Mükellef bir et masası kurayım dedim hayır dedi. Tutturdu nohut dürümü yemek istiyorum diye. İş ve sanat camiasına ne derim ben.
Allah var efsanedir nohut dürümü ama C 40 beton gibi oturur adamın midesine. O yiyor ben seyrediyorum.

Mükellef bir et masası kurayım dedim hayır dedi. Tutturdu nohut dürümü yemek istiyorum diye. İş ve sanat camiasına ne derim ben.
Allah var efsanedir nohut dürümü ama C 40 beton gibi oturur adamın midesine. O yiyor ben seyrediyorum.

Yani bilemedim olabilir gibi. Tercih etmezdim ben. Bi kahve içip tatlı falan yemek daha güzel başlangıç olurdu. Samimi olcaz diye ille de dürüm yemek gerekmiyor yahu. Böyle bi algı var sanki.
Ne fark eder nerede ne yiyip içtiğin. Rast gele yaşamak gerek.
Dürüm sevmiyorum ben.
Başta söyleyeceğini sona saklamışsın.
Başta söylemem gerekeni söyledim bu benim kişisel tercihim.
Döveydin
😂😂😂 emoji koymamışım ne haddime yoksa
Yap yap şaşırmam
Lafta o. Normalde naifliğimle bağdaştıramazsın bile 😎
Ya ya evet
💪 bak çok naif.
Muhammed Ali gibi.
Vizyon, bir olgunun evrendeki öneminin sendeki önemine oranıdır. Bu durumda partnerinin vizyonunu ölçmek için nohut dürüm yemesinin evrendeki önemiyle ondaki önemini oranlamak gerekir. Kendi vizyonunu ölçmek için de partnerinin x yiyeceğini yemek istemesinin kozmik çaptaki önemiyle sendeki önemini oranlamak icap eder.
Tabiki gidilir
Teşekkür ederim kardeşim
Ben teşekkür ederim abim
O zaman hepimiz vizyonsuzuz çünkü hepimiz gidiyoruz , bunun ilki ortası sonu yok nomnomnom💦
Teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim
Cevap
46Cevap
Ağır vizyonsuzluk bence.. Ben romantik olmasını isterdim çünkü dürümü zaten her gün yiyorum ama değişiklik özellikle de ilk buluşmada önemlidir.
Gidilirdir😬😂yani vizyonsuzluk mudur bilemem ama neden gidilmesin 😬yalnız bu arada nohut dürüm hiç yemedim ben🤦♀️
Yolun düşerse mutlaka tavsiye ederim.
İnşallah :)
Gazianteplisün sanırım 😂
Evet vizyonsuzluk, ayrıca cimrilik. İkinci buluşma olacak mı tartışılır.
Git uyu sen, uyanınca yumuşak cümlelerle geri gel. Yarında Nusret'e gideriz nedir yani. Pinti sensin.
😅 cümlelerim gayet yumoş, ne kovuyorsun beni be vizyonsuz. Nusrete götürmek de görgüsüzlük djdj
Ucuzu vizyonsuz, pahalısı görgüsüz. Senin hiç ortan yok.
Ne kızıyon be ne kızıyon :D önemli olan flörtünün ne düşündüğü
O yedi gitti
Gitti ah gitti bir daha hiç gelmeyecek 🥹
Çok mu üzüldün
Sen üzüldüysen üzüleyim :D
ayy kendini bana endeksledi :) Sence üzülür müyüm ben
Üzülürsün, sen bence duygusal bir adamsın
Gerçek fikrini merak ettim
Tamam, bundan sebep üzülmezsin
Duygusal adamlar üzülmez mi anlamadım şimdi
Hayır şu sebep seni üzemez; flörtünün gidip bir daha dönmemesi. Ama normalde şöyle birisin bence; içine ata ata yaşayan.
Her türlü yaşarım ben, yaşayamayacak kadar katılaşanlar utansın :)
Tamam işte üff konuyu çarpıtma 🙄 yazdıklarımı şıp diye anla
Sağlam üzülürüm.
😌
Sende gülersin ahahah
Hayır ya üzülenle üzülürüm kısacık 😂
Minicik :) KS nin Aliye Rona' sısın sen
Aslında iyi kadındı 😃
Çok iyiydi :) Az beddua etmedik yazlık sinemalarda
Rolünü güzel oynuyordu demek ki
E tabi, Erol Taş kadar iyiydi. :)
O da sen mi oluyorsun 😒
nasıl gıcık olduysan artık :)
Yoo nötr 😃
Takmıyorum diyorsun
Takılacak bir şey göremiyorum 😌
ayy gömdü yine
😬😬 sustum be öf
En güzel olduğun zamanlar
😔tamam o zaman.
