Yeme & İçme 2 ay Bu akşam ne yediniz KS? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Acıktım gene Güncellemeler2 ay @canerozkum Güncellemeler2 ay Hani verdiğin sözler hani ellerin nerde Bu akşam ne yediniz KS? Cevapla 62 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Barbiemiyimneyim Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% 2 ay İki gündür hiç bir şey yiyemiyorum sadece su. 1 4 Yorumla Soran 2 ay Neden Yorumla Barbiemiyimneyim 2 ay Hasta oldum su hariç hiç birşeyi midem almıyor. Yorumla Soran 2 ay Geçmiş olsun askim Yorumla Barbiemiyimneyim 2 ay Teşekkürler :)) Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dolma, çoban salata, tulumba tatlısı, şce tea 0 1 Yorumla Richardgör 2 ay Bzim menü beğenilmedş anlaşılan🤣🤣 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 99 , eic 100% 2 ay Seni ne doyurur ki gece gece. Bi gıdım bişey ye üstüne su iç, açlığını bastır 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 2 ay bir kaç saat önce biftek yaptım açlığıma yenik düşerek :) 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 38 2 ay Yeme & İçme konusunda 17,4b cevap paylaştı. Eve yeni geldim güzel kokular geliyor burnuna 😅 0 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne yemedim ki.. 0 2 Yorumla Soran 2 ay Ne yemedin? TheLaady 2 ay Sağlıklı şeyler
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 21 , eic 98% 2 ay Taze fasulye makarna acı biber turşusu ve yoğurt 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 27b cevap paylaştı. Dün hamburger yedim 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 352 cevap paylaştı. Makarna fasulye yedim dün akşam sen 0 0 Yorumla
cannotflybee Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 2 ay bir dakika ben bugün yemek yememişim lannn 0 0 Yorumla
Dark-black Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 99% 2 ay Yaprak sarması, cacık, sebze çorbası... 0 0 Yorumla
34TUZLALIFenomen Takip Et Yoda Yaş: 25 2 ay Yeme & İçme konusunda 339 cevap paylaştı. Ayıp söylenmez 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Ciğer az önce aciktigimi hissetim muz yedim 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 87% 2 ay Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. Çekirdek kola haşşas ekmeği güzel oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
İki gündür hiç bir şey yiyemiyorum sadece su.
Neden
Hasta oldum su hariç hiç birşeyi midem almıyor.
Geçmiş olsun askim
Teşekkürler :))
Dolma, çoban salata, tulumba tatlısı, şce tea
Bzim menü beğenilmedş anlaşılan🤣🤣
Seni ne doyurur ki gece gece. Bi gıdım bişey ye üstüne su iç, açlığını bastır
bir kaç saat önce biftek yaptım açlığıma yenik düşerek :)
Eve yeni geldim güzel kokular geliyor burnuna 😅
Ne yemedim ki..
Ne yemedin?
Sağlıklı şeyler
ton balıklı salata tavuk ızgara bulgur
Taze fasulye makarna acı biber turşusu ve yoğurt
Dün hamburger yedim
Gece sıkıntıli
Makarna fasulye yedim dün akşam sen
bir dakika ben bugün yemek yememişim lannn
Yaprak sarması, cacık, sebze çorbası...
Yemek yemedim meyve yedim sadece