Yeme & İçme Vişne suyu bende alışkanlık yaptı. Alışkanlık yaptı dediğiniz bir içecek var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ama sadece c a p p y alışkanlık yapmış Güncellemeler+1 yıl @masukaaa vişne suyu iyi gelir sana fazla kasmışsın kendini Vişne suyu bende alışkanlık yaptı. Alışkanlık yaptı dediğiniz bir içecek var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Kahve var 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Vişneyi çikolatalı tatlılara yakıştırıyorum genelde. Vişne suyunun bağımlılık yapabileceğini hiç düşünmemiştim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Belkide çok sevdigimdendir bilemedim Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vişne bağımlılık yapar. 1 2 Yorumla Blacburnn +1 yıl @VişneliBrowni_ doğru dedin oni 🫠🤤 Yorumla Soran +1 yıl Sen zaten vişne gibisin 🦅 ben şok renk vs vişne işte en iyi cevap Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Reddbull içmediğim gün rahat edemiyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl vayy mert sen hala bu sitede misin ben depresyonda oldugunu düsünmüstüm 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen kimsin be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cemre ben sarışın ve üniversite hocası olan hatirlamadin mi Yorumla Soran +1 yıl La anlamadim seni tanimasam benden hoşlanıyorsun diyicem neyi unutmams roİee Yorumla Soran +1 yıl Saçmalıyorsun roijda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o kim ya ne diyosun Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Türk kahvesi 1 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı. yok, 1 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 563 cevap paylaştı. Seks gibi mi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kahve var
Vişneyi çikolatalı tatlılara yakıştırıyorum genelde. Vişne suyunun bağımlılık yapabileceğini hiç düşünmemiştim
Belkide çok sevdigimdendir bilemedim
Vişne bağımlılık yapar.
@VişneliBrowni_ doğru dedin oni 🫠🤤
Sen zaten vişne gibisin 🦅 ben şok renk vs vişne işte en iyi cevap
Aynı bendede vişne suyu+pepsi
Reddbull içmediğim gün rahat edemiyorum
vayy mert sen hala bu sitede misin ben depresyonda oldugunu düsünmüstüm
Sen kimsin be
cemre ben sarışın ve üniversite hocası olan hatirlamadin mi
La anlamadim seni tanimasam benden hoşlanıyorsun diyicem neyi unutmams roİee
Saçmalıyorsun roijda
o kim ya ne diyosun