Yeme & İçme 2 ay Kahvaltıda en sevdiğin şey nedir? u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 100 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bırı bana patates kızartsın kım yapar bunu? Kahvaltıda en sevdiğin şey nedir? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
m ManquerFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Patates kızartması kolay , ben börek yaptım 0 6 Yorumla kakilakuku 2 ay Peynırlı mı Yorumla Manquer 2 ay Peynirli ve patatesli Yorumla kakilakuku 2 ay Ne zaman hazır almak için 😊 Yorumla Manquer 2 ay Afiyetle yiyoruz şu an :)))) Yorumla kakilakuku 2 ay ÜzdünAfıyet olsun Yorumla Manquer 2 ay Teşekkürler :)) Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 26,7b cevap paylaştı. Ben kahvaltı direk sevmiyorum bunun yerine kahve sigara benim için daha güzel bir seçene oluyor her zaman 0 1 Yorumla kakilakuku 2 ay Sıgara deme be
Kara_gece Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Kızartma iyi giderdi, ama kahvaltı yapmıyorum, çay felan yetiyor. 0 2 Yorumla kakilakuku 2 ay Yapmak lazım Yorumla Kara_gece 2 ay Eksikliğini hissetmiyorum Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Biri de bana tost yapsın lütfen şu an canım tost istedi ve üşendim 🤣🤣 0 27 Yorumla kakilakuku 2 ay Tost kolay be koy kaşarı bas hemen hazır hemde çift kasarlı sana Yorumla isimsizkralicee 2 ay Üşendim valla Yorumla isimsizkralicee 2 ay Patateste kolay 😄 Yorumla kakilakuku 2 ay Soyması mesele Yorumla isimsizkralicee 2 ay Hazır soyulmuş doğranmış halde satılıyor al direkt kızart 😄 soyması da mesele değil geceden soy suya koy kahvaltıda kızart Yorumla kakilakuku 2 ay Dondurulmus o tahta gıbı oluyor Yorumla isimsizkralicee 2 ay Tamam diğer metodu uygularsın bundan sonra 😄 Yorumla kakilakuku 2 ay Sağol be Yorumla isimsizkralicee 2 ay Arkadaş sana da yaranılmıyor ha 🤣 Yorumla kakilakuku 2 ay Getırmedınkı bırsey Yorumla isimsizkralicee 2 ay Ben tost yapmaya üşeniyorum senin dediğin oldu mu şimdi 😄 Yorumla kakilakuku 2 ay Ben yapayım hayrıma ozaman 😜 Yorumla isimsizkralicee 2 ay Bana da yap bari 😁 Yorumla kakilakuku 2 ay Sanan peynırlı tost ozaman ıcımden geldı Yorumla isimsizkralicee 2 ay Oo süpersin 🤣🤣 Yorumla kakilakuku 2 ay Sende çay koy bari kalk ta Yorumla isimsizkralicee 2 ay O hazır bile 😄 Yorumla kakilakuku 2 ay Hayrınab2 de domates ve zeytın😜 Yorumla isimsizkralicee 2 ay Sadece zeytin olsa 😂 gerçi domatesi de kıtlayarak yani ısırarak yiyelim ne olacak daha lezzetli olur 🤣 Yorumla kakilakuku 2 ay Tembel aenı 😜 Yorumla isimsizkralicee 2 ay Şştt çaktırma 🤣 Yorumla kakilakuku 2 ay Kalk kız yataktan Yorumla isimsizkralicee 2 ay Ohooo ben kahvaltımı bile yaptım ki ne yatağı sen kalk asıl, tembellik yapma🤣 Yorumla kakilakuku 2 ay Tost derdı bıttı desene Yorumla isimsizkralicee 2 ay Aynen öyle bitti Yorumla kakilakuku 2 ay Cay vardır bence Yorumla isimsizkralicee 2 ay Evet var 😄 Yorumla
abcobann Takip Et Xper 4 Yaş: 25 2 ay Menemen, yağda yumurta, tost ve patates kızartması. 0 0 Yorumla
pinhan___ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Bugün canım sigara böreği çekti bakalım. 0 3 Yorumla kakilakuku 2 ay Acılı peynırlı yap bana 4 tana Yorumla pinhan___ 2 ay Olur yollarım. Yorumla kakilakuku 2 ay Soktun aklıma ya 😜 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Ilerde reflu olda gorim 0 3 Yorumla kakilakuku 2 ay Allah korusun de Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ben oldum sen olma Yorumla kakilakuku 2 ay Ama daha güzel soyleyebılırdın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Patates kızartması kolay , ben börek yaptım
Peynırlı mı
Peynirli ve patatesli
Ne zaman hazır almak için 😊
Afiyetle yiyoruz şu an :))))
Üzdün
Afıyet olsun
Teşekkürler :))
Ben kahvaltı direk sevmiyorum bunun yerine kahve sigara benim için daha güzel bir seçene oluyor her zaman
Sıgara deme be
Kızartma iyi giderdi, ama kahvaltı yapmıyorum, çay felan yetiyor.
Yapmak lazım
Eksikliğini hissetmiyorum
Biri de bana tost yapsın lütfen şu an canım tost istedi ve üşendim 🤣🤣
Tost kolay be koy kaşarı bas hemen hazır hemde çift kasarlı sana
Üşendim valla
Patateste kolay 😄
Soyması mesele
Hazır soyulmuş doğranmış halde satılıyor al direkt kızart 😄 soyması da mesele değil geceden soy suya koy kahvaltıda kızart
Dondurulmus o tahta gıbı oluyor
Tamam diğer metodu uygularsın bundan sonra 😄
Sağol be
Arkadaş sana da yaranılmıyor ha 🤣
Getırmedınkı bırsey
Ben tost yapmaya üşeniyorum senin dediğin oldu mu şimdi 😄
Ben yapayım hayrıma ozaman 😜
Bana da yap bari 😁
Sanan peynırlı tost ozaman ıcımden geldı
Oo süpersin 🤣🤣
Sende çay koy bari kalk ta
O hazır bile 😄
Hayrınab2 de domates ve zeytın😜
Sadece zeytin olsa 😂 gerçi domatesi de kıtlayarak yani ısırarak yiyelim ne olacak daha lezzetli olur 🤣
Tembel aenı 😜
Şştt çaktırma 🤣
Kalk kız yataktan
Ohooo ben kahvaltımı bile yaptım ki ne yatağı sen kalk asıl, tembellik yapma🤣
Tost derdı bıttı desene
Aynen öyle bitti
Cay vardır bence
Evet var 😄
Menemen, yağda yumurta, tost ve patates kızartması.
Bugün canım sigara böreği çekti bakalım.
Acılı peynırlı yap bana 4 tana
Olur yollarım.
Soktun aklıma ya 😜
Tost patates kızartması
Ilerde reflu olda gorim
Allah korusun de
Ben oldum sen olma
Ama daha güzel soyleyebılırdın