Yeme & İçme Bu akşam ne yediniz KS? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Acıktım gene Güncellemeler+1 yıl @canerozkum Güncellemeler+1 yıl Hani verdiğin sözler hani ellerin nerde Bu akşam ne yediniz KS? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Dün hamburger yedim 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. İki gündür hiç bir şey yiyemiyorum sadece su. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Hasta oldum su hariç hiç birşeyi midem almıyor. Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun askim Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Teşekkürler :)) Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Dolma, çoban salata, tulumba tatlısı, şce tea 0 1 Yorumla Richardgör +1 yıl Bzim menü beğenilmedş anlaşılan🤣🤣 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Seni ne doyurur ki gece gece. Bi gıdım bişey ye üstüne su iç, açlığını bastır 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl bir kaç saat önce biftek yaptım açlığıma yenik düşerek :) 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Eve yeni geldim güzel kokular geliyor burnuna 😅 0 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Ne yemedim ki.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne yemedin? TheLaady +1 yıl Sağlıklı şeyler
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Taze fasulye makarna acı biber turşusu ve yoğurt 0 0 Yorumla
cannotflybee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl bir dakika ben bugün yemek yememişim lannn 0 0 Yorumla
Dark-black Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yaprak sarması, cacık, sebze çorbası... 0 0 Yorumla
RakıApexPredator Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yemek yemedim meyve yedim sadece 0 0 Yorumla
34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 507 cevap paylaştı. Ayıp söylenmez 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ciğer az önce aciktigimi hissetim muz yedim 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 323 cevap paylaştı. Çekirdek kola haşşas ekmeği güzel oluyor 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı. Patates kızartması ve köfte. 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 637 cevap paylaştı. Çorba salata birazda fasülye 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Daha yemedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İhm Yorumla Saddov +1 yıl Anlayamıyoruz 🚬 Yorumla
therapistcat Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl yemedim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sitede yakışıklı gormenin saskinligini yasiyorum Şu an Yorumla therapistcat +1 yıl ne diyeceğimi bilemedim Yorumla Soran +1 yıl Bende valla Yorumla therapistcat +1 yıl teşekkürler Yorumla
Omurgasız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yoğurtlu yedim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Makarna mi Yorumla Omurgasız +1 yıl Biberli kabaklı bir şey ismini bilmiyorum küçükken yoğurtlu diye öğrettiler bana djgfjng Yorumla Soran +1 yıl Yaa kızartma oo Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Zeytin ekmek 😌 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Fakir Yorumla вeyeғendi +1 yıl Aynen napim 😕 Yorumla Soran +1 yıl Şaka yaptım özür dilerim bende yerim bazen Yorumla вeyeғendi +1 yıl Bende ayıp olmasın diye söylemedim zaten ne yediği mi 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ters köşe he hxhdjdjd bende üzülme diye yedim dedim zaten Yorumla вeyeғendi +1 yıl Vicdan yaptın dimi sonra ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Evet ama keşke yapmsaydim hxbehdndndjf Yorumla вeyeғendi +1 yıl Gerçekten öyle olmuş olsaydım kırmış olacaktın bence bir daha kimseye deme öyle ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Sanane derim Yorumla вeyeғendi +1 yıl Haklısın banane Yorumla Soran +1 yıl Bide etiket koymuş eline senin bktan resmini kim napsin Yorumla вeyeғendi +1 yıl Haklısın Yorumla Soran +1 yıl Kusura bakma yinede Yorumla вeyeғendi +1 yıl Önemli değil Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yemek yemedim bugün 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sen yulaf krizi geciriyosundur Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Yok midem bulanıyor sabah beri ondan yulaf falan değil Yorumla Soran +1 yıl Niyeniyee Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Yediğim dokundu sabah galiba ondan Yorumla Soran +1 yıl Sen normalde kazık yersin Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Ne alaka Yorumla Soran +1 yıl Agliyodun geçen Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Yok ağlamıyorum ağlamam ben Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yemek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oha Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Çiğ köfte iyidir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Adamdirr Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl donut nam nam 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Prensesler donut yer zaten Yorumla GhostlyKisses +1 yıl ah yine mi Yorumla Soran +1 yıl Oh evet Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 518 cevap paylaştı. börek 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eeevet. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. dolma vardı 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 978 cevap paylaştı. Karışık kızartma 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 542 cevap paylaştı. Pide ayran 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 560 cevap paylaştı. Boşanda semerini yee 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 876 cevap paylaştı. Dost kazığı 0 1 Yorumla Byhİckmse01 +1 yıl O iskambil kağıdı oyunu değil miydi ya Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 501 cevap paylaştı. Pizza + Kola 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Dün hamburger yedim
İki gündür hiç bir şey yiyemiyorum sadece su.
Neden
Hasta oldum su hariç hiç birşeyi midem almıyor.
Geçmiş olsun askim
Teşekkürler :))
Dolma, çoban salata, tulumba tatlısı, şce tea
Bzim menü beğenilmedş anlaşılan🤣🤣
Seni ne doyurur ki gece gece. Bi gıdım bişey ye üstüne su iç, açlığını bastır
bir kaç saat önce biftek yaptım açlığıma yenik düşerek :)
Eve yeni geldim güzel kokular geliyor burnuna 😅
Ne yemedim ki..
Ne yemedin?
Sağlıklı şeyler
ton balıklı salata tavuk ızgara bulgur
Taze fasulye makarna acı biber turşusu ve yoğurt
Gece sıkıntıli
Makarna fasulye yedim dün akşam sen
bir dakika ben bugün yemek yememişim lannn
Yaprak sarması, cacık, sebze çorbası...
Yemek yemedim meyve yedim sadece
Patates kızartması yedim efendim.
Nohut ve bulgur pilavı :(
Ayıp söylenmez
Ciğer az önce aciktigimi hissetim muz yedim
Çekirdek kola haşşas ekmeği güzel oluyor
Bence yemek yemelisin
Patates kızartması ve köfte.
Çorba salata birazda fasülye
Daha yemedim
İhm
Anlayamıyoruz 🚬
yemedim
Sitede yakışıklı gormenin saskinligini yasiyorum Şu an
ne diyeceğimi bilemedim
Bende valla
teşekkürler
Yoğurtlu yedim
Makarna mi
Biberli kabaklı bir şey ismini bilmiyorum küçükken yoğurtlu diye öğrettiler bana djgfjng
Yaa kızartma oo
Zeytin ekmek 😌
Fakir
Aynen napim 😕
Şaka yaptım özür dilerim bende yerim bazen
Bende ayıp olmasın diye söylemedim zaten ne yediği mi 😅
Ters köşe he hxhdjdjd bende üzülme diye yedim dedim zaten
Vicdan yaptın dimi sonra ☺️
Evet ama keşke yapmsaydim hxbehdndndjf
Gerçekten öyle olmuş olsaydım kırmış olacaktın bence bir daha kimseye deme öyle ☺️
Sanane derim
Haklısın banane
Bide etiket koymuş eline senin bktan resmini kim napsin
Haklısın
Kusura bakma yinede
Önemli değil
Yemek yemedim bugün
Sen yulaf krizi geciriyosundur
Yok midem bulanıyor sabah beri ondan yulaf falan değil
Niyeniyee
Yediğim dokundu sabah galiba ondan
Sen normalde kazık yersin