Ya gülerek git gidiyorsan, aklım kalır böyle
Bence çok güzel olur ya samimi en azından 😄
Günaydın :) Sabah araçta denk geldim dilime dolandı. Neşene neşe katsın :))
https://youtu.be/MfVImTgX2iA?si=0Lqpm5draQ_opAvS
Günaydın 😄 bu da benden olsun keyifli günler efenim
https://youtu.be/mG7Abmn04fI?feature=shared
Teşekkür ederim :)
İlk buluşma için samimi bir ortam tercih etmiş, afiyet olsun.
Teşekkür ederiz :)
Olduğun gibi görünmemek vizyonsuzluk sayılır. İlişkinin ilerleyen bölümlerinde nereye gidilecekse bence oradan başlanmalı. Herkes geleceği görerek başlasın iliskiye.
Antebi gezmeye gittik. O kadar güzel yemeği var biz gittik nohut dürüm yedik döndük. Hiç unutmam. Hala sinir olurum. Nohut dürüm akılda kalıcı oluyor vesselam 😀
Direk dürümcüye çağırma ilk başta bi kahve için baktın aciktiniz senin de canın dürüm istiyorsa onu öner bunun vizyonla falan ne alakası var çok fazla kafa yorma bence canın ne istiyorsa öyle davran ve öyle yap seni beğenecekse kendin olduğun için beğensin
Yoo bence bu kadar kasmayın canınız ne istiyorsa onu yiyin öyle yaşayın karşındaki eger bundan dolayı vizyonsuz bulacaksa kendi vizyonsuzdur bence 🙏🏻
Yani dürüm yemeye girilebilir ama nohut dürümü de yenmez be bir tantuni olabilirdi şahsen ben tantuni delisi olduğum için ben giderdim tantuni yemeye ama nohut dürümü bilemiyorum
Vizyon, insanına göre değişir. Eğer sevgili olmak istiyorsan yanında rahat olanı, senin de yanında rahat olduğun birini seç ki uzun ömürlü olsun. Kasıntı olan insanla hayat geçmez.
Ahahahha aklıma şu haber geldi
Ben Atatürk orman ciftliğine kokoreç yemeğe götürülmüştüm. Sorun yapmadım ama insan bi tuhaf karşılamıyo değil 😂😂
İlk ve son oldu zaten ama asıl sebep olmasa da o da etkilerden biriydi😂
Bu arada geçmiş doğum gününüz kutlu olsun efenim. 30 lu yaşlara basmış olmanızı ve 20 leri geri de bırakmanızı kutlar sizleri aramızda görmekten mutluluk duyduğumu belirtmek isterim 😄 Deliler mertebesine hoş geldiniz. Ne hissediyorsunuz hislerinizi alabilir miyim? Sahne sizlerin buyurunuz. 30 lu yaşların gururlu edası var mı üstünüzde. Bu yasa ilk adımı atmak başkadır.
Teşekkür ederim en azından 1 yıl daha kimliğimde 1yaş küçük olduğum için 20leri kullanmaya devam edeceğim. Kabullenemiyorum bir türlü 😅
Vizyonsuzluk olarak gören kadınla işimiz olmaz canım o an ne isterse onu yaparım bunu da dert edecekse afedersin bi s. gitsin
Canın ne isterse onu yap zaten tek başınaysan ama flörtle gideceksen ortak karar alınır malum ergen gibi tribe girmişsin kendi kendine hahahahahshshshx
@Barbiemiyimneyim tribe girmek ne alaka şimdi ortak karar almıyorum ben canım döner istiyorsa o an teklif ederim hayır ben istemiyorum der yemez olur biter fazla kasıntısın sen galiba ilişkilerinde ama ben rahat adamın barbiecik rahat olmadığım kadınla flört dahi etmiyorum
😂😂😂😂😂😂😂😂 komedisin foriyy
@Barbiemiyimneyim komedi olan sensin ama artık bu bebeksi tavırların hiç çekici gelmiyor biliyor musun hadi akıllım öte de oyna
Bu daha da komik ajsjsjdjfjfkglglhlglg
@Barbiemiyimneyim offf sıkıyorsun ama ciddiyetsizliğini uzak tut rica ederim.
