Yeme & İçme 2 ay Sizin de sinirinizi alan bir içecek var mı? gizemepione Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Gullaym Sizin de sinirinizi alan bir içecek var mı? Cevapla 28 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Pek sinirlenmem ve daha çok sakinken, daha da iyi hissetmek için kahve içerim. Bir de su içmek iyi gelir kesinlikle. 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben sinirlendimmi hiç birsey, almaz 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 26,7b cevap paylaştı. Evet var tabi ki de kola ve kahve var bir de enerji içeceği var.. 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% 2 ay Yeme & İçme konusunda 788 cevap paylaştı. Benim sinirimi alacak bir içecek hala icat edilmedi 0 0 Yorumla
Hatçi-k Takip Et Xper 4 Yaş: 23 2 ay Sakin bir insanımdır asla sinirden kafayı yediğimi kimse görmedi ama kahve net kahve sinirimi alır ama bir müddet sonra bağımlısı oldum günde 6 barfağa yakın içiyorum,. sağlıksız ama... olsun 0 0 Yorumla
ahsenese Takip Et Xper 5 Yaş: 35 2 ay Olmaz olur mu yaaa has adana incir boğması alköliklere müptezellere serserilere birebir şifa tavsiye ederim. 😂 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Guru Yaş: 30 2 ay Yeme & İçme konusunda 380 cevap paylaştı. Sinirlendim mi bişey sakinleştirmez beni 1 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 57% 2 ay Yeme & İçme konusunda 435 cevap paylaştı. Çay ve kakaolu süt her zaman ilaç gibi. 0 0 Yorumla
u Alessapl Takip Et Guru Yaş: 107 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Fındıklı nescafe 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Guru Yaş: 25 2 ay Yeme & İçme konusunda 808 cevap paylaştı. Çay benim için ilaç gibi 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 26 , eic 57% 2 ay Yeme & İçme konusunda 7,4b cevap paylaştı. Çikolatalı süt 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Papatya çayı 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 19 , eic 97% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. hayır yok 0 0 Yorumla
cemo17 Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 96% 2 ay Yeme & İçme konusunda 642 cevap paylaştı. Soğuk Çay 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 2 ay Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Kahve 🙋 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Pek sinirlenmem ve daha çok sakinken, daha da iyi hissetmek için kahve içerim. Bir de su içmek iyi gelir kesinlikle.
Ben sinirlendimmi hiç birsey, almaz
Evet var tabi ki de kola ve kahve var bir de enerji içeceği var..
Benim sinirimi alacak bir içecek hala icat edilmedi
Sakin bir insanımdır asla sinirden kafayı yediğimi kimse görmedi ama kahve net kahve sinirimi alır ama bir müddet sonra bağımlısı oldum günde 6 barfağa yakın içiyorum,. sağlıksız ama... olsun
Olmaz olur mu yaaa has adana incir boğması alköliklere müptezellere serserilere birebir şifa tavsiye ederim. 😂
Sinirlendim mi bişey sakinleştirmez beni
Çay ve kakaolu süt her zaman ilaç gibi.
İçeceğin adı
İmkansız 😂
soda ve türevleri
Fındıklı nescafe
Çay benim için ilaç gibi
Soda ve Türk kahvesi
Çikolatalı süt
Papatya çayı
Yok.
hayır yok