam. Nasılsınız ahali? Bitti mi mesainiz yoksa devam mı çalışmaya? Gökçe__m Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Hep kahve mi olacak bazen de çay olsun 😊Çayı içip yola çıkacağım daha 😪 Selam. Nasılsınız ahali? Bitti mi mesainiz yoksa devam mı çalışmaya? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. iyi olmayı deniyorum afiyet olsun 1 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Oturuyoruz öyle 2 2 Yorumla Gökçe__m +1 yıl Oo manzara 🍺 enfes 💫 Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Yanda kruvaziywr gemilerle evet Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 616 cevap paylaştı. Motor arıza yaptı işimi yapamıyorum morelim bozuk.. 1 2 Yorumla Gökçe__m +1 yıl Tühh Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Şansım yok ya Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 557 cevap paylaştı. Çayı bir tek Karadeniz de içe biliyorum o da havalar serin olduğu için yoksa tarafım her zaman kahveden yana 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Benim haftasonu içi sendromum yok. Uçuş olursa uçuyorum gerisi longboard dalış, dans... Uzuyor 🙂 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Çalışmaya devam ediyorum. afiyet olsun size de. 0 2 Yorumla Gökçe__m +1 yıl Kolay gelsin Yorumla novel +1 yıl teşekkür ederim. Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çay da iyidir ya bazen afiyet olsunnn 1 2 Yorumla Gökçe__m +1 yıl Teşekkürler Yorumla NükleerBaşlıklıAdam +1 yıl Ne demek ne demek Yorumla
Plastikmafia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Bizde mesai 25 saat ablacım 1 2 Yorumla Gökçe__m +1 yıl Ok. Yorumla Plastikmafia +1 yıl Pardon güzel bayaaann Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çalışmaya devam efendim siz nabersiniz :)😀 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Universite gunu bitti 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 643 cevap paylaştı. Afiyet olsun evde takılmaca 1 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Spordan çıktım vallla 1 2 Yorumla Gökçe__m +1 yıl Ne güzel Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Yordu Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bitmedi ben bittim ya 0 2 Yorumla Gökçe__m +1 yıl Dur daha pazartesi bugün Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Sorma sıfır enerji ya nasıl kötü bir şey var ya Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Bu hangi şehirmis böyle hava sıcak ve yagmursuz 0 0 Yorumla
h8hc4c Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl 2de bitti 0 2 Yorumla Gökçe__m +1 yıl Ne güzel Yorumla h8hc4c +1 yıl senin Yorumla
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Afiyet olsun 0 1 Yorumla Gökçe__m +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 649 cevap paylaştı. Devam ediyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
iyi olmayı deniyorum afiyet olsun
Oturuyoruz öyle
Oo manzara 🍺 enfes 💫
Yanda kruvaziywr gemilerle evet
Motor arıza yaptı işimi yapamıyorum morelim bozuk..
Tühh
Şansım yok ya
Çayı bir tek Karadeniz de içe biliyorum o da havalar serin olduğu için yoksa tarafım her zaman kahveden yana
Benim haftasonu içi sendromum yok. Uçuş olursa uçuyorum gerisi longboard dalış, dans... Uzuyor 🙂
Çalışmaya devam ediyorum. afiyet olsun size de.
Kolay gelsin
teşekkür ederim.
Çay da iyidir ya bazen afiyet olsunnn
Teşekkürler
Ne demek ne demek
Bizde mesai 25 saat ablacım
Ok.
Pardon güzel bayaaann
Çalışmaya devam efendim siz nabersiniz :)😀
Universite gunu bitti
Afiyet olsun evde takılmaca
Spordan çıktım vallla