Olmaz şımarıkım bugün kusturup bezdiriceğim kendimi biliyorum ama buradan çekiliyorum 😂😂😂
@Barbiemiyimneyim Allâh sabır versin çekilebilirsin
Bugün tam uğraşılacak günündesin yeminle 😂😂😂😂😂😂
@Barbiemiyimneyim sen hariç herkes için bu dediğin geçerli olabilir haklısın :))
Korkma bu kadar beee çok canını sıkmam merak etme hahshsjdjdjdjfjfjfkf
@Barbiemiyimneyim canımı sıkamazsın ama ben senin boğazını sıkabilirim az kaldı ☺
😂😂😂😂😂
Dürüm yerli ve milli gıdamız tabiki dürümcüye gidili hamburgeri yedirip kızın hem belini hem kafasını kalınlaştırmaya gerek yok
İnsanlar neden pislikten ölen esnaf lokantalarına gitmeyi samimilik zannediyor? Yıllarca o tür yerlerde çalıştım, hangi pisliği ararsanız var.
Dürüm varsa içinde mutlaka et olmalı. Hiç denemedim açıkçası. Hee buluşmada dürümcü, pilavcı, lahmacun, vs pek uygun değil bence.
Gidilir tabiki neden gidilmesin ki.
Asıl bunun vizyonsuzluk olduğunu düşünen vizyonsuzdur.
Benide lahmacun yemeğe götürmüştü kafede oturmayı sevmiyormuş 🤣
sayılır 😊😊 çünkü ben ilk görüşmede tanımadığım biriyle dürüm vb. şeyler yiyemem..
Aksine son derece elit bir harakettir. Lahmacuncu bile olabilir.
Hayır gayet makul, istersek boğazda yemek yeriz istersek dürüm yeriz bunlar dert değil önemli olan karsindaki insan ve kaliteli zaman
Karşımdaki isterse götürürüm ama bana bırakırsa lüks bir restorana götürürüm.
Hiç de bile birçok çift bu ortami sever diye düşünüyorum @r_engarenkyollar sen ne düşünüyorsun 😊
Hayır ya neden vizyonsuzluk olsun ki brn öyle şeylere hiç önem vermem tam tersi bana daha samimi gelir benim için gittigim yerden ziyade gittiğim insan daha çok önemli ben esnaf lokantalarıni çok severim mesela
Seninke şöyle sahildeki arabada satılan köfte ekmek ayranı alıp taburelerde oturup şahane muhabbet etmek vardı birde acı turşu biberi 😊😋
Offf bayılırım gerçekten süper olurdu 👍 birde çay söylerdik arabada çay içerdik
Aaa bak bunu tuttum güzel olurdu yemek sonrası 😊😋
Güzel ne demek muhteşem olur işte gerçek huzur mutluluk bence bu lüks restorantlarda milyarlar harcamak , Starbuckslarda yüzlerce ilraya kahve içmek elitlik değil enayiliktir 😂 mutluluk sadelikte gizlidir
Doğru diyorsun gerçekten katılıyorum onca keyifli güzel yerler var kasmaya elit takılma kampanyası yapmaya gerek yok
Kesinlikle öyle 👍 boş ver biz elit olmak zorunda değiliz bir biz bir çay simitle de o mutluluğu yakalarız
Simit ayran ya da çay simit kalpler peynir 😋🖤
Ohhh misss daha ne olsun 🤗 mutlu olmasını bilen heryerde herşekilde olur , bugün lüks hayatın paranın , lüks arabanın içinde ne mutsuz insanlar var demekki mutluluk parada değil senin bakış açını değiştirmende saklı oluyor bugün bak zenginlere , sanatçılara hepsi depresan ilaçlarla yaşıyorlar ya da piskoloklardan çıkmıyorlar hayatlarına bak ışıl ışıl ama içlerine bak mutsuz ve depresif
Bugün yet sofrasında bir kıza yemek ye desen iyyy mıyyy der oysaki o yer sofrasın da oturmanın verdiği o mutluluğu huzuru yaşamayan bilmez
Adamsin be kral güzel konuştun helal olsun sana seninle bı Eminönü balık yemek yemenin zamanı geldi demekki 😀😋
🙋🙋🙋
bence sayılmaz ya keşke flörtüm olsada götürse beni
gel gidelim :D
25 yaşındayım sen
İstanbul'da mısın peki?
