Bunu Canan Karatay duysa kadın kalpten giderdi 😂 ekmeksiz tek kahvaltı sadece mısır gevreği ile olur 😂 onun dışında ekmeksiz kahvaltı mı olur bee 😂 bizim başımıza ne geliyorsa zaten bu herşeyi ekmekle yememizden geliyor
Tahmincilik oynayalım diyosun peki varım. İri kemiklisin genel olarak elmacık kemiğin belirgin gözlerin derin ve çekici ellerin narin ve tenin hassas boyun standartların üzerinde minnak bir burun yapın olmasa da iri değil ayakların 39 hiç biri tutmazsa sus 😂😂rezil etme
Anliyorum. En son Turkiye'de bir restoranda makarna siparis vermistim. Garson abi ekmekte istermisin demisti. :) Ordan ogrendim yani. Ekmek ile makarna'yi. Ülkemiz'in insanlari cok farkli yemek aliskanliklari var.
Kesinlikle. Zaten bu yüzden bizim insanlarimiz erken hastaliklara yakalanip erkenden ter'ki diyar ediyorlar. Cevap'sa, Kader.. Aptal insanlar kader'e güvenir.
İşte onları yemiycez ya da en azından her kahvaltıda yemiycez :D Ben son birkaç yıldır reçel yemek istediğimde onun yerine meyve yiyorum bir tane. Artık reçel de aramaz oldum böylece.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Sanmıyorum, o ekmek yenilecek illaki 😅
Kendi adıma en azından 1 dilim dahi olsa yemem lazım, yoksa doyduğumu hissetmiyorum.
Bunu Canan Karatay duysa kadın kalpten giderdi 😂 ekmeksiz tek kahvaltı sadece mısır gevreği ile olur 😂 onun dışında ekmeksiz kahvaltı mı olur bee 😂 bizim başımıza ne geliyorsa zaten bu herşeyi ekmekle yememizden geliyor
Canan ötede oynasın :)))
😂😂 aman nerde oynarsa oynasın can boğazdan gelir demişler yesekte ölücez yemesekte
demek ki çöp gibisin 😒 işte kıskanmam için sebepler 😒 bende işte ekmek hiç tüketmiyim kahvaltıda cornflakes vs yiyim oh valla 😒
Ahahaaa 😂
Ben ekmek yemeyeli seneler oluyor. He arada lavaş simit tarzı şeyler yiyorum ama ekmeği kesinlikle çıkarttım hayatımdan.
Bana da öreet dicem de benim mide ekmek istiyor, ağrı oluyor
2 hafta kendini tutabilirsen gerisi gelir zaten önemli olan ilk eşiği atlatabilmek. d
Reflü gastrit bunu anlamıyor işte, ben anlıyorum da :))(
Kilo sorunum yok rahat rahat menemene ekmek banıyoruz ohh mis gibi ;))
Biz sanki dombuluz da yemiyoruzz :))
Bilemiycem artıkk dombalak mısın ama rahat rahat ekmek yiyemeyenlere üzülüyorum:))
Yiyorum ben ya rahat rahat da, hoca yimee yime sporcu yemezzz diyor :)))
Sporcu derken neyse ilgileniyorsun
Neyle*
Spor yapan manasına 😄 pilates, fitness
Hımmm bende profesyonel sporcu sandım ekmek yemeyeceksek neden fitness yapıyoruz deseydin :))
Sağlıklı yaşammışşş :))))
Sağlıklı yaşam tatsız tutsuz aç yaşam desene hsha
Bana uymaz.. ben her şeyi yiyip formumu da tutma tarafında olmayı seviyorum
Bende o taraftayım bana ne hava atıyon ;))
Yöö kimseye hava falan atmıyorum 😄 öyle dertlerim yok benim
Şu içse yarayan kesim senden nefret ediyor şu an :)
Oysa ben onları sevgiyle kucaklıyorum. Çokk ayıpp 😄
Kucaklayamazsın kolların kavuşmaz :)))
Onu nereden biliyorsun ki 😃 belki gocamaaan kollarım vardır
Tahmin edebiliyorum az çok ne kadar elin kolun uzun :))
Hiç
Sanmıyorum
E hadi tahmin et görelim tutacak mı :))
Tahmincilik oynayalım diyosun peki varım. İri kemiklisin genel olarak elmacık kemiğin belirgin gözlerin derin ve çekici ellerin narin ve tenin hassas boyun standartların üzerinde minnak bir burun yapın olmasa da iri değil ayakların 39 hiç biri tutmazsa sus 😂😂rezil etme
Baya bir alakasızcalar silsilesi olmuş 😄😂39 ayak mı aman Allah’ım 😱
Ama olmaz ki hazırlıksız yakalandım yoksa hepsini bilirdim 😂
Kopyacılık yapmak istiyorsun ama hayır. 😄 2. Hakkı öyle edeceksin gibi hissediyorum
Nerden kopya çekebilirim ki balkona çık bir bakayım kalp gözümle görebilecek miyim :))
Bunlar değilse aksidir gibi mesela :))) aşırı zeki gördüm kendimi 😅
Aşırı zeki görme kendini bırak keyfini çıkaralım :))
Çıkart bakalım :)))
Bütün hevesimi kaçırdın salağa yatsan olmazdı :))
Tamam olmaya çalışacağım, elime değil 😄😂
Kopya çekmeden seni tarif etseydim korkardın bence beni nerde gördü diye o nedenle tersini yazmıştım 😈
Ben de bunu yemiş gibi yaoacağım tamam, söz dinliyorum :))))
Olmuyor ama yemiş gibi yapmayacaksın yiyeceksin ohoo çok işimiz var senle :))
Ahahaaa 😄 bekliyorum
Bekleme icraate geç artık :))
Anlamıyorum ki, o kadar zeki değilim ben
Anlasan napardık acaba
E safa yattık yine olmadı :))
Safa yatma tarzın bile cin gibi olunca olmuyor
Bu benim suçum mu 😄
Yok canım olur mu hepsi KS nin suçu:))
Senden ötürü senden :))
Ben varsam sorun olmamalıydı ama
Sorunumuz benim Zeki olmam. Müthiş bir sorunumuz var 😃
Keşke bütün sorunlar bu kadar güzel olsaydı insanın aşası gelmez :))
Mahçup ediyorsunuz :)
Yok ben dertlerimiz çok kötü anlamında demiştim ama sende üzerine alınabilirsin yani ;))
Ben de onun için utandığımdan demiştim :)))
Haşlanmış Yumurta ve türevi şeylerle mümkün. Diğer türlü doymak mümkün değil.
