Yeme & İçme Hiç alkol içtiniz mi? gonyali2542 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bn birkaç sefer gırmızı Tuborg ve vodka vişne suyuyla karışık 😕 Hiç alkol içtiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Askerden önce çok içtim gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Meraktan içmiştim çok eksiden şu an içmem 0 0 Yorumla
TheDarkSwan Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Çok içtim ama sadece viski ve belirli bir marka... bırakalı çok oldu şükür.. 2 2 Yorumla gonyali2542 +1 yıl Faydası ne desem 0 😞 Yorumla TheDarkSwan +1 yıl Faydasına zararına bakmıyor insan o an... bulunduğum ortama göre çok normal bir şey bu Yorumla
Phantaso22 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 84% +1 yıl Düzenli olarak bazen seviyeli bazen seviyesiz bir ilişkimiz var kendileri ile 😂 1 1 Yorumla gonyali2542 +1 yıl 🤠.. Yorumla
deneymeney Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İçmedim kokusu çok kötü özellikle biranın 🤢 1 3 Yorumla gonyali2542 +1 yıl Tuborg dadlı Yorumla deneymeney +1 yıl Göbek yapar o sen iç gonyalıı Yorumla gonyali2542 +1 yıl İçmiyorum ki hayam 🥳 Yorumla
fatma9648 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Ara ara arkadaşlarla çıkınca rakı içeriz bazende viski onun dışında birayı pek sevmem ama ortama göre içilebilir becks ya da bud 1 0 Yorumla
_Shiva_ Takip Et Xper 5 Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Hemen hemen her içkinin tadına bakmışımdır.. sırf meraktan kafa bulup sarhoş olmak için değil… viski berbat orası ayrı 🤦🏼♀️ 0 2 Yorumla gonyali2542 +1 yıl Hani en iyisi oydu Yorumla _Shiva_ +1 yıl Milletin ağzı tadını bilemem ama resmen içerken boğazını yakıyor midene kadar hissediyorsun Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Lisede çok iciyordum bıraktım iğrenç birsey 1 7 Yorumla gonyali2542 +1 yıl Kaç yaşındaydin lisede Yorumla mint__yesili +1 yıl 15 Yorumla gonyali2542 +1 yıl 15 yaşın da ictiysen ozmn sen İzmir limisin🤠 Yorumla mint__yesili +1 yıl Hayir hayır turkiyeden değilim bakuluyum Yorumla gonyali2542 +1 yıl Ooooo güzel Yorumla gonyali2542 +1 yıl TKİp edermisin bakü lü🤠 Yorumla mint__yesili +1 yıl 😅olur Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hayatım boyunca bir fabrikası kadar içmişimdir 1 14 Yorumla gonyali2542 +1 yıl Haram Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tam 16-17 senedir içiyorum Yorumla mervekolik +1 yıl niye bu kadar cok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mervekolik geldiğim hayata sen de gelsen daha fazlasını içerdin. Ben yine kontrol ettim kendimi Yorumla mervekolik +1 yıl Nasıl bi hayat bahsettigin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mervekolik yaşaman lazım Yorumla mervekolik +1 yıl Yaşayalım aşko merak ettik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mervekolik tanışalım. Bir müzisyenim Yorumla mervekolik +1 yıl Mesaj atsana Yorumla mervekolik +1 yıl İstek pardon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mervekolik gönderdim Yorumla mervekolik +1 yıl Neydi adın Yorumla gonyali2542 +1 yıl Olay ne 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mervekolik 24y Yorumla
Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hiç içmedim içmem de 1 1 Yorumla gonyali2542 +1 yıl Ne güzel Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Evet içtim. Bira içtim. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet içtim 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İçtim 1 9 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Devam mı ke Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yılda bir Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Yılda bir kere içerim tam içerim mi diyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamamen sarhoş olana kadar içmem ben Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Himmm en iyisi neden yılda 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle olmak zorunda diyelim Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Neden zorunda kız sıkıntın mi var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yanlış söyledim yani öyle denk geliyor mu diyelim neyse boş ver Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Anladım nasilsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Askerden önce çok içtim gadası
Meraktan içmiştim çok eksiden şu an içmem
Çok içtim ama sadece viski ve belirli bir marka... bırakalı çok oldu şükür..
Faydası ne desem 0 😞
Faydasına zararına bakmıyor insan o an... bulunduğum ortama göre çok normal bir şey bu
Düzenli olarak bazen seviyeli bazen seviyesiz bir ilişkimiz var kendileri ile 😂
🤠..
İçmedim kokusu çok kötü özellikle biranın 🤢
Tuborg dadlı
Göbek yapar o sen iç gonyalıı
İçmiyorum ki hayam 🥳
Ara ara arkadaşlarla çıkınca rakı içeriz bazende viski onun dışında birayı pek sevmem ama ortama göre içilebilir becks ya da bud
Hemen hemen her içkinin tadına bakmışımdır.. sırf meraktan kafa bulup sarhoş olmak için değil… viski berbat orası ayrı 🤦🏼♀️
Hani en iyisi oydu
Milletin ağzı tadını bilemem ama resmen içerken boğazını yakıyor midene kadar hissediyorsun
Lisede çok iciyordum bıraktım iğrenç birsey
Kaç yaşındaydin lisede
15
15 yaşın da ictiysen ozmn sen İzmir limisin🤠
Hayir hayır turkiyeden değilim bakuluyum
Ooooo güzel
TKİp edermisin bakü lü🤠
😅olur
hayatım boyunca bir fabrikası kadar içmişimdir
Haram
tam 16-17 senedir içiyorum
niye bu kadar cok
@mervekolik geldiğim hayata sen de gelsen daha fazlasını içerdin. Ben yine kontrol ettim kendimi
Nasıl bi hayat bahsettigin
@mervekolik yaşaman lazım
Yaşayalım aşko merak ettik
@mervekolik tanışalım. Bir müzisyenim
Mesaj atsana
İstek pardon
@mervekolik gönderdim
Neydi adın
Olay ne 🤔
@mervekolik 24y
Hiç içmedim içmem de
Ne güzel