20 falan olsan olabilirmiş :D
yeni insanlar tanımaya çalış unutursun illaki
boş ver hic üstüne düşme o zaman. en nefret ettiğim şeydir görüldü yapmak
evet :D ayaklardan hoşlanıyorum :D
evet tak diye yazıyorsun hemen :D
ya tabi bakımlı olması lazım öyle her ayak değil :D
yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzz
el ile farkı yok bana göre. güzel elleri de severim :)
ne güzel işte kücük eller cok tatli oluyor :D
hayır ama müzisyenim ben gitar çalıp söylüyorum :D
eveett bakırköy de kafelerde falan sen nerelerdesin
uzakmışsın biraz
bir gün gel sahneme :D
hahaha:d anliyorum, belki ben gelirim :P
metro ile.. kadıköy de sahnem olur belki
evet çalıp söylüyorum, tek çıkıyorum grubum yok
söylemeyi en cok sevdiğim şarkı gökhan turkmen - Korkak
beğeneceksin
giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boş ver :D
her şey kısmet. biri gelir unutturur bi bakarsın
eklemek istersen instagramdan konuşalım burası yoruyor :D
güvenilir biriyimdir benden zarar gelmez ama sen bilirsin tabi sadece uygulamaya git gel yoruyordu ondan dedim
@roweya konuşabiliriz istersen
Tamam istek atıyorum
Sayılmaz ama ilk buluşma heyecanında dürüm yemek akla gelmez sanki
Boşversene, sen o kızı bırakma yoksa pişman olun vala rafık ben diyim ha
İlk buluşmada ters olabilir iki kişide seviyorsa olabilir gidilmeli
Dürümün tanesi 2 binse çok romantik 100 liraysa vizyonsuzluktur
Seviyorsam sokakta midye de yerim, en lüks mekana da giderim. Çok da önemli değil
Nohut dürüm ne ya ilk defa duyuyorum. çok cahil kalmışım 😃😃
Bence değildir. Ama ilk buluşma için kahve içmek daha doğrudur.
Dürümle doymam ki şunu 1.5 İskender e çevirelim 😄
Niye sayılsın ya ne alaka Bn koşa koşa giderim durum sevdim icin
Bizim yas grubu full vizyonsuz o zaman. 40 50 liraya tavuk durum gömerim acıkırsam
Yani bence daha güzel bir yere gidilebilir ama kız istediyse problem yok
Gidilir bende olsam lahmacun yerim köfte ekmek mis gibi
Ne güzel gidilir tabi ki 😊tavuk pilavcıya gitmek gibi
İlk bulusmada zurna gibi durumu tutup yemek biraz abes durur 😂en iyisi bı kahve ya da tatli yemek🙂
Bence çok samimi ve lezzetli bir seçenek oluurr
Tabikide. Genelde lux yerlere gitmek gerekir ilişkinin kalitesi artar
vizyonsuzluk değilde kahve içmeye çıkmak ya da şık bir restorana gitmek daha iyidir bence.
eve götürsek suç olur dürümcü çiğerci hamburgerci biyere götür karnı doysun
Kadınlar adamı linçlemeyin iyi niyetli davranmış
Tutturduysa, para senin cebinden çıkıyor nasıl olsa.
Nedense benim dürümcüye gittiğim buluşmalar aklımda kalmaktadır diğerleri değil :)
Sabah sabah canım nohut dürüm çekti 😐😒
Sabah güzel olur
Kaldirimda yiceksin ama😆 , en guzeli🤣
Taşa oturma derdi annem
Hahaha , benim annemde sogukta oturma cocugun olmaz der🤣
Ellerinde öperim
🤗❤️
Ağzının tadını biliyormuş hatun
Bilmese benimle çıkar mı, nohutta iyidir ayrıca
Yani kısmen andırmıyor da değilim
Ahahaha en akılcı kalanlarda onlar oluyor ama bende kebapçıya gitmiştim
Ben lahmacun yemeye gittik gayet yedik çok güzeldi kızda mis gibi eliyle yedi çok romantikti
Sevgilimle bende ilk buluşmada zurna dürüm yemiştik gayette mükemmeldi vallaha ocldxmdndnbx
Bu pahalılıkta bence normal sadece çay, kahve içseniz dünya para bulduğuna şükretsin
Niye öyle olsun canım yahu gayette güzel bir vizyon. Bir kere hayat budur. En güzeli budur.
Bence oldukça. Güzel bir deneyim bizde ilk buluşmada donerciye gitmiştik
Haha biri bana sana sofra kurayım diycek ben yok dürüm istiyorum dicem valla komikk😂😂😂
Ben ilk buluşma da yemek olayını anlamam kahve için yeter yemek nedir?
Ben severim dürüm amma parsını erkek öder diye daha pahalı yere götürürüm
Bence gayet güzel olur 😃
Sayılmaz knk götür niye sayılsın he bu arada goturdugun yeri begenmezsede sıkıntılı durumcuden daha iyi yermi vwr a. k :D
soruyu yanlis anlamisim kız istiyormus zaten götür gitsin knk vizyonsuzluk ne alaka mis gibi iste :D
Karşı tarafa uyarim ilklerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?