Yeme & İçme Sabahları kahve içer misiniz? Aslı306 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben her sabaha iciyorum artik yurtta icemicem ondan dolayi kahve bana cok aci geliyor. Sabahları kahve içer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Evet içerim. 0 0 Yorumla
fatma9648 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Sabahları uyandıktan sonra ilk 90 dakika içilen kahve gün ortasında enerjiyi etkiliyor o yüzden uyanır yanmaz değilde ilk 90 dakikadan sonra kahve içilmesi daha enerjik daha sağlıklı 0 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 714 cevap paylaştı. Kahvenin her çeşidini ve süt içmem varsa yoksa çay özellikle sabah çay içmesem başım ağrımaya başlıyor 0 0 Yorumla
Suthain Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Eh, genelde içmemeye çalışıyorum. Ağzımı çamur gibi yapıyor çünkü. O yüzden çayı tercih ederim. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Evet uyanır uyanmaz içerim ayilmami sağlıyor ve çok da severim türk kahvesi içiyorum hep. 0 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İstisnasız, her sabah ya uyanır uyanmaz veya kahvaltıdan hemen sonra içerim. 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 587 cevap paylaştı. Uyumadan önce uyandıktan sonra ilk kahve olur elimde 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Önceleri içiyordum ama artık içmiyorum yeşil çay içip öğlene bırakıyorum kahveyi 0 0 Yorumla
iremvlovae Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Evet her sabah ya da her öğlen içerim kahve de benim alkolüm 😂 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır içmiyorum sevmediğim için 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. İçmem, sabah sabah su bile içmem 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. İçmediğim bir sabah yok diyeyim 😃 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Kahve içmezsem baş ağrısından duramıyorum ki 0 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Çay içerim genellikle.. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Cappicino olabilir 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. İçiyorum 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Daha çok çay içerim 1 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 495 cevap paylaştı. Kahvesiz olmaz 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. İçerim içtim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet içerim.
Sabahları uyandıktan sonra ilk 90 dakika içilen kahve gün ortasında enerjiyi etkiliyor o yüzden uyanır yanmaz değilde ilk 90 dakikadan sonra kahve içilmesi daha enerjik daha sağlıklı
Kahvenin her çeşidini ve süt içmem varsa yoksa çay özellikle sabah çay içmesem başım ağrımaya başlıyor
Eh, genelde içmemeye çalışıyorum. Ağzımı çamur gibi yapıyor çünkü. O yüzden çayı tercih ederim.
Evet uyanır uyanmaz içerim ayilmami sağlıyor ve çok da severim türk kahvesi içiyorum hep.
İstisnasız, her sabah ya uyanır uyanmaz veya kahvaltıdan hemen sonra içerim.
Uyumadan önce uyandıktan sonra ilk kahve olur elimde
Önceleri içiyordum ama artık içmiyorum yeşil çay içip öğlene bırakıyorum kahveyi
Evet her sabah ya da her öğlen içerim kahve de benim alkolüm 😂
Hayır içmiyorum sevmediğim için
Hayır kahve içmiyorum
İçmem, sabah sabah su bile içmem
İçmediğim bir sabah yok diyeyim 😃
Her sabah gözümü açar açmaz
Kahve içmezsem baş ağrısından duramıyorum ki
Hayır, kahve alışkanlığım yok
Çay içerim genellikle..
Çay içerim
Cappicino olabilir
İçiyorum