Yeme & İçme 2 ay Pestil sever misin, sence pestil neyle yapılmalı? ölümmmeleğiii Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Şeftali pestiliErik pestili.. Pestil sever misin, sence pestil neyle yapılmalı? Cevapla 65 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
BeyoğluFenomen Takip Et Guru Yaş: 39 2 ay Yeme & İçme konusunda 738 cevap paylaştı. Yeterki şekerli olsun severim😅 0 0 Yorumla
zeyneplinna_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Elazığlıyım bizim orada dutla olur üzümle olur ikiside güzeldir çok severim 3 0 Yorumla
TahinliEkmek Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 95% 2 ay Cennet meyvesi deriz biz o çok güzel.Malatyalı tanıdıklarımız ise erik yapar oda hoş. İncir için olanda güzel başka yediysemde hatılamıyorum. 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 2 ay Cennet hurması mi canım Yorumla TahinliEkmek 2 ay Aynen Yorumla
FeshiMüna Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 411 cevap paylaştı. Şeftali ile yaptık eşli oldu biraz erik ile güzeldi. Biz tud kullanarak yapıyoruz çoğunluk 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 2 ay Ekşi oluyor biraz evet ellerinize sağlık Yorumla FeshiMüna 2 ay Ay tud yazmışım isnsis dut olacaktı 😅 teşekkür ederim sizinde elinize sağlıkkk🌸 Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 50% 2 ay boyle fındıklı pestilleri cok seviyorum ama duz olanlardan yemem 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii 2 ay Ben fındık serptim böyle de çocuklarım yemedi 🤣🤦♀️ Yorumla
kalpsancısı17 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 93% 2 ay Çook seviyorum. Üzüm pekmeziden yapılıyor. Cevizli muska seklinde olanlar var. Efsane gerçekten. 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 2 ay Gaziantep e özgü fıstıklı muska mis mis Yorumla kalpsancısı17 2 ay Evet, çok severim. Cevizli ve fıstıklı ikisinide severim. Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 776 cevap paylaştı. Bayılırım içi dolgulu pestiller çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
hoppphobbbbaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 123 2 ay Gümüşhane pestiliyse bi de ücgen ballı olanı ise 😋😋😋😋 0 0 Yorumla
Ruzzgar_ Takip Et Xper 3 Yaş: 28 2 ay Çok seviyorum ama hijenik sartlarda üretildiğini düşünmüyorum bu yuzden yemiyorum 0 0 Yorumla
Halil_Oz Takip Et Xper 6 Yaş: 35 2 ay Erik de seftalide ayri ayri datlari oldugu icin ikidide 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. İncir ve üzümle en guzeli 1 2 Yorumla ölümmmeleğiii 2 ay Incirle deneyeceğim en kıza zamanda Yorumla fesfs 2 ay Afiyet olsun topragim Yorumla
s inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Şunu sevemedim gitti. 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 2 ay Ben çok seviyorum ama hepsi aynı lezzette olmuyor Yorumla inciitanesiii 2 ay Cevizli sucuk bununla ayni degil mi? Onuda hic yemedim ama bunun sarılmış hali diye Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bşz yiyiciyiz halakızı))) 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 2 ay Geldin yiyeceğim dedin de sana nauuu nauuu mu dedik emmioğlu 🤭 Yorumla Richardgör 2 ay ahahahahah sağolasın halakıı::)))) Yorumla
Safozki Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Üzümle yapıyoruz bağ zamanları çok özledim he 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 2 ay Ellerinize sağlık çok güzel oluyordur eminim Yorumla Safozki 2 ay Evet çok güzel oluyor. Ama yıl uzak kalacaz gibi üzüm yol Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 123 , eic 98% 2 ay fıstık ezmeli oluyordu sanırım 0 3 Yorumla bubanayapılırmıbe 2 ay fındıklı falan severim Yorumla ölümmmeleğiii 2 ay Fındık serptim üzerine ben Yorumla bubanayapılırmıbe 2 ay çok güzel ellernize sağlık👍 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 26,7b cevap paylaştı. Pestil severim afiyet olsun 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii Yeni 2 ay Teşekkür ederim ablacım
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Severim bizde kayısıyla. pekmezle çok yaparız 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii 2 ay Ellerinize sağlık deneyeceklerim listesine ekledim Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Duttan yaparız biz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Yeterki şekerli olsun severim😅
Elazığlıyım bizim orada dutla olur üzümle olur ikiside güzeldir çok severim
Cennet meyvesi deriz biz o çok güzel.
Malatyalı tanıdıklarımız ise erik yapar oda hoş. İncir için olanda güzel başka yediysemde hatılamıyorum.
Cennet hurması mi canım
Aynen
Şeftali ile yaptık eşli oldu biraz erik ile güzeldi. Biz tud kullanarak yapıyoruz çoğunluk
Ekşi oluyor biraz evet ellerinize sağlık
Ay tud yazmışım isnsis dut olacaktı 😅 teşekkür ederim sizinde elinize sağlıkkk🌸
boyle fındıklı pestilleri cok seviyorum ama duz olanlardan yemem
Ben fındık serptim böyle de çocuklarım yemedi 🤣🤦♀️
Çook seviyorum. Üzüm pekmeziden yapılıyor. Cevizli muska seklinde olanlar var. Efsane gerçekten.
Gaziantep e özgü fıstıklı muska mis mis
Evet, çok severim. Cevizli ve fıstıklı ikisinide severim.
Bayılırım içi dolgulu pestiller çok hoşuma gidiyor
Gümüşhane pestiliyse bi de ücgen ballı olanı ise 😋😋😋😋
Çok seviyorum ama hijenik sartlarda üretildiğini düşünmüyorum bu yuzden yemiyorum
Erik de seftalide ayri ayri datlari oldugu icin ikidide
İncir ve üzümle en guzeli
Incirle deneyeceğim en kıza zamanda
Afiyet olsun topragim
Şunu sevemedim gitti.
Ben çok seviyorum ama hepsi aynı lezzette olmuyor
Cevizli sucuk bununla ayni degil mi? Onuda hic yemedim ama bunun sarılmış hali diye
Bşz yiyiciyiz halakızı)))
Geldin yiyeceğim dedin de sana nauuu nauuu mu dedik emmioğlu 🤭
ahahahahah sağolasın halakıı::))))
Üzümle yapıyoruz bağ zamanları çok özledim he
Ellerinize sağlık çok güzel oluyordur eminim
Evet çok güzel oluyor. Ama yıl uzak kalacaz gibi üzüm yol
fıstık ezmeli oluyordu sanırım
fındıklı falan severim
Fındık serptim üzerine ben
çok güzel ellernize sağlık👍
Pestil severim afiyet olsun
Teşekkür ederim ablacım