Yeme & İçme 2 ay Carpaccio yaptım, nasıl gözüküyor sizce? 34TUZLALIFenomen Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Buyrun afiyet olsun 🤩 Carpaccio yaptım, nasıl gözüküyor sizce? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bunlar masterchefte duyduğum şeyler 🤣 eline sağlık 1 1 Yorumla 34TUZLALI 2 ay Bak sen 😀 Yorumla
_Shiva_ Takip Et Xper 5 Yaş: 100 , eic 100% 2 ay Ne olduğunu anlamamışken yoruma baktım çiğ etmiş düşündükçe irkiliyorum 😳 0 1 Yorumla 34TUZLALI 2 ay Gayet lezzetli Yorumla
m lizaben Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Ne olduğunu bilmiyorum ama her türlü gömerim. Eline sağlık ^^ 0 2 Yorumla 34TUZLALI 2 ay Çiğ et 😀 Yorumla lizaben 2 ay Fark etmez, gömerim ^^ Yorumla
tarlabaşıperisi Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 98% 2 ay Afiyet olsun (bu yorum peynir ekmek yerken yazılmıştır) 0 1 Yorumla 34TUZLALI 2 ay Bende yemiyorum merak etme 😀 Yorumla
m MekanınSahibiHande Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 382 cevap paylaştı. Güzel ama çiğ gibi 0 2 Yorumla 34TUZLALI 2 ay carpaccio çiğ olur zaten Yorumla MekanınSahibiHande 2 ay Damak zevkime uymuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunlar masterchefte duyduğum şeyler 🤣 eline sağlık
Bak sen 😀
Ne olduğunu anlamamışken yoruma baktım çiğ etmiş düşündükçe irkiliyorum 😳
Gayet lezzetli
Ne olduğunu bilmiyorum ama her türlü gömerim. Eline sağlık ^^
Çiğ et 😀
Fark etmez, gömerim ^^
Afiyet olsun (bu yorum peynir ekmek yerken yazılmıştır)
Bende yemiyorum merak etme 😀
Güzel duruyor, afiyet olsun.
Güzel görünüyor, ellerine sağlık
Pastırma mı ne bu
Güzel ama çiğ gibi
carpaccio çiğ olur zaten
Damak zevkime uymuyor
Obaaa
Ne eti ve çiğ mi
Lezizz