Yeme & İçme 2 ay Marulu nasıl bozulmadan muhafaza ederim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Merhaba arkadaşlar dolapta taze marulum var ama ben 2 haftalğına evde yokum bu süreçte bu marulu nasıl m7hafaza edebilirim? Bozulsun istemiyorum daha yeni almıştım. Marulu nasıl bozulmadan muhafaza ederim? Cevapla 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Kağıt havluya sarıp hava almayacak şekilde maksimum süre için saklayabilirsin ama bu 2 hafta kesin muhafaza edecek demek de değildir. 1 1 Yorumla Mom90 2 ay 👍👍 en doğrusu bu kağıt havluya sarıp hava almayan saklama kabına koyarsanız muhafaza edersiniz ama 2 hafta götürür mü bilemem Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 880 cevap paylaştı. Peçeteye sarıp bir bezin içinde poşete koyup buzdolabında muhafaza ediyorum ama ona rağmen hemen sararıp çürüyor yakının varsa verebilirsin 0 0 Yorumla
ıslakse Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 59% 2 ay Bir kolu komşu varsa ona ver. Ziyan olmasın. 2 hafta dayanmaz dolapta. 0 0 Yorumla
m Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Kâğıt havluya sarıp öyle muhafaza ediyorum her zaman yesilliklerimi 0 1 Yorumla grkyfdn 2 ay Dolaba koyarak Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 909 cevap paylaştı. Streç film ile kapla, sonra da buzluğa at. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Bence komşuya ver 2 hafta çok zaman 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 38 2 ay Yeme & İçme konusunda 768 cevap paylaştı. Bekletemezsin illa ki bozulur 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 333 cevap paylaştı. Buzluk at bence 0 2 Yorumla Soran 2 ay Öyle yaparsam süner diye korkuyorum... Yorumla İstanbullubeyyyy3452 2 ay Yok bir şey olmuyor annem hep öyle yapıyor 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kağıt havluya sarıp hava almayacak şekilde maksimum süre için saklayabilirsin ama bu 2 hafta kesin muhafaza edecek demek de değildir.
👍👍 en doğrusu bu kağıt havluya sarıp hava almayan saklama kabına koyarsanız muhafaza edersiniz ama 2 hafta götürür mü bilemem
Peçeteye sarıp bir bezin içinde poşete koyup buzdolabında muhafaza ediyorum ama ona rağmen hemen sararıp çürüyor yakının varsa verebilirsin
Bir kolu komşu varsa ona ver. Ziyan olmasın. 2 hafta dayanmaz dolapta.
Kâğıt havluya sarıp öyle muhafaza ediyorum her zaman yesilliklerimi
Dolaba koyarak
Streç film ile kapla, sonra da buzluğa at.
Bence komşuya ver 2 hafta çok zaman
Beyninin içine koyup sakla
Bekletemezsin illa ki bozulur
Buzluk at bence
Öyle yaparsam süner diye korkuyorum...
Yok bir şey olmuyor annem hep öyle yapıyor 🤣
Marul kış sebzesi
Dolaba koy
streç filmle kapla iyice koy buzdolabına