Yeme & İçme En iyi yapabildiğiniz yemek nedir? Vnm123 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Benimki menemen 😂 En iyi yapabildiğiniz yemek nedir? Cevapla Nedir Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s ѕüтʟüĸαнve Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Etli tavuklu yemekler fırın yemeklerini güzel yaparım dolma sarma kek pasta çorba pilav bakliyat sebze 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,7b cevap paylaştı. Tavuklu nohutlu pilav. Eski çocukluk zamanlarımızdaki mevlüt pilavından yapabiliyorum 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 787 cevap paylaştı. Hemen hemen çoğu şeyi yapabiliyorum içli köfte hariç tabii😂 en güzel de fırında tavuk-sebze güzel yaparımmm 1 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 362 cevap paylaştı. Şöyle liste çok uzun ola bilir😂Bir. tostİki. sandviç Üç. melmenDört. Neydi la🙄neyse unutumTalıya geçeyimPudikİki sütlaç 1 1 Yorumla Byeconomist4721 1 yıl Alemsin varya 😂😂 Yorumla
2002libirgirl Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Tarife bakarak bir çoğunu yapabilirim sadece tatlıları yapamıyorum tarife baksam da olmuyo 😑 1 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 70% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 605 cevap paylaştı. Fırın patates ve tavuk. Tatlı olarak da kek ve bisküvi tatlısı. 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Hepsini de yaparım * kime göre neye göre güzel onu bilemem 😂 1 0 Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Köri soslu tavuk 😂 1 1 Yorumla Vnm123 1 yıl En sevdiğim yemek tavuk 🤤 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Menemen. Üstümü tanımam 1 2 Yorumla Vnm123 1 yıl Kapışalım Yorumla theastro 1 yıl Hocam bunda net eminim 😄 Yorumla
ömürmügelmişş Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl makarna yapabiliyorum sadece 1 1 Yorumla Vnm123 1 yıl 😂 o da iyiymiş Yorumla
VişneliBeyazÇikolata Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl birçok ev yemeğini annem sayesinde öğrendim iyi yapıyorum 1 0 Yorumla
aysem00 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 1 yıl Saç kavurma güven içli köfte ali nazik baklava tatlı cheaskek çorba türleri mantı vs hepsi mevcut.. 1 0 Yorumla
Alexander01 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Pilav kimse üzerine su dökemez o konuda 1 0 Yorumla
Byeconomist4721 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% 1 yıl Karnıyarığı en iyi yapan favorim 😃😃 1 0 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bir çok yemeği efsane çol güzel yapabilirim 😎 1 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 310 cevap paylaştı. Eskiden aşcıydım çoğu yemeği güzel yaparım 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Portakallı Ördek 😎 1 1 Yorumla Vnm123 1 yıl Vaay 😂 Yorumla
uzaylıbüs Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tantuni 1 2 Yorumla Vnm123 1 yıl 🤤 mersinliyim bak vurdun beni Yorumla uzaylıbüs 1 yıl Aa 😀 Yorumla
bol_pantolon Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 92% 1 yıl Makarna yer misiniz 1 2 Yorumla Vnm123 1 yıl Yerim 😄 Yorumla bol_pantolon 1 yıl Tamamm Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 47,6b cevap paylaştı. Ben çok güzel noodle yapıyorum 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 853 cevap paylaştı. Hiç iyi yemek yapamam :D 0 0 Yorumla
Ayyperii19 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 92% 1 yıl Makarna 1 1 Yorumla Gezgin_Tatilci 1 yıl @Ayyperii19 bari soslu olsa Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kol böreği🤤 1 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 539 cevap paylaştı. Fırında tavuk 1 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 465 cevap paylaştı. Mantı 1 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çoğu yemeği güzel yapıyorum. 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 493 cevap paylaştı. Hangisini istersin? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Etli tavuklu yemekler fırın yemeklerini güzel yaparım dolma sarma kek pasta çorba pilav bakliyat sebze
Tavuklu nohutlu pilav. Eski çocukluk zamanlarımızdaki mevlüt pilavından yapabiliyorum
Hemen hemen çoğu şeyi yapabiliyorum içli köfte hariç tabii😂 en güzel de fırında tavuk-sebze güzel yaparımmm
Şöyle liste çok uzun ola bilir😂
Bir. tost
İki. sandviç
Üç. melmen
Dört. Neydi la🙄neyse unutum
Talıya geçeyim
Pudik
İki sütlaç
Alemsin varya 😂😂
Tarife bakarak bir çoğunu yapabilirim sadece tatlıları yapamıyorum tarife baksam da olmuyo 😑
Fırın patates ve tavuk. Tatlı olarak da kek ve bisküvi tatlısı.
Hepsini de yaparım * kime göre neye göre güzel onu bilemem 😂
Köri soslu tavuk 😂
En sevdiğim yemek tavuk 🤤
Menemen. Üstümü tanımam
Kapışalım
Hocam bunda net eminim 😄
makarna yapabiliyorum sadece
😂 o da iyiymiş
birçok ev yemeğini annem sayesinde öğrendim iyi yapıyorum
Saç kavurma güven içli köfte ali nazik baklava tatlı cheaskek çorba türleri mantı vs hepsi mevcut..
Balık ve salata
Pilav kimse üzerine su dökemez o konuda
Pilav olabilir
Patates yemeği
Tarifi olduğu surece hepsi kolay
Hemen hmn çoğu şeyi yapabiliyorum.
Karnıyarığı en iyi yapan favorim 😃😃
Bir çok yemeği efsane çol güzel yapabilirim 😎
Eskiden aşcıydım çoğu yemeği güzel yaparım
Hemen hemen her yemeği.
Portakallı Ördek 😎
Vaay 😂
Tantuni
🤤 mersinliyim bak vurdun beni
Aa 😀
Makarna yer misiniz
Yerim 😄
Tamamm
Ben çok güzel noodle yapıyorum
makarna kesinlikle :D
Ben yiyiciym pek yemek yapmadım
Hiç iyi yemek yapamam :D
Makarna🤤
Makarna
@Ayyperii19 bari soslu olsa
Kol böreği🤤
Kötü yaptığım bir yemek yok.😂
yemek
Fırında tavuk
Kremalı tavuk
Tost
Öğrendi mi her yemeği yaparım
Pilav
Makarna. Efsane yaparım 🙂
Fırında et veya tavuk kebap
yok :D
Mantı
Balık
Patlıcanı hiç sevmem ama, güzel pisiririm.
Makarna
Mantı
Güzel krep yapıyorum
Makarna
Köfte
Bir sürü yemek yaparım
Makarna
Çoğu yemeği güzel yapıyorum.
makarna dyhshx
Pilav
her şey
Et tavuk