Ben yumurta yiyemiyorum ki 🙁 yarımı zor bitiriyorum
Ekmek - Reçel - Beyaz Peynir kombinasyonu mu yapıyorsun.
Hayır
Zaman zaman kaymak reçel severim de, genel olarak ekmeksiz kahvaltı zor gibi
Beyaz Ekmek hem zararlı, hem de kilo yapıyor, ama zor dediğin gibi.
Ekşi mayalı tercih ediyorum
Markarnayi ekmek ile yiyen bir toplumuz @Manquer :)
Dikat et yinede. :)
Onu yapmam aslaa!
Menemen , reçel için insan ekmeği arıyor
Bak bunda haklisin.. Cavdarli ekmek tavsiye ederim.
Evet markarna ile ekmek kesinlikle zararli. Bu arada spor yapmaniz cok iyi.
Pilates yapıyorum.
Ben sevmem damak zevkime uymuyor
Anliyorum. En son Turkiye'de bir restoranda makarna siparis vermistim. Garson abi ekmekte istermisin demisti. :) Ordan ogrendim yani. Ekmek ile makarna'yi. Ülkemiz'in insanlari cok farkli yemek aliskanliklari var.
Ekmek arası ekmek gibi :)) aşırı saçma geliyor bana
Kesinlikle. Zaten bu yüzden bizim insanlarimiz erken hastaliklara yakalanip erkenden ter'ki diyar ediyorlar. Cevap'sa, Kader.. Aptal insanlar kader'e güvenir.
Ama o susamlı ekmek 🫤
Bizde sadece sabah kahvaltısında aranıyor diğer öğünler yenmiyor
Susamlı ekmek aşktır 🥰
Dur aşkı karıştırma herkes onu insanda arıyor 🤫
İnsan da zor bulunan bir şey, ekmek daha güzel 😂 ihanet eder mi korkun yok
Aaa eder tabi 2 gün yüzüne bakma küflenir niye öyle diyosun 😅 nesnelere yakışan bir şey demek daha doğru belki de 😂
Ekmek üzerine sürülen kahvaltılıklardan vazgeçince oluyor evet. Ama onun dışında zor.
E onları neye süreceğiz 😄
İşte onları yemiycez ya da en azından her kahvaltıda yemiycez :D Ben son birkaç yıldır reçel yemek istediğimde onun yerine meyve yiyorum bir tane. Artık reçel de aramaz oldum böylece.
Kahvaltımı söylüyorum.. 2 tane incir 1 dilim şeftali :)))
Asrgfgds o derece diyosun :D
Ekmek onların olsun :))). Bir fincan da kahve içtim kahvaltım bitti 😂
Kültür ve kilo yozlaşması var.. Ben ekmeksiz doyamam, midem bulanır..
İçim kıyılıyor 2 saat sonra eppek olmayınca
Türk kültüründe ekmek olmazsa olmaz. Kendi adıma konuşacak olursam pek ekmek tükettiğim söylenemez. Arada yiyorum sadece.
Bi reçel bi çikolata kaşıklanmaz ya da bal bunlar hep ekmeğe sürülür. Amaaan boş ver zaten spor yapıyosun yakarsın 🤪
Normalde mümkün değil ama benim durumumda olanlar için mümkün ben 7 aydır ekmeğin ve çeşitlerinin tadını unuttum sanırım ☺️
Ekmek yemeden kahvaltı yapanların şov yaptıklarını düşünüyorum ben. Ekmek olmadan bir insanın karnı nasıl doyar
Hayır mümkün değil Çünkü diyete girince bile insan zorlanıyor mıhlama Menemen sucuklu yumurta peynir eritmesi olduğu sürece ekmek yiyorum 😅😅
Şimdi bu menüde ekmek siz nasıl yapican baksana hepsi bandirilacak şeyler 😀
Bana göre mümkün değil ben yapamıyorum ekmek olmadan
Ekmeği çok sevmesem de kahvaltıda ekmeksiz olmuyor gerçekten
Ekmeksiz yiyince bos geliyo ama bem artik sadece yulaf yiyorum
Kepek ekmeği yiyorum zaten kahvaltıda, beyaz ekmeği çok sevmem. Kepeğime de dokunmasınlar😂