Yeme & İçme Sabah Kahvaltısında Yediğiniz En İlginç Şet Neydi? minasoykan Takip Et Xper 7 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben şu an şalgamlı Barbie makarnası ile kahvaltı yapıyorum Sabah Kahvaltısında Yediğiniz En İlginç Şet Neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Meyve yemiştim 0 0 Yorumla
HotCoffee Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Arkadaşımda kalmıştım tantuni yemiştik. Başta şaka olduğunu düşündüm ama gerçekmiş. 0 0 Yorumla
barbie1997 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kahvaltıda neden beni yiyorsunuz hanımeli sorabilir miyim acaba 0 0 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl ciğer, kavurma filan yemişimdir. Egeli bünyeme ters ama lezzetli konu 😀 0 1 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Ciğer mi :) Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et FenomenYoda Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Karpuzlu süt yemiştim 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Noodle😂 yenmez diyorlar ama yeniyor gayet güzel. 1 0 Yorumla
enesdiebirii Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Allah cezanı vermesinn ya,Ulan ben mersinliyim ben yemedim böyle bir şey ya 0 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 806 cevap paylaştı. Kutu kola ve Dondurma 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 541 cevap paylaştı. Kabap çüğer soğan salatası 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 989 cevap paylaştı. Yaş pasta 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Köfte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Meyve yemiştim
Arkadaşımda kalmıştım tantuni yemiştik. Başta şaka olduğunu düşündüm ama gerçekmiş.
Kahvaltıda neden beni yiyorsunuz hanımeli sorabilir miyim acaba
ciğer, kavurma filan yemişimdir. Egeli bünyeme ters ama lezzetli konu 😀
Ciğer mi :)
Karpuzlu süt yemiştim
Noodle😂 yenmez diyorlar ama yeniyor gayet güzel.
Allah cezanı vermesinn ya,
Ulan ben mersinliyim ben yemedim böyle bir şey ya
Kutu kola ve Dondurma
makarna ile kahvaltı ilginç :D
Bune kız sabah sabah ;)
Kabap çüğer soğan salatası
Seninki gerçekten değişikmiş
Oha. Tadı nasıl
Yaş pasta
Köfte
Ciğer
Harbi mi